دنــــــــيــاي عجيبي ست .....
اينجا لبخـند را هم ، بايــد زد !!! |
کوک کن ساعتِ خویش !
اعتباری به خروسِ سحری ، نیست دگر دیر خوابیده و برخاسـتنـش دشـوار است کوک کن ساعتِ خویش ! که مـؤذّن ، شبِ پیـش دسته گل داده به آب . . . و پیِ غسلِ به حمام شده است کوک کن ساعتِ خویش ! شاطری نیست در این شهرِ بزرگ ، که سحر برخیزد شاطران با مددِ آهن و جوشِ شیرین دیر برمی خیزند کوک کن ساعتِ خویش ! که سحر گاه کسی بقچه در زیر بغل ، راهیِ حمّامی نیست که تو از لِخ لِخِ دمپایی و تک سرفه ی او برخیزی کوک کن ساعتِ خویش ! رفتگر مُرده و این کوچه دگر خالی از خِش خِشِ جارویِ شبِ رفتگر است کوک کن ساعتِ خویش ! ماکیان ها همه مستِ خوابند شهر هم . . . خوابِ اینترنتیِ عصرِ اتم می بیند کوک کن ساعتِ خویش ! که در این شهر ، دگر مستی نیست که تو وقتِ سحر ، آنگاه که از میکده برمی گردد از صدای سخن و زمزمه ی زیرِ لبش برخیزی کوک کن ساعتِ خویش ! اعتباری به خروسِ سحری نیست دگر ، و در این شهر سحرخیزی نیست .. . . . و سـحر نـزدیک اســـت... |
تنهایی ام را با کسی قسمت نخواهم کرد
یک بار قسمت کردم چندین برابر شد_:2: |
به چه میخندی تو؟
به مفهوم غم انگیز جدایی؟ به چه چیز؟ به شكست دل من،یا به پیروزی خویش؟ به چه میخندی تو؟ به نگاهم كه چه مستانه تو را باور كرد؟ یا به افسونگریه چشمانت كه مرا سوخت و خاكستر كرد؟ به چه میخندی تو؟ به دل ساده من میخندی كه دگر تا به ابد نیز به فكر خود نیست؟ خنده دار است بخند ... نویسنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
بقول بزرگی زندگی ما حکایت یخ فروشی است که ازش میپرسن فروختی ؟میگه نه اما تمام شد.
|
نمی خواهم برگردی
این را به همه گفته ام حتی به تو به خودم اما نمی دانم چرا هنوز... برای آمدنت فال میگیرم... نویسنده؟؟؟؟؟؟؟ |
برهنه ات می کنند تا بهتر شکسته شوی نترس ای گردوی کوچک آنچه سیاه می شود روی تو نیست دستان آنهاست(حسین پناهی ) |
آنکه می گوید همه چیز خوب است و بدی وجود ندارد با کسی که همه چیز را اهریمنی می پندارد تفاوتی ندارد .
برآیند چنین افکار سخیفی به چاه نیستی گرفتار آمدن است تنها کسانی خوبی را خوب می بینند که بدی و اهریمن را باور داشته باشند و از آن پرهیز کنند . (ارد بزرگ) |
|
سنگینی یادهای کوچک و سیاه را
با تنهایی دو چندان می کنی ... به میان آدمیان رو و در شادمانی آنها سهیم شو لبخند آدمیان اندیشه های سیاه را کمرنگ و دلت را گرم خواهد نمود . |
اکنون ساعت 03:19 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |