:53:كسي به جز خودم مسئول سقوطم نيست؛ بزرگترين دشمني كه باعث به وجود آمدن سرنوشتي غم انگيز و اندوهبار برايم شده تنها خودم هستم. :53:تعهد، خصلتي شخصي است كه به ما امكان مي دهد به هدفهاي خود دست پيدا كنيم. احساسات انسان پيوسته در نوسان است، اما تعهد بايد موضوعي ثابت و پابرجا باشد. :53:تعهد اغلب در دل مشكلات كشف مي شود. :53:دست و پنجه نرم كردن با مشكلات بر عزم راسخ اشخاص مي افزايد. :53:هر چه بيشتر تلاش كنيد، تسليم شدن و دست كشيدن دشوارتر مي شود. :53:ما مخلوق استدلال و دليل و برهان نيستيم، بلكه مخلوق احساسات هستيم. عقل و منطق ما همچون قايقي كوچك در درياي عميق و متلاطم احساسات به اين طرف و آن طرف مي رود. :53:خستگي، خود عامل توليد كننده نگراني است و يا دست كم فرد را براي نگران شدن آماده مي كند. :53:آنجا كه استراحت كامل حكمراني مي كند ديگر جايي براي نفوذ نيروهاي مهاجم و كنشهاي عصبي وجود ندارد. :53:قسمت اعظم خستگي هاي ما ناشي از افكار ما است و هرگز خستگي كه صرفاً به جسم مربوط مي شود وجود ندارد و بسيار نادر است. در حقيقت، خستگي از نحوه فكر و احساسات ما شروع مي شود و به سرعت تكثير مي يابد. |
دلیلِ نیامدنت
از این دو حالت خارج نیست یا نمیخواهیام یا ... یا ابوالفضل! یعنی نمیخواهیام؟! |
دنیا همیشه دنبال بازی دادن ما آدمهاست |
به هرکس نیکی کنی او را ساخته ای! |
خدایا!کودکان گل فروشت را می بینی؟ مردان خانه به دوش، ،زبانهای عشق فروش، ،انسانهای ادم فروش،همه را میبینی؟ میخواهم یک تکیه آسمان کلنگی بخرم...!! |
ای مــتــرســـک
آنقدر دستهایت را باز نــکـن کسی تو را در آغوش نمیگیرد ، ایــســتــادگــی هــمــیــشــه تــنــهــایــی مــیــاورد... |
کوچکتر که بودیم ایمانمان بزرگتر بود .....
بادبادک می ساختیم ....... نمی ترسیدیم باد نباشد! |
باد با چراغ خاموش کاری ندارد |
آن قدر برای تو رفته ام
که پایم در هیچ لنگه کفشی جا نمیشود ولی باید از من آن قدر می رفت تا در تو جا شوم! |
صبح روشن از شب تاریک سر می زند..! |
اکنون ساعت 03:11 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |