![]() |
تاپیک ثندلی داق !!!! ( همون صندلی داغ یا صندلی داخ !! )
سوالات عمومی:
مهربونم تا با من خوب باشن ،من هم خوبم .... زود ناراحت نمیشم... آستانه تحمل ام تا یه حدی ولی اگه رد بشه دیگه دست خودم نیس...سعی می کنم کار خوب انجام بدم تو پرستاری که اینطوری ازوقتی توی بخش رفتم احساس دلسوزی ایم بیشتر شده و به آدمای اطرافم حساستر شدم... و زودهم دیگرانو می بخشم یعنی خودمو زیاد درگیرش نمی کنم،
من بیشتر طرفدارم ولی ورزش هم می کنم...:d جام جهانی آلمان بودم..._:2:... یه حدودی...
چرا دنیا به این شلوغی بعضی آدما تنهان؟ امضای الانمو میگم... آخه چرا باید من اینطوری بشم؟ آخه چرا ؟ تو دلمه .... نمی گم... چرا بعضی آدما اصلا به فکر سلامتی شون نیست؟ چرا ؟
2. موفقیت خودمه و همه 3. سلامتی خودمه و همه 4..... 5.پیشرفت کاری من و همه
بدترین خبر :شنیدن از دست رفتن پدر گرامی سنبل خانوم ، که چن روز قبل از ورود من به فروم اتفاق افتاد ...
بدترین دوست... یادم نیس .. من زود فراموش می کنم
البته نظر منه اینه :65:
ولی یه بار با 2 تا از دوستام رفتیم سایت دانشکده، من جلوتر بودم ، اینترنت و چک کردم ، وصل نبود، یه دفعه گفتم دوستان، کامپیوتر وصل نیس بریم:d
و سوالاتی که بچه ها فرستادند {پپوله}
13.. :d
ولی تا یه حدی فهمیدم چی شد!!!! نه در حد له!!!
خوشحالم! مهمان صندلی داغ شدم!:65:
اوایل ، چرا می ترسیدم ولی به مرور زمان نه،
مهندسی برق ... 2.بهترین دوست دانشکده؟ آرزو 3.ازدریا بشتر خوشت میاد یا جنگل؟ دریا ...آخه عظمت خدارو بیشترمیشه حس کرد... 4. از چه چیز بیشتر از همه متنفری؟ ارتفاع...
یه خواهر یا برادر داشته باشم ،آخه ازکل کل خواهر و برادرای فامیل حسودیم میشد!!!!{جشن پتو}مرافه :d
نمیشه کنار اومد زمان میبره من یه ساله اینجام، واسم سخته جدایی..._:2:
تشکر می کنم از کارگردان این بخش آقای انصاری و همکاری ادمین ... امیدوارم شاهد پیشرفت سایت خودمون یعنی پی سی سیتی باشم... ببخشید اگه درست نتونستم به سوالاتون جواب بدم... شاد و سالم و موفق باشید |
به نام خدا و با سلام و وقت بخیر
قربانی بعدی صندلی داغ شناسایی شد و بزودی مورد هدف نینجونها قرار خواهد گرفت:d منتظر اخبار تکمیلی باشید ستاد برگزاری صندلی داغ فروم و شرکاء اسقف اعظم امیر (کاردینال آتی):d |
به نام خداوند بخشنده بخشایشگر و سلام خدمت دوستان و عزیزان به مناسبت آغاز شب یلدا و همچنین آغاز جشن دیگان ( و صدالبته نامه وسوسه انگیز کوروش به من در مورد رفع گرد و غبار اینجا) و پس از مدتی طولانی و انتظاری دق مرگ کننده ........ انتظارها به سر رسید و با تصمیم ضربتی و اجرای جدید توسط همگان و سرپرستی قدیم و جدید توسط شخص شخیص خودم (کوروش و میناخانم هم پشت پرده تقلب برسونید!!) آغاز به کار مجدد این تاپیک اعلام می گردد. :cool::cool::cool::cool: http://www.habilian.ir/fa/images/sto...ef/sandali.jpg به همین مناسبت طی یک اقدام کاملا ضربتی و هماهنگ نشده و حمله ای ناجوانمردانه و گازانبری جناب آقای behnam5555 مدیریت محترم بخش فرهنگ و ادب کردی رو جهت مصاحبه در نقش مهمان این هفته تاپیک صندلی داغ جهت سوزاندنی ناجوانمردانه دعوت می کنیم جناب اقای نقده عزیز ضمن ارسال یک دعوتنامه رسمی از طریق پیام خصوصی برای شما در صورت موافقت شما در همین تاپیک پست اعلانی برای همه دوستان زده شده و طی دو تا سه روز تمامی سوالها جمع آوری و دسته بندی و گلچین شده و مجموعه ای از سوالات ترکیبی اعم از جدی تا طنز یا دوستانه برایتان ارسال خواهد شد انشاءلله که شما کاربر قدیمی و عضو گرانقدر و صدالبته ارزشمند و پربار این فروم که برای همه کاربران و اعضاء محترم این انجمن همچون پدری عزیز و برادر بزرگتری گرامی می باشید با شرکت کردن در این برنامه ضرب شستی نشان آن دسته از دوستان بدهید که خودشان را خیلی جوان و دیگران را پیر می دانند و فرق روغن کرمانشاهی و روغن کلزای تقلبی را هنوز نمی دانند. http://forum.niksalehi.com/picture.p...ictureid=17155 بیصبرانه منتظرم که شروعی خوب و آتشین جهت وسعت بخشی به ارتباطات دوستانه بین خودمان در تاپیک صندلی با مصاحبه هایی شوخی/جدی با همه شما عزیزان داشته باشیم ارادتمند اسقف اعظم کانتربری و تهرانپاریس امیر :cool: |
صندلی داغ
|
اکنون ساعت 07:44 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |