![]() |
از دست تمام دختران دل شیداست*****از ناز و کرشمه شان دل غوغاست
دانی که چرا گردن مردان شد کج******از بس دلشان پر شده از خون پیداست در منزل هم غیبت همسر گویند******از داغ دل و سینه پر درد شکواست اخر چه بود گناه مردان کاین جور******از دست زنان روند پناه گاه گر جاست از تانک و مسلسل که چه باید گویم *****در پیش زبان و کرنش زن خاراست اندر عجبم که گر نمی داشتند اشک*****کز دست جماعت چه توان کردن راست گویند که زیبا پسری چون او مُرد******ترشیده شود دخترکی بس زیباست گویند که زیبا پسران گر مردند*****ترشیده شوند دخترکان چون حقاست شوریده شدم بس که چرند من گفتم*****کاخر بشوم چو زن ذلیل اشکاراست |
زن از دیدگاه طنز ( جدی نگیرید )
|
زن از دیدگاه طنز (جدی نگیرید)
|
ادعاهای یک بی زن
ادعاهای یک بی زن http://www.kocholo.org/modules/Forum...icon_arrow.gif
من ندارم زن و از بی زنیم دلشادم از زن و غر زدن روز و شبش آزادم نه کسی منتظرم هست که شب برگردم نه گرفتم دل و نه قلوه به جایش دادم زن ذلیلی نکشم هیچ نه در روز و نه شب نرود از سر ذلت به هوا فریادم "هر زنی عشق طلا دارد و بس٬ شکی نیست" نکته ای بود که فرمود به من استادم شرح زن نیست کمی٬ بلکه کتابی است قطور چه کنم چیز دگر نیست از آن در یادم هر کسی حرف مرا خبط و خطا می خواند محض اثبات نظرهای خودم آمادم(!) زن نگیر - از من اگر می شنوی- عاقل باش! مثل من باش که خوشبخت ترین افرادم مادرم خواست که زن گیرم و آدم گردم نگرفتم زن و هرگز نشدم من آدم! هیچ کس نیست که شیرین شود از بهر دلم نه برای دل هر دختر و زن فرهادم الغرض زن که گرفتی نزنی داد که: "من از چه رو در ته این چاه به رو افتادم؟" امیر جان میبینم پولدار شدی:65: دست ما رو هم بگیر:D |
هیچ وقت به یک زن دروغ نگید
مردی با همسرش در خانه تماس گرفت و گفت: " عزیزم از من خواسته شده که با رئیس و چند تا از دوستانش برای ماهیگیری به کانادا برویم."
ما به مدت یک هفته آنجا خواهیم بود. این فرصت خوبی است تا ارتقای شغلی که منتظرش بودم بگیرم بنابراین لطفا لباسهای کافی برای یک هفته برایم بردار و وسایل ماهیگیری مرا هم آماده کن، ما از اداره حرکت خواهیم کرد و من سر راه وسایلم را از خانه برخواهم داشت، راستی اون لباسهای ابریشمی آبی رنگم را هم بردار! زن با خودش فکر کرد که این مساله یک کمی غیر طبیعی است اما به خاطر اینکه نشان دهد همسر خوبی است دقیقا کارهایی را که همسرش خواسته بود انجام داد. هفته بعد مرد به خانه آمد، یک کمی خسته به نظر می رسید اما ظاهرش خوب و مرتب بود. همسرش به او خوش آمد گفت و از او پرسید آیا او ماهی گرفته است یا نه؟ مرد گفت :"بله تعداد زیادی ماهی قزل آلا، چند تایی ماهی فلس آبی و چند تایی هم اره ماهی گرفتیم. اما چرا اون لباسهای راحتی که گفته بودم برایم نگذاشتی؟" جواب زن خیلی جالب بود. زن جواب داد: لباسهای راحتی رو توی جعبه وسایل ماهیگیریت گذاشته بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!{شیت شدن} |
من اینرا چند جا دیدم شوخی با خالقم را دوست ندارم
|
نقل قول:
|
نقل قول:
نقل قول:
از اسم کاربری و طرز فکرتون خیلی خوشم اومد:53::53:منتها اینم هستبهترین دوست هر کسی خداست{پپوله}اگه دوست داری بهترین دوستت نرنجه باهاش شوخی کن{جشن پتو}اتفاقا مطلب طنز قشنگ و جالبیهمیناخانم هم آدمی نیست هر مطلبی رو بزنه:41:مطمئن باش توش نکته ای دیده که زده;)یه خانم اونم یه خانم واقعی این مطلب طنز رو زده متوجه هستین که؟؟:53::53:موفق باشین:53: نقل قول:
|
خانمی در زمین گلف مشغول بازی بود. ضربه ای به توپ زد که باعث پرتاب توپ به درون بیشه زار کنار زمین شد. خانم برای پیدا کردن توپ به بیشه زار رفت که ناگهان با صحنه ای روبرو شد. |
|
اکنون ساعت 07:43 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |