پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   شعر و ادبیات (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=49)
-   -   * جملات کوتاه و پر معنا * (http://p30city.net/showthread.php?t=973)

آناهیتا الهه آبها 03-20-2012 03:04 PM

گاهـــــی آدم دلـــــش میخواهد
کفش هایش را در بیاورد،
یواشکــــی نوک پا نوک پا
از خودش دور شـــــــــود،
بعد بزند به چاک
فرار کند از خودش ..

behnam5555 03-21-2012 06:53 PM

اگر دیگران را با زیباترین منشها و صفات بخوانیم چیزی از ارزش ما نمی کاهد بلکه او را دلگرم ساخته ایم آنگونه باشد که ما می گویم . اُرد بزرگ

غرور و فریب رواقیون دلیل علاقه آنها به اخلاق و آمیختن آن با طبیعت است. زیرا تفکر رواقی درواقع نوعی استبداد راندن بر خویشتن است و چون فرد جزئی از طبیعت است پس طبیعت نیز استبداد را بر او حاکم می کند. فریدریش نیچه

برادرم تو را دوست دارم ، هر که می خواهی باش ، خواه در کلیسایت نیایش کنی ، خواه در معبد، و یا در مسجد . من و تو فرزندان یک آیین هستیم ، زیرا راههای گوناگون دین انگشتان دست دوست داشتنی "یگانه برتر " هستند ، همان دستی که سوی همگان دراز شده و همه آرزومندان دست یافتن به همه چیز را رسایی و بالندگی جان می بخشد . جبران خلیل جبران

هر چه بلند پروازتر باشید تپش دلتان کمتر خواهد شد . فشار و دردهای روانیتان نیز . اُرد بزرگ

اراده زندگی برتر و نیرومند تر در مفهوم ناچیز نبرد برای زندگی نیست، بلکه در اراده جنگ اراده قدرت و اراده مافوق قدرت است! فریدریش نیچه

زندگی روزمره شما پرستشگاه و نیز دیانت شماست . جبران خلیل جبران

الگوی انسانی شما هر چه بزرگتر باشد سرنوشت زیباتری در برابر شماست . اُرد بزرگ
توان خواهی می تواند بر گذشت زمان پیروز شود . فریدریش نیچه

پیشوایان ، دانه های نبات و گیاهان ناشناخته و شگفت انگیزی هستند که به هنگام باروری و کمال قلبشان به باد هدیه می شود تا بر روی زمین پراکنده شوند . جبران خلیل جبران

میندیش که دیگران ، تو را به آرمانت خواهند رساند . اُرد بزرگ

زندگی، زمین و هستی، درد و رنج و بلا نیست. فریدریش نیچه

اگر کلمات برای فهم شما دشوار است ، هرگز درپی روشن ساختن آنها نباشید ، زیرا پیچشها و گره های هر چیز ، در آغاز دشوارند نه در پایان . جبران خلیل جبران

رَد راستی ، رَد خویشتن است . اُرد بزرگ

اگر علم و دانش ما این همه به بی طرف بودن خود می نازد، از آن روست که جز کنجکاوی ناسالمِ ناتوانان چیز دیگری ندارد . فریدریش نیچه

اندرز جبران خلیل جبران به همسران جوان :
جام یکدیگر پر کنید ، لکن از یک جام ننوشید .از نان خود به هم ارزانی دارید ، اما هر دو از یک نان تناول نکنید . جبران خلیل جبران

اهل خرد ، پیشتاز روزگار خویش اند . ارد بزرگ

بدترین خوانندگان کتاب آنانی اند که چون «سربازان غارتگر» عمل می کنند، یعنی از هر جا که دستشان برسد تکه یی بر می دارند. فریدریش نیچه

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران

هم رنگ دیگر کسان شدن ، باور هیچ کدام از بزرگان نبوده است . اُرد بزرگ

اکنون به شما می گویم که مرا گم کنید وخود را بیابید.وتنها آن گاه که همگان مرا انکار کردید، نزد شما باز خواهم آمد. فریدریش نیچه

وقتی حیوانی را ذبح می کنی ، در دل خود به قربانی بگو:نیروی که فرمان کشتن تو را به من داد ، نیرویی است که بزودی مرا از پای در خواهد آورد و هنگامی که لحظه موعد من فرا رسد ، من نیز همانند تو خواهم سوخت ، زیرا قانونی که تو را در مقابل من تسلیم کرده است بزودی مرا به دستی قوی تر خواهد سپرد. خون تو و خون من عصاره ای است که از روز ازل برای رویاندن درخت آسمانی (در آن سویی طبیعت ) آماده شده است. جبران خلیل جبران

بزرگترین کارخانه نابودی توانمندیها ، آیین آموزشی نادرست است. اُرد بزرگ

سرنوشت من این است که پس از مرگ دوباره به دنیا بیایم . فریدریش نیچه

ای که در رنج و عذابی ! تو آنگاه رستگاری که با ذات و هویت خویش یکی شوی . جبران خلیل جبران

دشمنی و پادورزی ، به آدم خردمند انگیزه زندگی می دهد . اُرد بزرگ

آنچه که باید بیشترین علاقه را در ما به وجود آورد این نیست که آیا تفسیر ما از جهان، حقیقی است یا دروغین ، بلکه این است که آیا این تفسیر، خواست قدرت را برای نیرومندی و کنترل جهان پرورش می دهد ، یا هرج و مرج و ناتوانی را. فریدریش نیچه

تاسف ، ابرسیاهی است که آسمان ذهن آدمی را تیره می سازد در حالی که تاثیر جرائم را محو نمی کند . جبران خلیل جبران

ترنم 03-22-2012 12:36 AM

پـــدَرم تنها مَـــردیـستـــ

کــه بـاعـثـــ مـی شَــــوَد بـفـهـمَـمـ ؛

بــدون شَـکـــــ

فـــرشـتــه هـــا هَـــم مـــی تـــوانَـنـــد مَـــرد بــاشَـنـــد . . ./ ✿ツ

http://static.cloob.com//public/user...1b482f40ae-300

behnam5555 03-24-2012 08:43 AM

گاهي....

گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود كه نمي شود

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود

گاهي گداي گداي گدايي و بخت نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود

دكتر علي شريعتي

behnam5555 03-24-2012 08:45 AM

باران...

باران بهانه ای بود که زیر چتر من تا انتهای کوچه بیایی

کاش نه کوچه انتهایی داشت و نه باران بند می آمد...

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...3FG_cKBvrQsr53

Ali.p80 03-24-2012 04:25 PM

خدایا تقدیردوستانم را زیبا بنویس تا من جزلبخند از آنها چیز دیگری نبینم...

ترنم 03-25-2012 12:46 AM

از تو كه حرف میزنم،چنان نوبرانه میشوم كه بهار هم دهانش آب می افتد..

mohammad.90 03-29-2012 11:09 AM

دنیا برای رسیدن به آخرت آفریده شده است .نه برای رسیدن به خود ..

-----------------

یادمان نرود زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست .زنگ بعدی حساب داریم ...

-------------------------
عمر خود راچنان خرجیی بدان كه به توداده شده است همچنان
كه دوست نداری خرجی خود رابیهوده هدر دهی عمرت رانیز
بیهوده هدر مده .

mohammad.90 03-29-2012 08:33 PM

در سکوت دادگاه سرنوشت عشق بر ما حکم سنگینی نوشت... گفته شد دل داده ها از هم جدا وای بر این حکم و این قانون زشت...

اینجا جایی ست که پشتِ دوستت دارم ها هم نوشته شده : ساخت چین !!

پرسیدند میخوری یا میبری؟ گفتم:میخورم،چه می دانستم لذت ها را می برند و حسرت ها رو میخورند

ترنم 03-30-2012 12:20 AM

وقتی....

وَقتی دُختَر بـاشی وَ تنها، وَقتی روزِ تَعطیل بـاشد و وَسَطِـ بَعد اَز ظُهر

وَقتی بِدانی دورِه و زَمانِه بَد شُدِه اَستـ

تَنهایی قَدَم زَدَنـ دَر یِک کوچِه 100-150 مِتریِ باریکـ وَ خَلوَتـ، دَر یِک غُروبِـ دِلگیر

دیگَر آنقَدر ها هم شاعِرانِه نیستـ

دائِم خُدا خُدا میکُنی کوچِه کوتاه تَر شَوَد، چِشمَتـ دائِم بِ اِنتِهایِ کوچِه اَستـ

هَمانـ جا کِ دُختَری با دوچَرخِه اَشـ دَر حالِـ بازی اَستـ

اُمیدوار می شَوی دَر کِنارَشـ خانِه اَستـ وَ خانواده ای

وَ حَتماً بِ آنجا کِ بِرِسی دِلَتـ قُرصـ می شَوَد بَرایِ اِدامِه راه

چرا اینطور شُدِه!؟

چرا نِمی شَوَد اَز خَلوَتـ وَ تَنهایی لِذَت بُرد... مِثلِ سابِق.

http://www.8pic.ir/images/p53hje3n18a9rfojbkx7.jpg

اکنون ساعت 03:31 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.