اگه به یه جایى رسیدى که |
ادم دلتنگ باشه ..... . . شرافت داره به دلِ گشادی که هر کسی بتونه توش چادر بزنه ... |
گـاهـی بــایـد رفـت ، |
به نام خدا مرد را به عقلش نه به ثروتش زن را به وفایش نه به جمالش دوست را به محبتش نه به ادعایش عاشق را به صبرش نه به ادعایش مال را به برکتش نه به مقدارش خانه را به آرامشش نه به اندازه اش اتومبیل را به کارآئیش نه به مدلش غذا را به کیفیتش نه به کمیتش درس را به استادش نه به سختیش دانشمند را به عملش نه به مدرکش مدیر را به عملکردش نه به جایگاهش نویسنده را به باورهایش نه به تعداد کتابهایش شخص را به انسانیتش نه به ظاهرش دل را به پاکیش نه به صاحبش سخنان را به عمق معنایش نه به گوینده اش در انتشار آنچه خوبی هست و اثری از نیکی در آن هست |
کسی که سخنانش نه راست است نه دروغ فیلسوف است کسی که راست و دروغ برای او یکی است متملق و چاپلوس است کسی که پول میگیرد تا دروغ بگوید دلال است کسی که دروغ می گوید تا پول بگیرد گداست کسی که پول می گیرد تا گاهی راست را دروغ و دروغ را راست جلوه دهد وکیل است کسی که جز راست چیزی نمی گوید بچه است کسی که به خودش هم دروغ می گوید متکبر و خود پسند است کسی که دروغ خودش را باور می کند ابله است کسی که سخن دروغش شیرین است شاعر است کسی که اصلا" دروغ نمی گوید مرده است کسی که دروغ می گوید و قسم هم می خورد بازاری است کسی که دروغ می گوید و خودش هم نمی فهمد پر حرف است کسی که مردم سخنان دروغ او را راست می پندارند سیاستمدار است کسی که مردم سخنان راست او را دروغ می پندارند و به او می خندند دیوانه است |
بعضی ها گریه نمی کنند ؛ |
اگر انسان، خود را از آنچه که هست، نتواند به مقامی بالاتر برساند |
بیایید سعی کنیم... |
روزي شخصي در حال نماز خواندن در راهي بود و مجنون بدون اين که متوجه شود از بين او سجاده اش عبور کرد مرد نمازش را قطع کرد و داد زد هي چرا بين من و خدايم فاصله انداختي مجنون به خود آمد و گفت من که عاشق ليلي هستم تورا نديدم تو که عاشق خداي ليلي هستي چگونه مرا ديدي
|
در میان دو کس دشمنی میفکن |
اکنون ساعت 06:29 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |