سلام به همه دوستان گل
از رنگ بنفشم خوشم اومد اول که پست دادم متوجه نشدم بعد که دقت کردم دیدم ا این منم که یا همون کیفیت .خوشرنگه دوسش دارم خوب میخوام منم ازین بعد مدام هی اینجا سربزنم و ببینم چه خبر میباشد |
سلام به همه دوستان:53: |
آقا حسین یه چیزی بپرسم؟؟؟؟؟
این آواتارت کجاس؟ من دوس دارم برم! آنا مه سینوزیت دارم و کافی یه باد بخوره تو صورتم، ولی از وقتی یادمه باران که می آمد می رفتم می نشستم بیرون تو حیاط می پریدم می رقصیدم و می خوندم اما یه بار هم بخاطر اینکارم سرما نخوردم باران هم منو دوس داره چی فکر کردین؟پس چی؟ آنا مه باران مخام!:20::20::20::20::20::20::20: آنا بنفش شدین خیلی باحال شدین! اسم های خانوم ها خوشگل تر شده اسم های آقایون با ابهت تر! زودتر این کارو می کردین!{داش مشتی} |
صبا این عکسه توی موبایلم بود خودم هم نمیدونم دقیقا کجاست ، با نظرت موافقم.
برای تغیرر رنگ هم از آدمین خوش سلیقه پیسی سیتی متشکریم . |
|
بَــــــــــــــــــــــه! سلام!
چطوری آقا ممد؟ خدا رو شکر تا اینجا نتیجه زحمتتاتو گرفتی! ایشالا ارشدم فیتیله پیچ می کنی میره پی کارش!:cool:{داش مشتی} نقل قول:
اصلا نگران نشی ها فقط می خوام احوال عروس داییمو از خودش بپرسم!;) راستی گفتی چندتا همدست داشتی؟ مشخصات؟ همین جوری می گم ها فقط از سر کنجکاوی! اصلا هم ربطی به نامه ام نداره!:d (فقط 40%؟{داش مشتی}) دیگه کامل مطمئن شدم آدم بدیم! شوخی کردم ها! معلومه که! باشه پسردایی کار می کنم! بهشون می فهمونم دوسشون دارم بازم قول قول من آدم خوبی نیستم اما مرد و مردونه قولم یادم می مونه!(الآن دستمو کنار سرم تصور کن : بله قربان! ->صدای پوتینم که میاد؟): قابل توجه آقایونی که از سربازی می ترسن!:d نقل قول:
ولی خدایی قشنگه! من بارون می اد یک آدم ... آدم ... نمی دونم چی می شم اما از خودم خوشم میاد! (اصلا نشانی از توهم سرخود بودن تو جمله ام نبودها!:d) آها فهمیدم دیوونه میشم!اینجوری->{شیت شدن} |
سلام آقا مهدی ، رسیدن بخیر:53:
دلمون برات تنگ شده بود کاکو ، برای پستای طولانی هم همینطور چه خبرا ؟ |
خوش به حالتون که رنگ هاتون عوض شده.خیلی قشنگن. راستی پس من چیییییییییییییییییی؟منم میخوام...
|
|
از تمامی دوستانی که با نوشته ها و تماس هاشون همدلی داشتن ممنونم... |
اکنون ساعت 11:57 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |