پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   مطالب آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=11)
-   -   مهمترین اتفاقی که امروز برات افتاده رو بنویس (http://p30city.net/showthread.php?t=10480)

امیر عباس انصاری 05-06-2009 02:24 PM

امروز تهران بعد از ظهر رگبار بهاری توپی زد
همزمان رگبار و بارش و رش زیبای باران اردیبهشت و آفتاب و تابش دل انگیزش و...
به به هوا جون میداد واسه عاشقی
من هم که کسی رو ندارم و تنهام و عزب تشریف داریم
دستامو گذاشتم تو جیبم و هنگام پیاده روی زیر بارون و آفتاب سوت زدم و از خیس شدن زیر بارون گرم اردیبهشت بسیار فراوان جات لذت بردم
خوش به حال عشاق واقعی
این لحظه ها برای من تنها فراموش نشدنیه.... وای به حال بعضیها که خونه دلشون مهمون داره
فعلا

mary.f 05-06-2009 02:58 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط امیر عباس انصاری (پست 44330)
امروز تهران بعد از ظهر رگبار بهاری توپی زد
همزمان رگبار و بارش و رش زیبای باران اردیبهشت و آفتاب و تابش دل انگیزش و...
به به هوا جون میداد واسه عاشقی
من هم که کسی رو ندارم و تنهام و عزب تشریف داریم
دستامو گذاشتم تو جیبم و هنگام پیاده روی زیر بارون و آفتاب سوت زدم و از خیس شدن زیر بارون گرم اردیبهشت بسیار فراوان جات لذت بردم
خوش به حال عشاق واقعی
این لحظه ها برای من تنها فراموش نشدنیه.... وای به حال بعضیها که خونه دلشون مهمون داره
فعلا

حالا مثلاً ما که تنها نیستیم می تونیم وسط روز با هم بریم بیرون؟!! من این سر شهر، همسر گرامی! آن سر شهر... ولی راست می گی هوا واقعاً عشقولانه بود... موقع بارون چون ساعت ناهاریمون بود من و همکارم اومدیم بیرون، کلی قدم زدیم، حسابی خیس شدیم و از همه بهتر کلی برای خودمون خرید کردیم!

haj_amir 05-06-2009 08:35 PM

عوضش من بعد کلی رانندگی واز این سر شهر به اون سر و اشتباه بانک و برگشتن بانک رفتن ناصر خسرو
با یکی از بهرتین دوستام
زیر بارون قدم زدیم تا برسیم به ماشینم
البته بارونش از یه کم بیشتر عشقولانه بید
تگرگ بود

haj_amir 05-14-2009 09:54 PM

امروزم مثل روزای قبل حالم بد بود
کی میشه از دست من راحت شید
راستی دیروز یه فلاش خریدم برا دوربینم
لامصب قد یه دوربین کامپکت پولشو دادم

kiana 05-15-2009 08:12 AM

سلام
وای این جا چه تاپیک خوبیه!چرا من تا حالا ندیده بودم.(یکی نیست بگه اخه نیست که خیلی میایی سایت .حالا حرفم میزنی.!!!!)
من خاطره دیروز را میگم.
صبح ساعت 7 طبق معمول از خواب پا شدم.و مشغول کار خونه بودم تا شب.یادش بخیر زمانی که می رفتم سر کار مجبور بودم ساعت 6 صبح از خواب بیدار بشم و کار را شروع کنم.الان هم که دیگه سر کار نمیرم و به دلایلی خانه نشین شدم!! برایم فرقی نداره به صبح بیدار شدن عادت کردم و هر کاری کنم بیشتر از ساعت 7-8 صبح نمی تونم در تختخواب بمونم.
خلاصه صبحانه خوردیم و طبق معمول اقا نیما تشریف بردن بیرون و بنده تو سر و کله خودم زدم تا ظهر که تشریف بیارن و به اتفاق هم رفتیم بیرون و یک مقدار خرید کردیم و امدیم خانه.راستی یک فیلم هم دیدم که اسمش بنجامین بتن بود .یک فیلم خیلی عجیب و غریب بود ولی من خوشم امد خلاصه تا شب سرمون به فیلمه گرم بود.و بعد شام و طبق معمول لالا.
ولی امروز به جایش می خواهیم بریم ددر.و خوش باشیم.انشالله به شما هم خوش بگذره و ادینه خوبی داشته باشین.
خدانگهدار تا فردا.

abadani 05-15-2009 08:44 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط kiana (پست 44894)
سلام
وای این جا چه تاپیک خوبیه!چرا من تا حالا ندیده بودم.(یکی نیست بگه اخه نیست که خیلی میایی سایت .حالا حرفم میزنی.!!!!)
من خاطره دیروز را میگم.
صبح ساعت 7 طبق معمول از خواب پا شدم.و مشغول کار خونه بودم تا شب.یادش بخیر زمانی که می رفتم سر کار مجبور بودم ساعت 6 صبح از خواب بیدار بشم و کار را شروع کنم.الان هم که دیگه سر کار نمیرم و به دلایلی خانه نشین شدم!! برایم فرقی نداره به صبح بیدار شدن عادت کردم و هر کاری کنم بیشتر از ساعت 7-8 صبح نمی تونم در تختخواب بمونم.
خلاصه صبحانه خوردیم و طبق معمول اقا نیما تشریف بردن بیرون و بنده تو سر و کله خودم زدم تا ظهر که تشریف بیارن و به اتفاق هم رفتیم بیرون و یک مقدار خرید کردیم و امدیم خانه.راستی یک فیلم هم دیدم که اسمش بنجامین بتن بود .یک فیلم خیلی عجیب و غریب بود ولی من خوشم امد خلاصه تا شب سرمون به فیلمه گرم بود.و بعد شام و طبق معمول لالا.
ولی امروز به جایش می خواهیم بریم ددر.و خوش باشیم.انشالله به شما هم خوش بگذره و ادینه خوبی داشته باشین.
خدانگهدار تا فردا.

به اين مي گن يه زندگي مفيد و استفاده حد اكثر از وقت آدينه هاي خوبي داشته باشيد

mary.f 05-16-2009 02:45 PM

مُردم از خواب... پس کی این بهار تموم می شه؟!!

haj_amir 05-16-2009 11:38 PM

همانند روزها پیشین حالی بس بد داشتیم به گونه ای که به سر جلسه امتحان نرفتیم
دیشبش آزمایش اورجانس بدادیم امروز برفتیم مطف دکی
دکی گفت این از عوارض داروهای قبلیست
داری جدید تناول بنما
تا یار که را خواهد و میلش به که باشد
زیاده عرضی نیست

mary.f 05-17-2009 01:24 PM

از اون روزای بی نهایت بد بود! نمی دونم اصلاً به این مسأله فکر می کنن که یک نفر چقدر توان داره؟ بیخود نیست که خیلی ها از زیر کار در میرن

امیر عباس انصاری 05-17-2009 02:30 PM

روز بسیار خوبیه
حالم توپه
جواب یکی از ایملهایی که فرستادم و برام مهم بود اومد
هرچند پاسخی کوتاه بود
اما مثبت اندیشانه بود
انشالله در آینده اتفاقت کاری و روزگاری خوش در انتظارم خواهد بود
یحتما قراره ریس جمهور بشم
خودم که خبری ندارم ولی شاید دوستان بخواهند منو سوپ ریز کنند!

اکنون ساعت 05:43 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.