![]() |
بۆ مههاباد
شارهكهم، بهندی دڵم، ئهی باغی من! ڕهوڕهوهی ساوایهتیم، سابڵاغی من دڵ به هیوات لێدهدا، لانكی دڵی تۆ له وهرزی یادی من دا سهرچڵی ببیه ناڵهم، من له سوێیانت گڕام من له تۆ بووم و له یاران دابڕام دووره یارم، دووره یارم، دووره یار ڕاونراو و دهركراو و دووره شار دڵ مهگۆڕه، لێم مهتۆرێ، یاری تۆم ڕووگهكهم! كوێستانی دڵ! ئهی زێدی خۆم! هێدی پاییزی 1991 |
تینوویهتیم به ماچ دهشكێ
كۆچه و ئهو كۆچهشم به بێ تۆ كرد شهوداوهته و شاییم به بێ دۆ كرد تینووم، تینوویهتیم به ماچ دهشكێ غهریبم، تهنیاییم دهستهمۆ كرد ناتگهمێ، سهرێكم لێ ههڵێنه چاوهڕوانیی چاوانمی كهم سۆ كرد شینه دووریی كهس و یار و وهتهن كوا فرمێسک، شینیشم به ڕۆ ڕۆ كرد با بهستهی ژیان گهرووی ویشكم تهڕ كا گۆیێنه ژیان، ئهویشم بێ گۆ كرد. هێدی 1989 |
ههتاو
گوڵێ گیان! ڕووگهكهم با چاوی تۆ بێ كلـیلـی بهندی دڵ با ناوی تۆ بێ له بهر گهرمیی ئهوینت با بسووتێم ههتاوی ژینی من با تاوی تۆ بێ |
تاسه |
پرد |
له بێدهنگیی نیوهشهو دا |
ژوان |
پرس |
|
پێڵاو |
اکنون ساعت 10:49 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |