رنگ جدید کاربران پیشنهاد خود بچه ها بود و شروعش از شکوفه خانم بود.
اگه خوشتون اومده خوشحالم . . |
سلامی دوباره دیشب رفتیم با خانواده بیرون بابام بهم گفت امشب هر غلطی میخوای بکن من هم گرفتم آهنگ مدرن تاکینگ گذاشتم حالا نه انکه زیاد خوشم بیاد میخواستم اینا رو امتحان کنم 5 دقیقه نتونست تحمل کنه " این چرت و پرت ها چیه گوش میدی تو آخه ! !!" سیدی رو گرفت در آورد !:d شیرینی خامه ای خریدن همشون رژیم گرفتن حالا من باید خودم تنهایی بخورم ! چه بد شد واقعاً :d بابام میگه کبدش چرب شده باید دیگه مراقب خورد و خوراکش باشه من که اصلاً نمیدونم چرب شدن کبد یعنی چی !! ------------------------------------------------------------------------------------------- بـــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــه صبا خانوم ! چرا اولش فیتیله پیچ میکنه منو ارشد ولی من با اعتقادی راسخ بعد از شکست مثل جومونگ میرم تا پدر گوگولیو رو در بیارم اصلاً هر وقت نا امیدی میاد سراغم یاد جومونگ میفتم انگیزه میگیرم :d کی از سربازی میترسه !{قاط} هر کی میترسه باید خجالت بکشه ....................:d آخه زوره دیگه بعد 4 سال درس خوندن باید پس گردنی بخوری بری دستشویی بشوری پوتین فرماندتو واکس بزنی ! ------------------------------------------------------------------------------------------- ادمین رنگ بنفش زیباشت تصمیم خوبی بود خیلی هم میخواهمت حتی اگر نخواهی من رو .:cool: کوروششش جووووووون :53: ---------------------------------------------------------------------------------------- |
بیشترین کاربران آنلاین در انجمنها 1,094 نفر در تاریخ 11-16-2011 و در ساعت 01:51 PM بوده است
hossein_1971, فرگل, bigbang, آناهیتا الهه آبها, MAHDI بقیه بنفشابی ها کجا هستند .؟ هر کسی نیست غیبتش رد میشه ها . اونوقت یه لایه از رنگش برداشته میشه :d |
نقل قول:
روح اون مرحوم الآن رو ویبره اس با این نظری که تو درباره گوگوریو دادی! من و اون بنده خدا محو شدیم تا گوگوریو تأسیس شد! پسردایی کجایی ببینی چطورن دارن زحمات جومونگمو مهندسی معکوس می کنن!:24::24::24::24: آقا حسین شما که اسم جومونگورو خودت گذاشتی بیا کمک! میدونم باهام قهری اما این فرق می کنه! (نه خدایی DRAMA به این میگن! کیف کردی ممد جون!اینم هیجان به مناسبت برگشتت!{داش مشتی}:cool:) ممد جون یه مرد دو تا نقش مهم داره: نون بیار خونه باشه و مرد خانومش! برا اولیش باید درس بخونین برا دومیش باید برین سربازی!:21:{داش مشتی} نقل قول:
|
سلام بروبچ حالتون که خوبه ایشاالله
اونایی هم که رنگشون عوض شده مبارکشون باشه ارادت دارم خدمت همگی کاربران گل پی سی سیتی |
سلام سهراب. من خوبم شما خوب هستین؟
جاتون خالی شکر خدا بارندگی از صبح تا حالا بوده. راستی امروز با این معلم خارجه ام دعوام شد.الانم بد جور حالم خرابه.این بی شرف چند نمره ام رو کم کرد.تازه این اولین جلسه ای بود که بعد از امتحانا اومده بود کلاس! |
سلام بچه ها خوبین
ای بابا اقا جاویدان شما که همش در حال گرد وخاک کردنی من غلط املایی نداشتم :65:اشتباه تایپی بوده{قاط} اقا کوروش به قول بچه ها امضات قیامته |
:):):):):)
;););););) :cool::53::53::53::53::53: |
سلام به همه دوستان گل گلم
یه سلامی به دوستانی که رنگشون عوض شده انشاالله که حال همگی خوب باشه:p جای همه دوستان خالی اینجا عجب بارونی می زنه //////////// |
|
اکنون ساعت 11:57 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |