|
سلام بر مهدی عزیز دیگه آقا ناظر شدیها میگم این بچه ها رو دعوا کن باندشون کن برن تو شک برگردن این جا دو کلمه با هم معاشرت کنیم چقدر بیحالن بروبچز فروم یکی نیست آتیش روشن کنه ؟ من خودم باید دست به کار بشم مثل این که اینطوری نمیشه ! اگه قرار به گیر دادن باشه الان خیلی ها هستن که میان و یه سری میزنن و میرن مثل همین جناب آقای آریانا ! آریانا کجایی تو بابا بیا با هم 3 ، 4 نفر سر کار بزاریم بخندیم !:d --------------------------------------------------------------------------------- مینا خانوم با نام مستعار گلبرگ میبینم که رفتین ارشد و تو دسته مرفهان بیدرد نیم نگاهی هم به ما لیسانسیها نمیندازید مینا خانوم سابق کجا و مینا خانوم حاضر کجا ! من احساس میکنم کلاس میزارید نمیاید مثل بعضی ها ! ---------------------------------------------------------------------------------------- و اینکه خیلی اعصابم خورده همه فقط میان اینجا بیخیال میشن و میرن 4 تا جمله ای ، حرفی چه معنی داره فروم اینقدر بی سر صدا من نمیفهمم دارم قاطی میکنما ! چرا هیچکی نمیاد اگه مال یه روز 2 روز باشه غصه اش خوردنی هست نه دیگه تا یه هفته همش فروم خلوت باشه حوصله ندارید ؟ ما هم حوصله ندایم ولی میاییم اینجا یه دوری میزنیم یه چیزی مینویسیم فروم اینقدر بی روح من نمیفهم !:mad:{قاط} اعصابم خورد میشه یه کاری دست خود م میدما پاشید بیاید تو ببینم تا قاطی نکردم همش عشق و عاشقی شعر و احساس یکی ندونه فکر میکنه ما هممون پیریم چقدر بیحالید شماها انگیزتون کجاست ، شور و حرارتون کجاست ناسلامتی اینجا فروم هست حتماً کوروش باید بیاد گرد و خاک کنه تا همه بیان |
|
آخ آخ یادم رفت راست میگی چقدر این روزها بد که ما موتور های فروممون رو نداریم مینا خانوم ماشاءالله خودش یه پا یخ شکن هست ! آریانا که جدیداً حوصله نداره ! حسینم که من نمیدونم هر وقت من میام این نیست هر وقت من میرم این میاد !:d بقیه هم که شعر میخونن نمیدونم آی دنیا ازت متنفرم ........... دیگه دوستم نداری ........... و از این جور شعرها بابا ول کنید این عشق و عاشقی رو دیگه بابا ما که رفتیم شعر بخونیم نصفش همش می و ساقی و مشک و عنبر و ...... بود حالا ما میگیم خودش نوشته می ، میگه نه این نمیدونم می معرفته ! ولش کنید بابا بیاید اینجا یه گپی بزنیم حوصله مون سر رفته بابا ------------------------------------------------------------------------------------ راستی مهدی جون من الان میخوام برا خودم یه لپ تاپ بخرم به نظرت الان صبر کنم لپ تاپ ارزونتر میشه یا اینکه نه همین الان پاشم برم برا خودم لپ تاپ بخرم ؟ ------------------------------------------------------------------------------------------- |
سلام بر همه دوستان گل :cool:
اقا مهدی تبریک از این که ناظر شدین :41: |
سلام بر شما آقا محمد هم اسم خودمون |
|
محمد آقا که ما رو تحویل نگرفت شاید هم ندید !
------------------------------------------------------------------------------------------- مهدی من هنوز ذغالش هم باد نزدم داغ چیه هنوز داخ هم نشده ! قاطی کنم یه چیزهایی از دهنم میاد بیرون فقط خود کوروش باید بیاد جمعش کنه :d بخوام شر درست کنم به راحتی انجام میدم منتها چه کنیم که این ادمینو میخوایم × سید هم که هست دیگه فبهالمراد (عربی رو داشتی:d) اگه قیمت ارز نیومد پایین لپ تاپ گرون شد نصف پولشو از شما میگیرم مهدی جون :d چون از قدیم گفتن حساب ، حساب ، کاکا ، بازیکن تیم ملی برزیله ! و اینکه جووی استیک این موبایل n73 بوقی عزیزم یه مقداری گیج میزنه میتونم تعویضش کنم ؟> |
:53::53:سلام بروبچ
حال همتون که خوبه :53::53: محمد (بیگی)جون توکه همش اعتراض داری که اینجا خلوته کجایی پس نیومده رفتی یه چیزی هم طلبکاری{قاط} مملی خودمون تو چطوری شیرنی ما فراموش نشه خودم گیر بودم نتونستم بیام حقم که محفوظه شیرینی منو میدی یا... بگم..؟بگم..؟بگم..؟;) .مهدی رنگین کمون داش تو کجایی ناظر شدی تحویل نمیر گیری ها ولی مابازم دوست داریم انشاالله بالاترین رنگ نسیبت بشه :41::41: |
درود بر دوستان خوبم:53:
کوچیک همه ی دوستان هستیم :cool: |
اکنون ساعت 08:10 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |