پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

باران.ف 11-14-2009 11:15 PM

سلام آهای اومدی اومدی دزد بگیری...دیدم زیادی تند رفتم پاکش کردم اما مگه تو کردی که می فهمی من راجع به چی نوشتم کلک؟
این همه شما گیر میدید حالا ما هم یه بار گیر بدیم چی میشه؟...شوخی بید دیگه...

Hiwa 11-15-2009 08:53 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط باران.ف (پست 85445)
سلام آقای آریانا..می خوای جوابش رو بدونی باید سراغ ای کورش خان رو بگیری..چ.ن اون تو تمام سایت ها میگرده وکرمانشاهی ها رو پیدا میکنه و میاره اینجا...نمونه اش من ومهدی و افشین وسمیرا که نمیدونم به چه اسم کاربری اینجا کار میکنه..البته از کورش ناسیونالیسم هم ممنونیم که مارو دور هم جمع می کنه...من خیلی خوش حالم که تو این سایت ها بعضی وقت ها دوستان قدیمی خودمون رو پیدا میکنیم...

باران خانم گرامي سلام
خوش هاتي، آقا افشين، ايليا و اوستا حاليان چُينه؟
دم كوروش گرم كه وه هر زحمتي كه هس دور يك جممان كرديه.
سميرا كه در كل تاريخ محو بيه و اثري وه لي نيه.
دي بايد بزاني م كيه م؟

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آريانا (پست 85449)
سلام عزيزم ..ايوول باران حرف دل منو زدي ..چند بار ميخواستم بگم ..گفتم الان بگم منو محكوم ميكنن ..اما تو كه همشهريشي گفتي كار منو راحت كردي اين كوروش واقعا ناسيوناليست يه چيز تو مايه هاي استالين مي شناسيش كه بره شووروي بود ....آخر سر كشتنش :dهمون روز اول فهميد من كرمانشاهي نيستم ميخواست منو بنداز بيرون با 1000 عز و التماس گذاشت بمونم.....:65:حالا همه اينا كه شوخي بود اما كوروش ناسيوناليست:d

سلام
همه كُردها اين حس رو دارن. روي همديگه با هر مذهب و دين و لهجه ايي تعصب دارن.
ما كُردها معروفيم به مهمان نوازي،چه عيب داره كه از مهمون پذيراي كنيم؟!

نقل قول:

نوشته اصلی توسط باران.ف (پست 85595)
بابا دست شما درد نکنه ..من وکورش دوست های قدیمی هستیم ما رو ننداز جون هم...ضمنا من فکر کردم شما اصالتا کرمانشاهی هستید که اینجا دارین بیشتر از کورش حکومت میکنید...
ما کردها مخصوصا از نوع کورش اینا که دیگه کرد اصیل هستند خیلی روی دین و مذهب و زبان کردی تعصب دارند..البته من هم یه ذره بگی و نگی اینجوریم مخصوصا وقتی تو شهرهای دیگه باشم..
ای براکم کورش گیان ناراحت نه بو..امه توی خوش ترمانه تا ای ...

هواست جم كه خويشگگم، دشمن شاد كر نويمن...

دي منيش ايشم:
هر بژي گلي كُرد

آريانا 11-15-2009 11:18 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط باران.ف (پست 86284)
سلام آهای اومدی اومدی دزد بگیری...دیدم زیادی تند رفتم پاکش کردم اما مگه تو کردی که می فهمی من راجع به چی نوشتم کلک؟
این همه شما گیر میدید حالا ما هم یه بار گیر بدیم چی میشه؟...شوخی بید دیگه...

منو اينجوري نگا نكن ..من به 200 زبان زنده دنيا مسلطم ..phd ايمو از دانشگاه آكسفورد كابل گرفتم ..
منم ميدونم شوخي بود ..جدي ام ميگفتي فكر ميكردم شوخي ميكني ..همه با ما شوخي ميكنن ..خدا هم ديگه با ما شوخيش گرفته ..داره باهام بازي ميكنه[IMG]http://*****************/3/1258346018.gif[/IMG]:d:rolleyes::20::d

aftab_88 11-15-2009 10:42 PM

میبینم که آقای آریانا ی تهرانی از ما کرمانشاهی ها بیشتر به اینجا سر میزنه!تا حالا کرمانشاه اومدی داداش؟اگه نیومدی بیا شهر قشنگیه.

آناهیتا الهه آبها 11-15-2009 11:35 PM

سلام منالی عزیز خوبین ؟خوشین ؟فره حالتان خاصه؟
دوستان کرمانشاهی عزیز که تازه آمدن فره خوش آمدن
آفتاب خانم میگی کرمانشاهی ها کم میان اینجا خوبه ادمین سایت هفته ای یه بار میاد ما هم کم انگیزه میشیم نمیام ولی آریانا چراغ روشن همه جاست همیشه پاینده باشه

آريانا 11-15-2009 11:46 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آناهیتا الهه آبها (پست 86918)
سلام منالی عزیز خوبین ؟خوشین ؟فره حالتان خاصه؟
دوستان کرمانشاهی عزیز که تازه آمدن فره خوش آمدن
آفتاب خانم میگی کرمانشاهی ها کم میان اینجا خوبه ادمین سایت هفته ای یه بار میاد ما هم کم انگیزه میشیم نمیام ولی آریانا چراغ روشن همه جاست همیشه پاینده باشه

خيلي گلي آناهيتا خانوم ...از همون اول ميدونستم خانوم گلي هستي...ممنون از نظر لطفت:53:

باران.ف 11-15-2009 11:50 PM

سلام یراگم مهدی گیان..
همه خوبند..پسر گل شما چطوره...آره الان تو اون سایت تاپیک کرمانشاه خوابیده ..راستی من نفهمیدم مشکل شما اونجا چی بود وبا کی حرفتون شده بود..چون من می خواستم یک نفر از بچه های کرمانشاه رو به این جا دعوت کنم اما گفتم نکنه شما با اون حرفتون شده...اگه اشکالی نداره میشه بیشتر تو ضیح بدید..ممنون/...سلام خدمت خانوم آناهیتا و افتاب..
راستی کورش کجایی؟؟؟؟؟؟

آريانا 11-15-2009 11:51 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط aftab_88 (پست 86873)
میبینم که آقای آریانا ی تهرانی از ما کرمانشاهی ها بیشتر به اینجا سر میزنه!تا حالا کرمانشاه اومدی داداش؟اگه نیومدی بیا شهر قشنگیه.

آبجي جون ما كرمونشاهي نيستيم اما روز اولم گفتم كرمانشاهيهارو دوست دارم...البته اگه يكم مهربونتر بشن بيشتر دوسشون دارم:53:
ايشالا ميام ..تا حالا غرب ايران نيومدم _:2:

Hiwa 11-16-2009 09:04 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط باران.ف (پست 86936)
سلام یراگم مهدی گیان..
همه خوبند..پسر گل شما چطوره...آره الان تو اون سایت تاپیک کرمانشاه خوابیده ..راستی من نفهمیدم مشکل شما اونجا چی بود وبا کی حرفتون شده بود..چون من می خواستم یک نفر از بچه های کرمانشاه رو به این جا دعوت کنم اما گفتم نکنه شما با اون حرفتون شده...اگه اشکالی نداره میشه بیشتر تو ضیح بدید..ممنون/...سلام خدمت خانوم آناهیتا و افتاب..
راستی کورش کجایی؟؟؟؟؟؟

سلام وه خويشگه خاصه گم
خدا رو شكر گشت خوبيم.
هر بهتره كه اوره خراو بي ...
پس فعلا وه پي نيش، تا وه گرد يك قصه بكيمن.
بانه چاو، توضيح دم.
نقل قول:

نوشته اصلی توسط آريانا (پست 86937)
آبجي جون ما كرمونشاهي نيستيم اما روز اولم گفتم كرمانشاهيهارو دوست دارم...البته اگه يكم مهربونتر بشن بيشتر دوسشون دارم:53:
ايشالا ميام ..تا حالا غرب ايران نيومدم _:2:

دمت گرم، آقايي...
من ميخوام باهات مهربونتر باشم، چكار بايد بكنم.
تا بفهمي ماها چقدر خوبيم...:)

رزیتا 11-16-2009 02:02 PM

سلام :53:
خوبین خوشین سلامتین؟

اکنون ساعت 06:17 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.