فقط فرمت پست رو نگاه کنین ها!
نقل قول:
بــــــــــــــه! سلام ! پسردایی! چطوری؟ یعنی میشه همه پستها طولانی بشن؟{شیت شدن} نقل قول:
همدستی با پسردایی! این ذوق بنفشابی شدنه!:21: (آنا شوخی کردم ها به بنفشابی ها برنخوره!) این چه جور پست زدنه برادر؟!اِ؟ ...... کَره یا کُره ؟ شنیدم اما معنیشو نمیدونم شاید هم معنی گرامی و عزیز میده .....این استادتون هم احتمالا نصف بیشتر عمرش یا عصبانی بوده یا در حال خوابیدن ، حالا خدائیش زبون مادری خودش رو هم بلد بود درست صحبت کنه ؟ خودمم نمی دونم یعنی چی!ولی معنیش هرچی هست اونیکه حدس زدی نیست! البته من جومونگ 3 هستم و الان که دیگه دوره تیرو کمون نیست که ، بار تیر بار دوشیکامیریم مبارزه ! دی جومونگ فقط یکی بود! من و دروغ صبا ؟! آخه به من میاد دروغ بگم :65: حالا دیدی مکان مسافرتم رو اشتباه گرفتی من اون طرف آب بودم نه دیگه! حواست نیست! اینکه کجا باشی که به گوشیت ربط نداره! مگرنه پسردایی؟(من به این راحتی گیر نمی افتم!:d) الانشیراز ساعت هفت صبح هست ، حالا چند ساعت اختلاف داریم ؟ من امتحانی گفتم ولی مثل اینکه درست بود!:d دید داری قلیون میکشی آرمه کرد رفت یکی کرایه کنه بیاد می دونی که من به این رفتارهای خطرناک آلرژی دارم! اگه به خاله رزی نگفتم! |
غذا تمام شد طبق معمول
|
|
نقل قول:
همیشه اخر پستهات رو دوست دارم جمله باحالیه :21: |
سلام
وای وای وای دو روز نبودم چقد حف زدید اقا مهدی موبایل فروش صورتی:dمبارکه اقا صورتی شدن مبارکه انا شروع تغییرات از شکوفه جون بوده فعلا پایانشم با اقامهدی صورتی موبایل فروشه از همون بالا شروع کنین شیرینی بدین من شیرینـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ ـی میخوام:rolleyes: |
|
سلام بر همگی :53:
من هم مثل بانوی لپ تاپ دار میگم چقدر تو دو روز حرف زدین آفرین بر شما همه رو یک در میون خوندم :d فقط اومدم بگم دوستتون دارم دلم براتون تنگ شده بود {جشن پتو} راستی آقا مهدی هم تیمی عزیز یادم رفته بود بهت بگم که خوشحالم که تو سال نود اومدی کرمانشاه ولی من نشد تو سال نود بیام خوزستان ولی نود و یک حتما میام :d از صفا خبر نداری اومدی کرمانشاه ندیدیش پیداش کن یه بلایی سرش نیاد _:2: |
|
نقل قول:
اقا حسین امضات قیامته!(پرفکت نیست ها!;)) میخای پسردایی من نامه رو دوباره با جزئیات برای عروس داییم بفرستم که تا چند سال دیگه موضوع مورد بحث در مورد اینجا داشته باشین؟ (اضافه حقوق برای خیریه اس دیگه؟ها؟) |
|
اکنون ساعت 09:21 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |