|
کلی نقل قول نمودیم، پرید:d |
نقل قول:
صبا جان فکر نمی کردم جوابش رو نگی . حالا که این جوریه من هم تنبیهت می کنم و جوابش رو بهت نمی گم . {شیت شدن} |
افسانه جون من گناه دارم!
الآن که فکرشو می کنم تناقضی بینشون نیست! می تونم برم سر کار و برای خودم هم هرچی می خوام بنویسم! بیخیال حل شد! اصلا چرا برام سوال شده بود! اون DRAMA QUEEN رو چون به نظرم اخلاق جالبیه گفتم! وگرنه ما :cool: مهرگان خانوم! |
|
سلام بر آقا مهدی باز آمدی بین من و لنگمو تفرقه بیفکنی؟ خودم بهش گفتم بره ی کتره دیگه :d تیممان برد این پیروزی بر ما مبارک باشد اونم خیلی {داش مشتی} جاویدان مهدی راست میگه بازی برد و باخت داره برادر :65: امان از دست تو که هیچ چیز از چشمان تیز بین شما دور نمیماند تاریخ عکس و کجا دیدی ؟؟؟؟؟؟؟:eek: هی روزگار در آخر عیب نداره پست شما طولانی بشه ی پی و سی و ی پاتوق و ی پست طولانی مهدی :p وای خدا چقدر تحویل گرفتم و اما در آخر جا داره ی بار دیگه این برد پرسپولیس رو تبریک بگم:) |
شکوفه جون زنده باشه کوچولوتون که از الآن با سلیقه اس!{شیت شدن}
نقل قول:
این خیابون که میگم تو دانشگاهه! آنا بیاین دیگه هیچکی نگه بعضیا! نصفشون به من میگن بخاطر قیامت خودمم به پسرداییم میگم!:d نقل قول:
نقل قول:
|
سلام |
سلام بر همگی
مهبا اومد میدونم خیلی دلتون براش تنگ شده بود خیلی زیاد مینا جان عزیزم ایشالا همیشه شادیت رو ببینم و دیگه غم نبینی خاله رزیتا همیشه سلامت باشی |
درود بر دوستان خوبم:53:
امیدوارم همه خوب و خوش و سلامت باشین نقل قول:
نقل قول:
متاسفانه لایه ای به رنگ شما اضافه نمیشه . ممکنه قرمز بشین نقل قول:
ما در خدمتتیم:cool: نقل قول:
نقل قول:
قرمزته ..... بارسلونا رو عشقه ..... نقل قول:
نقل قول:
مبارک باشه داداش :53:. حالا دیگه نمیتونیم بهت بگیم مهدی نارنجی باید بگیم مهدی صورتی نقل قول:
ایشاله همیشه خوشحال ببینیمت آبجی |
اکنون ساعت 07:46 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |