البته ضررش هم ما نسل جوان خواهیم خورد نسلی که سوختیم به خاطر ندانم کاریهای اینها که خدا خیرشون ندهد .......
اگر تفنگ به دستت بدهند ایا روی هموطن خودت شلیک می کنی؟ |
بستگي داره سوال شما رو با اين سوال جواب ميدم اگر يك هموطنتون در حقتون بدترين جنايت رو كرده باشه شما روش اسلحه ميكشيد
شما هميشه فكر ميكنيد يا فقط گاهي فكر ميكنيد |
من برای هر کارم وهر حرفم اول فکر می کنم..
چرا عبادت همه شده ریا کارانه؟ |
plmoknijb خیلی حرفاتون بی منطقه خیلییییی یه کم فکر کنید بعد بگید جوگیر نشید اینجا ما جمع نشدیم یکی حرف بزنه بقیه دست بزنن هورا بکشن با منطق حرفتو بزن
|
جميله جان عيب نداره بزار حرفاشونو بزنن من جواب ميدم
دوست عزيز عبادت همه رياكارانه نشده من خودم عبادت ميكنم ولي نه توي مسجد و نه حسينيه روشهاي خودمو دارم ولي شايد بعضيها واقعن رياكارانه باشه ما نميتونيم همه چيز رو جمع ببنديم مثلن براي اينكه جو يه خورده عوض بشه بعضي دخترا لوسند ايا ادم بايد بگه همه دخترا لوسند يا بعضي پسرا سردن بايد گفت همه پسرا سردند و يا ..... چرا بعضيها عينك سياه و سفيد به چشمشونه |
فعلا که همه با ریا کاری ودولا شدن امرار معاش می کنند ..واین دین اسلامی که می بینید خشونت بار ترین دین دنیا است هر کجاش که نگاه کنی عیب وایراد داره؟
چرا اسلام خشونت بار ترین دین دنیا است؟ |
چون خيلي از من و شماها هنوز دين اسلام را نشناختيم
چرا شما اينقدر پر از خشم و قهريد |
این باور نه تنها من بلکه عده کثیری از انسانهاست که از دین فراری وگریزان شدند
خیام را دوست داری؟ |
شاید بهش فکر نکردم
چرا بحث اسلام رو می کشید وسط؟ |
چون دوستمون پر از خشمه
چرا اينقدر تنفر |
اکنون ساعت 01:10 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |