غيرممكن
آينده با تشكر فريبا |
**کلمه قبلی تو رو یاد چی میندازه؟**
نقل قول:
بازگشت = دوبار دیدن ماشین گشت در یک روز گردش آنچنانی.:D. باز !! گشت؟؟:eek: نقل قول:
آینده = حال به سرانجام نرسیده :29: فینیاس نایجلوس بلک ;);) |
نقل قول:
در ضمن نوشتن هرگونه كلمه تخصصي، قلمبه سلمبه و غير قابل فهم در اينجا مورد استقبال عموم قرار گرفته و هر چي نفر بعد رو سر كار بيشتر بتونين بذاريد و حالشو بگيرين نمره تون بيست تره.:65: كلمه بالا منو ياد كلمه مردم آزاري مينداره.;) جنقولك بازي با تشكر فريبا |
جلف بازی
تاب بازی[IMG]****************************/124.gif[/IMG] [IMG]****************************/124.gif[/IMG] [IMG]****************************/124.gif[/IMG] |
نقل قول:
در صورت نداشتن آگاهی و یا عدم دانستن مطلبی در مورد نوشته ای سکوت کنید[IMG]****************************/60.gif[/IMG] فینیاس نایجلوس بلک اسم کاراکتر و شخصیتی است که با سرچی نیم ثانیه ای درنت می شود متوجه شد یکی از شخصیتهای نوشته شده توسط جوآن کتلینگ رولینگ ( جی کی رولینگ )در سری چندتائی رمان هری پاتر است.[IMG]****************************/40.gif[/IMG] به همین راحتی میشد چیز یاد گرفت... فقط با یک سرچ گوگل[IMG]****************************/78.gif[/IMG] نقل قول:
پارک و بوستان و تفریحات سالم !! ایراد بنی اسرائیلی [IMG]****************************/237.gif[/IMG] |
بطلميوس فروم
با تشكر فريبا |
نقل قول:
فروم = چیز خوبیه:53: بطلمیوس = مرد خوبی بود خرا رحمتش کنه:D ش م ر |
نقل قول:
ميتونه: شمر باشه خوب ياد كربلا ميافتم ميتونه: شرم باشه ياد آدمهاي پر رو ميافتم فعلا ديگه چيزي يادم نمياد. جدل با تشكر فريبا |
کل کل
پیشرفت |
بالا رفتن
سخت با تشکر فریبا |
مشکل
پرسپولیس |
نقل قول:
استقلال؟ |
استقلال = 6تایی ها :65: :65: :65: :65: :65:
برد:41::41::41::41::41: |
برد مس کرمان
|
یاد قلعه نوعی
|
بچه ها جوگیر فوتبال شدین کلمه رو یادتون رفته;)
قابلمه |
یاد دردش میفتم
جوراب |
نقل قول:
نقل قول:
جوراب = رایحه خوش خدمت:65::65::65: مهران مدیری |
یاد مرگ طنز
حیا با تشکر فریبا |
خیلی چیز خوبیه
سامان |
نقل قول:
به نام سامان که جو اراباب حلقه ها گرفته بودش ( دوسال و اندی پیش مد بود ) اسم کاربریشو گذاشته بود سارامان ( یکی از شخصیتهای منفی افسانه ارباب حلقه ها ) یادش یخیر خیلی باحال بود. یهو هم غیب شد و رفت... ناظر فروم بود خدابیامرزدش... روحش شاد.[IMG]****************************/79.gif[/IMG] ایرانسل [IMG]****************************/39.gif[/IMG] |
یاد آنتن دهی ضعیف
عصبانیت:( با تشکر فریبا |
نقل قول:
ماهواره؟[IMG]****************************/247.gif[/IMG] |
فضا :p
شیشه پاک کردن |
نقل قول:
لگولاس ( اسم یه شخصیت سینمائی خیلی معروفه ها... اینم کمک :D) |
ارباب حلقه ها
ستايش |
نقل قول:
چه عجب یکی اهل سینمای نسل جوان هم یافتیم...[IMG]****************************/281.gif[/IMG] خوشمان آمد...[IMG]****************************/269.gif[/IMG] تشویق می نومائیم.[IMG]****************************/104.gif[/IMG] ستایش = سزاوار تمجید بودن، دانا بودن، برتری داشتن بر دیگران در چیزی... ( عین فرهنگ لغات معین جواب میدم نه؟[IMG]****************************/232.gif[/IMG] ) گردآفرید ( اینم یه شخصیت اسطوره ای ایران زمین هست اینم کمک [IMG]****************************/112.gif[/IMG] ) |
دختر گژدهم / شاهنامه
دفتر خاطرات |
دبستان
بابا ایول داره . دهخدا بیاد پهلوتون لنگ بندازه :41: صابون |
نقل قول:
دفتر خاطرات = این کلمه منو یاد خیلی چیزها میاندازه[IMG]****************************/80.gif[/IMG] نمیخوام بدونم چی شد این کلمه رو انتخاب کردین[IMG]****************************/67.gif[/IMG] ولی منو یاد خیلی روزای خوبی که داشتم و از دست دادم می اندازه[IMG]****************************/37.gif[/IMG] یاد کلی عشق و مهر و محبت و عاطفه و فداکاری و ایمان و ایثار و دوستی می اندازه:2::2: به یاد روزهایی می افتم که هر روز آرزوی برگشتنشون رو دارم[IMG]****************************/79.gif[/IMG] تا بازم تکرار بشن و هرگر تموم نشن... چیزی ندارم بگم... یادشون بخیر... هر چند هنوز در آرزوی تک تکشون هستم[IMG]****************************/79.gif[/IMG] مخصوصا در آرزوی اونی که منو با خودش برد و دیگه برنگردوند... یادش می افتم همیشه... یاد اونی که رفت... و اینی که موند... یا درحقیقت جا موند.:2::2: نقل قول:
ای بابا نصفه شبی شما از کجا پیدات شد؟؟[IMG]****************************/24.gif[/IMG] [IMG]****************************/24.gif[/IMG] عیب نداره جواب پست شما رو هم میدم چون پیچیدین جلوی من دیگه...:D خانمها مقدم هستند.:53: صابون منو یاد حموم می اندازه رک بودن - روراستی :53::53::53::53: (توضیح: به دلایل شخصی کلمه رو عوض کردم و الان کلمه من همین کلمه بالاییه... متشکرم:53:) |
روراستی منو یاد سادگی دخترا در مقابل دوستیشون با پسرا میندازه :rolleyes:
آآآآخخخخخخخییییییی دلم کباب شد کی رفته تنهات گذاشته:20: چقدر غصه ام گرفت . چه داستان غم انگیزی :20::20: سشوار |
یاد موهام:d
آب معدنی |
سنگ کلیه
وزنه |
رضازاده :D
صبوري |
Sonbol 2561 ( اگه صبور نبود ، الان اینجا نبود ! ) شش |
ریه ...
هرکول ؟ |
خودم:65:
وبلاگ |
ما ...