سلام و درود فراوان به همه ی هم سایتی های عزیز :) |
سلام دوستان
تا کنترل نا محسو سا نیستن ایول ایول فجر :24: :24::24: بازم پرسپولیس باخت:24: پرسپولیس یها نیستن کجججججججججججاییند |
باید طرفدار یه تیم باید باشیم یا علیه یه تیم؟ |
نه پرسپولیس و نه استقلال تیم فقط کَیی تیم !:d شمالی ها فهمیدن چی گفتم ! |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را بیا این همه حافظ ازت تعریف کرده بده آخه ؟ :dکه سر به کوه و بیابان تو دادهای ما را نقل قول:
یه حقی کف دستش بزارم حال کنی ، از طرف انجمن استقلالی ها :d نقل قول:
حالا نمیشه شما ظهر یا عصر خدمت برسین ما زودتر رخسار مبارک رو زیارت کنیم مهدی بنفشابی . :cool: نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
شکوفه جان والا این adsl فایده نداره بیاین این GSM مودم هایی که روی دست من باد کرده رو بخرین با ماهی 10000 هزار تومن اینترنت نامحدود داشته باشین . با سیم کارت خودتون خوبه ها !! عجب تبلیغاتی کردما :21: |
نقل قول:
سلام مهرگان خانم ببخشیدا فجر تیم شهر مان است بعدشم ssssssssssssssssssssssssssss ته |
خدا نکنه ملت برن ارشد ! دیگه سالی ، ماهی آدمو تحویل نمیگیرن اینجوریاست دیگه باشه اشکال نداره ! ما هم یه روزی ارشد میریم دیگه ------------------------------------------------------------------------------------------ حسین کجا هستی تو بابا همش سیر و سیاحت یه سر بیا فروم تو این انگلیسی به داد برس که این دخترا بخش انگلیسی فروم رو گرفتن ! حالا هی نیاین فردا که خواستیم بریم تو فروم انگلیسی ازمون پاسپورت خواستن نگی نگفتیا ! ------------------------------------------------------------------------------------ |
نقل قول:
فروم انگلیسی هم به روی چشم حتما میام و چراغشو روشن میکنم خوب بیددددددددددددددد ؟ :cool: |
سلام رفقا :)
نقل قول:
شعره رو حال کردی مهرگان؟ خودم که بدجور کفم برید! :d هیشکی ام توو انگلیش گایز هیچی راجبش نگف. هی من استعداد خودمو حروم می کنم.. نیگا :d نقل قول:
داره به صبا میگه به غزال بگو که از عشقت سر به بیابون گذاشتم.. + طرف کی هس حالا؟ :d نقل قول:
ما می توانیم ! http://www.qalamro.com/images/smilies/%28399%29.gif |
سلام بر همه ی دوستان:53:
خسته نباشید نقل قول:
مهم نیست خیلی هم خوب شد فجر تیم شهرمونه ، برد لازم داشت{شیت شدن}{شیت شدن} |
اکنون ساعت 06:16 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |