اقا مهدی چه طوری تاجت نیوفته:cool:
|
|
سلام |
ما گرد و خاک کردیم دودش رفت تو چشم خودمون ! :d نه بابا شکوفه خانم ما خاک زیرپای خودمونم هستم :d این چه حرفیه ! منباب المذاح گفتم اصلاً عرب شدم رفت ! من حیث المجموع حضور در فروم خوب هست کی اعتراض داره من گفتم تا شما نیومدید یه رزمایش اینجا برگزار کنیم ببنیم چندچندیم :d خلاصه خوب امتحان همه تموم شده دیگه از اونی که امتحان داره توقعی نیست بیاد فروم ولی اینا همه امتحاناشون تموم شده هی میرن بیرون خوش میگذرونن چه معنی داره آخه ! شکوفه خانم خوشم اومد اون رگ شمالیت بالا زدها خلاصه با عضر مرضعرت از همه بروبچز بابا بیاید دیگه زیر زبونی میخواید فروم سوت و کور شد --------------------------------------------------------------------------------------- سهراب جون من هستم عزیزم بیا خودم و خودت میترکونیم فروم رو در یک عملیات انتحاری میزنیم تو پر هر چی پست برای خودمون گروه عیاران تشکیل میدیم میریم تو فروم ادبیات شعر های وزین ایرج میرزا رو ایجاد میکنیم یه تحولات عظیمی صورت میدیم |
نقل قول:
بزن بریم کجا باید بریم وسیله ایاب ذهاب مهیاست اگه نیست با ماشین خودم بریم:cool: اینم تقدیم به اونایی که به خنده حساسیت دارن :21: :d:24::21::d:24::21::d:24::21::d:24::21::d:24: :21::d:24::21::d:24::21::d:24::21::d:24::21::d:24: :21::d:24::21::d:24::21::d:24::21::d:24::21::d:24: بیگی جون با من کار داشتی پیام خصوصی بده چون من دیگه جام تو پاتوق نیست الآن با تفنگ منو میکشن :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: :21::21: :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d خدا منو رحمت کنه دوستان شب جمعه منو فراموش نکنید |
نه بابا سهراب جون هفت تیر کش اصلی امیر هست اون بیاد مثل گندم درومون میکنه تخصصش اعدام هست بهش امیر ایکس خطر میگن
نگی به کسی ها ! شکوفه خانم و بقیه ناظر ها خیلی مهربونن ولی امیر عباس پوست میکنه رحم نمیکنه ! در مورد مقصد هنوز نقشه ای نکشیدم ولی یک مکان خاصی رو در نظر گرفتم که اگه بشه بریم اونجا رو انتحاری بهم بریزیم ! هنوز نقشه اش کامل نشده میگن کاربرا مدیر میشن با کلاس میشن اما ما کلاس ملاس حالیمون نیست داداش این فروم به کاربراش نیاز داره همونطور که کاربراش بهش نیاز دارن بچه ها منتظریم بچه ها منتظریم بچه ها منتظریم بچه ها منتظریم بچه ها منتظریم بچه ها منتظریم بچه ها منتظریم بچه ها منتظریم بچه ها منتظریم بچه ها منتظریم بچه ها منتظریم بیاید فروم - |
محمد جون برعکس این شکوفه خانم به همه چیز من گیر میده
من جرات نمیکنم کلامی حرف بزنم که سریع پیداش میشه الان هم یه گوشه کنار وایساده داره برای من نقشه میکشه |
به زنبوره میگن میتونی توی ده دقیقه 3 تا گل بخوری ؟
. . . . میگه نه مگه من استقلالم ؟ ! . تقدیم به پرسپولیسیهای سایت . |
نقل قول:
ایول! خیلی جالب بود! :cool: |
نقل قول:
دمت گرم هیشکی نمیتونه مث زائد تو 10دقیقه 3تا گل بزنه(هت تریک کنه) هیشکی نمیتونه مث استقلال تو 10دقیقه 3تا گل بخوره |
اکنون ساعت 08:11 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |