هازی برو حالشو ببر سیدو جواب داد
انداختیش تو رودخانه خشک حالا پر شد |
آنا کجایین؟
الووووووووووو؟ {قیژه} |
چیه چرا هوار میکشی مردم امتحان دارن
دارن کنار سیستم هاشون درس میخونن ممل جان اشتباه میکنی دیروز یه حاجی کار درست با ماشین 405 از تو رودخونه خشک رد شد دیشب بارون اومد مهدی رنگین کمان ممنون از راهنماییت |
امتحان چی دیگه هاژی وسط بهمنه!
اِ هرچی هیچی نمی گم هی هیچکی انگار نه انگار! بابا مگه ما امتحان نداشتیم من هر روز اینجا بودم! (چیه هاژی فکر کردی فقط خودت پست با جذبه می دی داد می زنی!:21:) نمی یاین آقا نمی یاین! اون از اون حسین آقا که حداکثر یک بار در طول 48 ساعت اینجاس اون از پسرداییم که مسافرت بود بیشتر می اومد! مهرگانو که اصلا نگو میاد می خونه ولی پست نمی زنه! نذارین اینجا یخ کنه بابا نامردیه اِ! ادمین باید به مناسبت تولد کارگر سایت از همه اونایی که غایبن کسر حقوق کنه به بقیه که حاضرند اضافه کنه! {قاط}{قاط}{قاط} داره بارون میاد!{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پ پوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پ پوله}{پپوله}{پپوله} |
نقل قول:
|
|
پس از باران
سلام به دوستاااااااااااان :53:
بالاخره اینجا هم بارون میاد ._چپله.. صبح که پسرم رو بردم برسونم مدرسه . از آخرهای آزاد راه نرسیده به پل وحید . دقیقا کنار زاینده رود. یه ولوو ( اگه درست گفته باشم ) افتاده بود پایین _:2: گروه امداد داشت . می کشیدش بالا ..چنان ترافیکی بود که نگو .:65:. پیش خودم فکر کردم شاید دلیل بارون این بوده یا بارون دلیل این تصادف بوده ... ولی دعام این بود که خدا کنه سرنشینش سالم باشه ..:17: |
آقا حسین فکر کنم تا نسیم نباشه اینجا نیاد!
افسانه جون خوبه شما هستی! آنا داره بارون میاد اینقدر رفتم به قول بعضیا پست پنجره سینوزیتم عود کرد! اما مهم اینه که بارون بیادمنم توش نفس بکشم هرچند دلم میخاد برم بیرون بدوم و مطمئن باشم به دیوونه خونه تحویلم نمی دن! ولی خب خدایی دیوونگی قشنگی زندگیه! کاش می شد پا بذاری رو قطره ها از رو این بپری رو اون یکی و بعد خودت پرواز کنی تا هرجه می خوای بری! دانشگاه یه خیابونی داره از کوه به پائینه. یه سرازیری از یه دانشکده به دانشکده ما. خیلی هم قشنگه. من همش دوس دارم یه بار تو بارون اون خیابونو کامل بدوم پائین! منتها همین که میگمش مردم میخندن چه برسه به اینکه انجامش بدم! نقل قول:
آنا پست شما رو خوندم نوشته بودی دختر عمه توذهنم بود! (یه چیزی میگم به خودت نگی ها! من همیشه این اشتباهو می کنم اما اصولا قبل از اینکه پست ثبت بشه متوجه میشم ایندفعه از دستم دررفت!:d) نقل قول:
اگه بدونی با چه استدلالی به این نتیجه رسیدم که شما شیرازین! باورم نمیشه من اونطوری فکریدم و بعد به اون نتیجه هم رسیدم! یا خدا! هی نگم چی بوده خیلی بهتره!:o:eek::eek::eek::eek: مهم اینه که آدرستونو دارم دیگه!:d{داش مشتی} نقل قول:
سربازی و درس و اینا همه آماده باشه!{داش مشتی} نقل قول:
نقل قول:
دیدی ممد آقا میگم سربازی آماده باشه؟;) تقریبا؟:65: |
نقل قول:
|
نقل قول:
یا تو قطره ها جا میشی! |
اکنون ساعت 09:43 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |