خدا رو شکر امروز اینجا هم برف بارید هم بارون.
مخلوط بودش! یه ساعت میبارید و یه ساعت هوا آفتابی بودش،ولی خو ناشکری نمیکنیم و هر چی خدا بخواد. |
نقل قول:
نقل قول:
ترم های قبل (من کلا تا مجبورنشم در طول ترم دلیلی برای درس خوندن نمی بینم!چه معنی داره آدم امتحان نداشته باشه بازم بدرسه؟ مگه بیکاره؟{قاط}) تو فرجه کولاک می کردم: صب پا می شدم هرچند تا دوساعت در نتیجه زود از خواب بیدار شدن چشام رانی می چید، اما می خوندم تا ناهار، بعد ناهار و نماز، بعد دوباره می خوندم تا شام: نهایت 1 ساعت استراحت به جز خواب شب! اما این ترم!:d نمی دونم Glee رو دنبال می کنی یا نه، اما سریال نگاه می کردم، می اومدم اینجا پست می زدم و به هر فلاکتی شده می درسیدم، اصلا از درسیدنم راضی نبودم اما نتیجه اش خفن انگیز ناک مند با شیوه درس خوندم فرق داشت : شکر خدا خوب بود! (در زندگیم اینقدر کامل توضیح نداده بودم!) عذاب وجدانم مال اون نیست! من بدتر از این حرفام! نقل قول:
نه که نسیم پیش شما باشه ها! شما رفتی پیش نسیم!(اینم فمنیسم!) اما شعری که نوشتی خودش گویاس: این یعنی نسیم بدون صبا معنی نداره! نسیم اسم عامه که می تونه به هر نسیمی اشاره کنه! اینکه نسیم نسیم صبا باشه مهمه!:p:24:صبا همدم اصلیه اس!;):p:21: نقل قول:
نقل قول:
اما از شوخی گذشته اصلا متوجه نشدم! سلام منو به اون یکی دیگه برسون!:cool: نقل قول:
ولی با این پست این همشهری شما احتمالا دوباره باهام قهر می کنه! به قول یارو تو گالیور:من می دونم نمیشه!_:2:_:2: آنا خو دوس دارم شوخی کنم! حالم خوب میشه!چه کار کنم؟؟؟؟؟؟_:2:_:2:_:2:_:2:_:2: نقل قول:
نقل قول:
پیوند فامیلی یه چیز دیگه اس!پول یه چیز دیگه! معلومه که کدومشون مهم ترن! نقل قول:
هه هه هه هه هه هه!:24::24::24::24::24: اِاِاِاِاِاِاِ؟ کیــــــــــه؟ پسردایی تویی؟ سلام! |
سلام بچه ها... |
سلام مینا خانم
انشاالله خدا شفا شون بده و هر چه زود تر حا لشون خوب بشه انشاالله یا من اسمه دواء، و ذکره شفاء... خدایا خودت به داد همه ی مریضا برس... خودت این بیماری ها رو از میون بردار... |
نقل قول:
دوما اینکه شوخیه که معلومه برادر. پست خودمم شوخی بوده اصن. سوما اصاب مصاب ندارم کلا! چیه ؟ چی می خوای؟ نون بگیرم ؟ نفت بگیرم؟ چارما سلام ! نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
سکوتم میاد فقط... |
سلام به همه:53: |
:53:غزلی مرسی کارتموزدم تودفترم :53:
غزل خودم_باوش وییییی اقا مهدی موبایل فروش :eek:چقد حرف زدی :35: مینا ارزو سلامتی دارم برای عموت عزیزم امیدوارم هرچه زودتر خوب بشه :63: و خیلی زود بیای خبر سلامتی عموتو اینجا به ما بگی :63: ------------------------------------------------- دوتا دیگه از نمره هام:5: امار 18 نظریه های سازمان 18 یکی دیگه مونده اونم تا بعدا |
نبودن حس
سلام گلهای زیبای بهشتی :53: نمیدونم چرا حسش نیست ، حس نظر دادن و.... به نظر شما ، چرا حسش نیست ؟ :53: |
اتاق کار انیشتین
اتاق کار انیشتین
تصویر میز و اتاق کار آشفته اینشتین در سال ۱۹۵۵ که توسط رالف مورس گرفته شد، بسیار معروف است و از سوی دیگر برای شماری از ماها دستآویزی برای گریز از مرتب کردن اتاقهایمان است! |
جواد چه قشنگ سلام میکنه:)
آره کلا نزدیک عید حس هیچی نیست دل من که گرفته همینجوری وای به اینکه تقی به توقی بخوره از دست باد هم اعصاب مصاب نمونده برام اصفهان فقط باد میاد و سر و صدای زوزه ی باد از لای در و پنجره ها اوه چه شاعرانه شد;) فدای تموم همدل ها:53: |
اکنون ساعت 10:35 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |