ساعت 4:57 صبح روز شنبه 08/11/1390
همه جا امن و امان است برای همه ی دوستانم در پی سی سیتی هفته ی خوبی رو آرزو میکنم:53: فعاليت هاي در حال انجام در انجمن http://p30city.net/images/buttons/collapse_thead.gif کاربران حاضر در انجمن: 232 (تعداد 1 عضو و 231 مهمان) MAHDI |
سلام به تمامی دوستان ........ ایشاالله شب و روزتون خوش باشه :53:{پپوله}
|
آنا سلام_:2:
انا یه حس بدی دارم نمی دانم چرا؟ می ترسم، دلمم گرفته! اینجا هم که خلوته اساسی! ااااا! راسی پسرداییم برگشته! سفر رُم خوش گذشت؟(هرکی جرأت داره بگه کرمانشاه کمتر از رُمه!{داش مشتی}) دفعه بعدی بیای با خرجی که قراره بکنیم باید اول حقوقمون دو برابر بشه!:p:21: بالاخره کرمانشاهیه و مهمون نوازی!{داش مشتی} خیلی احساس بدی دارم! یه جورایی عذاب وجدان دارم! آنا ای چیزه ای مه هی نمی دانم چیزمه! مه اعتراض دارم! آقا حسین دیر امدم بجوابم ! باید ستاره هم ازت کم بکنن! اون 2-2 ای که گفتی کاملا این حالته داشت که مطمئنی این نمیشه! دوباره فقط من حواسم هست! مه بیام شیراز نباشی؟ اسم مه 500 دفعه تو دیوان حافظ آمده! یک فالی برات بگیرم کیف کنی! انا ای ترنم چنی نمره هاش عزیزه! موفق باشی شدید! دیه چه؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی خوبه احساس خوبی ندارم اینقدر حرفیدم اگه احساس خوبی داشتم سایت می سوخت! دیگه همین دیگه؟ چیه؟؟؟؟؟ |
سام علیک برو بچز قهوه خونه : )
ترنم گیان مه عاشقتم به قرعان ! نمره هاش ُ نیگا. آفرین دختر. این صد آفرین ُ بزن توو دفترت. :24: http://www.p30city.net/[img]http://1...90e496d16c.jpghttp://1.aren.site90.com/images/d290e496d16c.jpg نقل قول:
اینم جرئت ! :d |
نقل قول:
هر وقت خواستی بیای شیراز باید اول دنبال نسیم بگردی ، آخه حافظ قبل از صبا اسم نسیم رو میاره . کنون که شاهد گل را به جلوهگاه چمن به جز نسیم صبا نیست همدم جانی ;) آقا ما اینیم دیگه حس ششم در حد لالیگا فعاله تازه از الان پیش بینی نتیجه فینال جام جهانی 2014 برزیل رو هم کردم . فینال ایران 8- برزیل 0 :d اگر نشد به کوروش میگم خلع درجم کنه . dl: |
نقل قول در حد لالیگا !!
:d متهم زرنگ بید کاراگاه جملت بقول دختر عمه سوسانو قیامته نقل قول:
آواتارت قیامت نیست ولی قشنگه :d تبلیغ میکنی برا تاپیک خارجکی :d نقل قول:
آمدم خونه همتان زنگ زم و در برفتم البته یکی دیگه هم باهام بود کمک میکرد :d نقل قول:
بچه ها شوخی شوخی به گنجشکها سنگ میزنند گنجشکها هم جدی جدی می میرند نقل قول:
تعطیلات یکی در میون در خانه وقتی روال معمول رو داشته باشه کسل کننده است اما اگر مهمان داشته باشی یا مهمان باشی مثل برق و باد میگذرد نقل قول:
عصر یخبندان 3 هم اومده :d نقل قول:
امنیت جانی داری برادر بیا زندان هم خودم میرم خودم رو معرفی میکنم البته فردا اگه شکایتت رو پس گرفتی فردا میام سایت اگه هم نگرفتگی تا سپری شدن دوران محکومیت نیستم :21: نقل قول:
با دیوان عدالت هم دیداری بس شیرین داشتیم جای همه خالی نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نخسته نقل قول:
ما رو هم که هفت خط هفت رنگ و رنگ رنگی کردی :24: خودم احساس میکنم رنگین کمان شدم :24::24: نقل قول:
ممنون نقل قول:
با نظرت در مورد خندددیدن موافقم ولی در مورد حکومت نظامی بشدت مخالفم البته دوستان اینجا کاملا مزاح میکنند و حرفها شوخی بیش نیست ولی حالا چرا اعصاب نداری :d منظورت از مهدی کدوم یکی بود که طرفداری نکنه :d نقل قول:
نقل قول:
فک کنم اونجا هم اگه بزنی دوستان استقبال میکنند البته نیاز به تبلیغ داره که میتونی به پیشنهاد شکوفه خانوم تو امضات بزاری من یکی قول میدم حتما بیام شرکت کنم البته فقط ایرانی ها رو :d نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
بار حرف زور زیاده نقل قول:
دوستان نهضت رو ادامه بدن بیایند نمرات رو اعلام کنند نقل قول:
از این ورا صفا رو هم با خودتون آوردین بیاید صفا پیدا شده دوباره نقل قول:
همچنین شما ************ من حواسم نبود( آخه 12 صفحه رو نگاه کردم و نقل قول کردم حق بدید) یا آریانا و محمد و مهبا پستی نزدند!!! کجایید بیاید ببینیم در چه حالید بقیه دوستان هم در آخر به همتان سلام میکنم :d شیوه جدید سلام کردن;) تندرست و شادکام باشید [/INDENT] |
سلام به همه دوستان گل:cool:
اقا مهدی نارنجی سلام سا یتون سنگین شده:24: |
خدا مهدی چقدر پر حرفی! سی چهل تا پیره زنو گذاشتی تو جیبت!
ولی خو عالیه ازت ممنونم. |
سلام برو بچ
امیدوارم خوب باشید ببخشید اسم نیاوردم همتون عزیزید به به ببین کی اومده.....:65:_چپله_چپله_چپله_چپله{شی ت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} رنگین کمان هفت رنگ اومده مهدی جون خیلی میخوامت نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
متاسفانه یا خوشبختانه . زمستون ها هم به خاطر بچه هام مسافرت نمی ریم تازه اون هم نزدیک به عید نوروز ... مهمون هم نداریم ...:65: ماشاالله چه پست های طولانی .... می گم شما خستگی نا پذیر هستید ..... خدا قوت :) |
اکنون ساعت 10:36 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |