![]() |
سلام به همه بر وبچ مازنی خودم
غـــــــزل از اونجایی که ما کرمانشاهیا حق وتو داریم نیاز به در زدن نیست وهمه درا برامون بازن :d نیازی به در زدن ندیدم :p غزل تا اطلاع ثانویه از قلم شما البته با اجازه شما استفاده میکنم اگه ناراحت میشی تا عوض کنم:65: هدفم خوشحال کردن بجه های مازندرانی بود که خدارو شکر خوشحال شدین هرچند که از راه اومدم هیچکی نبود تو این هوای گرم شربتی بده کولری روشن کنه اشکالی نداره این نیز بگذرد البته با احتساب نمره منفی برا انجمن مازندرانی ها :21: |
سلام به برو بچ عزیز مازندرانی |
سلام به همگی |
میدونین خوبیه این بخش چی شده؟ |
سلام
حالا یزد کجا مازندران کجا شکوفه جون چشمت سلامت ;) اقا مهد ی وتو خوردنی نه :dولی تو جیب جا میشه :p اما اینجا چه خنکه در مقایسه با یزد ها :21: |
به به به ببین مهمونا قبل از صابخونه رسیدن :d
سلاااااااااااااااااااااام مهاجران ِ شمال ِ پی سی .............{شیت شدن} ترنم , آقا مهدی .. خیلی خوش اومدیــــــن .قدم هاتون روی چشام ... صفا آوردین با خودتون http://www.qalamro.com/upload/smilie...%281135%29.gif نقل قول:
نقل قول:
تو فقط دستور بده از فردا دیگه پامو تو تاپیک خارجکیا نمیذارمhttp://www.qalamro.com/upload/smilie...%281782%29.gif نقل قول:
نقل قول:
آقا مهدی تندر دلمون براتون تنگ شده .. افتخار نمی دین ؟ {پپوله} |
سلام غزل بانو
کم سعادتمی خواخر جان راسش اتاکم مه سر شلوغه ولی دورا دور جویای حال هستمه و شِمه گپ و صحبتها رو خوندمبه شٍما و شکوقه خانم که دَرنی مٍه خیال جمعه شرمنده که نتومه زیاد در خدمت شما و وچونهای باصفای شِمالی دَواشم َُّشٍه بزرگواری مِره عف هاکنید . عزت زیاد |
نا برار اینتا اسم کم سعادتی نیه . نکنه شمام ارشدای فروم ِ واری با کلاس بَیی
و ِلا مِن هرچی گت تر گت ترون ِ ویمبه اما پچیک تِرا ره محل نِلِندنه اَی مِن هرکیجه انتظار نِدارم تی جا که دارمبه همشهری .تی یاد دَواشه ادِم کسی جا انتظار دارنه معلومه ونه نظر مهم هسه وِنِسه .. وِلا قدیم ندیم که شما دَیِنی اینجه .. اتا حال و هوای دیگه داشته .. مازرونی گپ زومی .. ضرب المثل و شعر و عکس ایشتِمی {شیت شدن} ایشالا شمه سر خلوت بَوِه اماره ویشتر سر بزنی . اَی دِواره قدیم واری اینجه ره گرم هاکنیم اَمه دل که خله خله تنگ هایته .. اَمِشوم خله خِشحال بیمه شمه ره اینجه بدیمه{پپوله} :53::53: خِدا تی یار غزل |
هرچی بئووی حق دانی غزل خانٍم
ای خواخر کلاس دیگه چی هستٍ؟ اصلاً با گروه خونی اٍما خوندنٍ این چیز ها؟ عرض ها کردمه همش شٍما ره سر زمبه ولی زیاد مٍجال بموندسن تو سایت ره ندارمه الانم باید از خدمت شما مرخص بئووم انشالله سعی کمه ویشتر شٍما خار خار رفقا ره سر بزنم مه دلم شٍمسه و همه مازنی ها با صفا سه تنگ هایته خٍشحالمه شٍما ره خٍشحال ویمبه |
:dخا ویمبه که هم ولایتی ها اینجه جم بیینه |
اکنون ساعت 02:13 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |