مشاعره واژه ای
بازم بهار: |
غصه
کي اشکاتو پاک ميکنه شبا که غصه داري دست رو موهات کي ميکشه وقتي منو نداري شونه کي مرهم هق هقت ميشه دوباره از کي بهونه ميگيري شباي بي ستاره |
مشاعره واژه ای
"شونه" یا همون "شانه"
سر بر روي شانه هاي مهربانت می گذارم |
واژه اجباری نداشتیمااااااااا :53::53::53: دوست دارم دوست دارم همچو شمعی در دل شبها بشوزم روشنی بخشم به جمعی و خودم تنها بسوزم |
مشاعره واژه ای
نقل قول:
اوه!!!:p نه بابا واژه نیست که...:o من از متن ترانه نوشتم نه از شعر اینه که اونجوری شد و اشتباهی دورنگش کردم.[IMG]****************************/55.gif[/IMG] اجباری نداریم تو این تاپیک....[IMG]****************************/301.gif[/IMG] . فقط یه چیزی کوروش جون...[IMG]****************************/247.gif[/IMG] این شاعر شعر شما مصراع اول رو پا منتقل زده تو رگ؟؟[IMG]****************************/242.gif[/IMG] شوخی کردم.[IMG]****************************/250.gif[/IMG] خودم تنها، تنها دلم |
ببخش من فکر کردم گفتی دوست دارم باشه البته مشاعرهء واژه ای اجباری هم قشنگه ... ماشالله چه دقتی من بد تایپ کردم بیچاره شاعر :53::53::53::53::53:;););););):41::41::41::41::41: کشتی خدا کشتی آنجا که خواهد برد اگر ناخدا جامه بر تن درد ... |
مشاعره واژه ای
اگر |
ترک دلم ز نرگس ساقی امان نخواست به جان چرا که شيوهء آن ترک دل سيه دانست ... |
ساقي
در قدح عکس تو یا گل در گلاب افتاده است ؟ مهر در ایینه یا آتش در آب افتاده است ؟ باده روشن دمی از دست ساقی دور نیست ماه امشب همنشین با آفتاب افتاده است |
قدح
حافظ به زير خرقه قدح تا به کي کشي در بزم خواجه پرده ز کارت برافکنم |
اکنون ساعت 07:44 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |