|
سعدی:در وجود مردم به دنبال عیب نگرد که رسوایشان کنی و خودت را بی اعتبار .
|
صدف های دریا،صدای دریا را با خود دارندو فلس های ماهی بوی ماهی را،کاش کاری کنیم
که در زندگی و بودنمان عطر و بویی از انسانیت دنیا را احاطه کند...... |
|
بی هیچ صدایی می آیند،زمانی که نمی دانی،در دلت یک مزرعه آرزو می کارندو..بی هیچ نشانی از دلتان می گریزند...تا تمام چیزی که به یاد می آوری حسرتی باشد به درازای زندگی...!!!چقدر بی رحمند رویاها...رویای من دوستت دارم ها....._:2:
|
* جملات کوتاه و پر معنا *
یادمان باشد همیشه: ذره ای حقیقت پشت هر "فقط یه شوخی بود" کمی کنجکاوی پشت "همینطوری پرسیدم" قدری احساسات پشت "به من چه اصلا... " مقداری خرد پشت "چه میدونم" واندکی درد پشت "اشکال نداره" وجود دارد |
گاهی انسانها تنهائیت را پر نمیکنند …
فقط خلوتت را میشکنند هر چه انسانهای اطرافت بیشتر باشند ، خلوتت آشفته تر وتنهائیت تنهاتر میشود |
سخت ترین دو راهی: دوراهی بین فراموش کردن و انتظار است.
گاهی کامل فراموش میکنی و بعد می بینی که باید منتظر می ماندی. و گاهی آن قدر منتظر می مانی که می فهمی زودتر از اینها باید فراموش میکردی. |
واکنون که من
می روم غربتم را تو را نازنین می سپارم به فردا تورا می سپارم به روزگاری که مانده ست بی تو که مانده ست بی ما... وچه سخت است بی تو صبح فردا... _:2:_:2:_:2: |
گفتم صادقانه بگو
چند درصد احتمال می دهی من و تو مال هم باشیم ؟ خندید گفت : ۹۹ درصد آن یک درصد را هم برای مرگ گذاشتم من هم خندیدم ولی بعد از مدتها متوجه شدم گاهی اوقات یک از نود و نه بزرگتر می شود خدا رحمتش کند... |
اکنون ساعت 03:17 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |