قــــرار بـــود اگــــر بری بمیـــــرم امـــا . . . |
بعضی وقت ها سکــــــوت میکنی چون آنقدررنجیده ای که نمی خواهی حرفی بزنی.
بعضی وقت ها سکــــــوت میکنی چون واقعاحرفی واسه گفتن نداری گاه سکــــــوت یه اعتراضه گاهی هم به انتظار اما بیشتر سکــــــوت واسه اینه که هیچ کلمه ای نمی تونه غمی رو که تو در وجودت داری توصیف کنه.. |
-قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید.(گالیله)
-دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آن ها را آشکار می کند.(آنتوان چخوف) اگر صخره در مسیر رود نبود ،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد. افراد شجاع فرصت می آفرینند .ترسوها و ضعفا منتظر فرصت می نشینند.(گوته) هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ،آرزوی دیگران است.(جک لندن) -آیا می پنداری که جسم کوچکی هستی ؟ولی درون تو جهان بزرگی نهفته است.(امام علی علیه السلام) آنچنان کار کن که گویی تا ابد زندگی خواهی کرد و آنچنان زندگی کن که گویی همین فردا خواهی مرد.(حدیث شریف) |
نبار باران زمین جای قشنگی نیست
من از اهل زمینم.خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی از یک طرف پروانه را هم دوست دارد |
گاهی سکوت.. |
دلــــــــــم نه عشق آتشین میخواهد
نه دروغ های قشنگ نه سکوت تلخ شاعرانه ... نه ادعاهای بزرگ دلم یه فنجون چای داغ میخواد و یه دوست که بشه باهاش حرف زد |
چـــــــــادر و شـــــال و حجــــــاب ؛
همه بهــــــانه استـــــ .... تو برهــــنه باش اما .... خودتـــ را پاکــــ نگـــه دار ... !!! |
خیلی سخته ندونی وقتی داری با خدا درددل میکنی داره به حرفات گوش میده یا......
پرده ی نگاهت اون قدر ضخیم شده که صدات به خدا نمیرسه:53: |
به یاد آرزوهایم که میمیرند
سکوتی میکنم بالاتر از فریاد............ |
بعضــــــی ها گـــریه نمی کنند ! اما از چشـــــم هایشان معلوم است که اشکــــی به بزرگی یک سکــــوت گــــوشه ی چشمشان به کمیــــــن نشسته .
http://up98.org/upload/server1/02/i/...q3scx5opfk.jpg |
اکنون ساعت 05:17 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |