![]() |
سلامه به همه کیجا و ریکا مازندرانی شمه احوال خار :d |
سلام آقا مهدی
ممنون از اینکه هر از گاهی به کلبه مازنی ها سر میزنی خوشحال میشیم در خدمت شما باشیم بر منکرش لعنت ، صد البته که هرکجا تشریف ببرید صفا رو باخودتون می برید ، اصلاً خصلت تموم مهدی ها همینه که هرکجا قدم میذارن با خودشون سبد سبد صفا می آرند{جشن پتو} در مورد غرل بانو که فرمودید باید به عرض برسونم ایشون به تنهایی جور همه ما رو میکشه و یک تنه داره این کلوپ رو میچرخونه و همیشه حی و حاضره واسه همینه که ما خیالمون جمعه . مهمون نوازیش هم که حرف نداره وتکه {پپوله} اصلاً نگران غرق شدن هم نباشید ، خودم هواتو دارم :d:21: |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
به به سلااااااااااااام آقای مهمون .. خوبی ؟ خوش تشیف آوردی .. از این ورا ؟ منت گذاشتی.. بشین بشین برات یه چایی بیاره آقا مهدی تندر:p نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
بابا یکم بیخیال پول دنیاشو.. فردا دوروز دیگه همین مهمونیا مزاحمتای اینا فقط میمونه :d نقل قول:
گفتی سوغاتی. یه بار میخواستم نازخاتون ایمیل کنم برا دوستم نشد :d + نازخاتون یه دسر شمالیه. با ترشی و بادمجون و سبزی درست میشه و فوق العادست مزه اش نقل قول:
نقل قول:
|
واااااااااااااااااای چه کیفی داره اینجاااااااااااااااااااااااااا {شیت شدن}
|
نقل قول:
هم تعریف بیه و هم آمادباش جهت پذیرایی از مهمونها جفتش منظور بیه :p نقل قول:
الان اینجه چی کیف دارنه؟!!!!!{داش مشتی} حتماً از اینکه دری دو گرنی کیف دارنه ؟!!!!!!!!!!!!{شیت شدن} بووین منم درمه دو گرمه تا کیف هاکنم ;):21::21: |
برار پول خوانی خجالت نکش مِره با .. :d
ته اتا تیر دِ تا نشون بَزوئنه جا بیتمه که شِما مهدی ها خله زِرنگ هسِنی .. خِدا امه داد بَرِسه :p بِرار ؟؟؟!!! ینی شِما شی هم ولایتون پیش دَری کیف ندارنه ؟:23: اسا که مهمون دره , اَی ویشتر ... تی باور بونه ؟ اینجه که امبه حس کمبه که عطر شالی و بوی جنگل و دریا اِنه ... انده ذوق کمبه که حد ندارنه .. وچون باصفام که درِنه .. ای ویشتر اینجه چون می دیار بک و بو ره دارنه می حال از این رو به اون رو بونه {شیت شدن} |
میگم غزل به جای این که هی سرک بشی به تاپیک یزدی و مازندرانی و کرمانشاهی و تهرانی و......غیره.پاشو برو یک تاپیک مخصوص بچه های گیلانی بزن .خودت موسس باش منم پشت سرت میام.قول میدم.تی جان قوربان کوچی کر.
|
به به ببین من همش مهمونم و شماها بدو بدو میاین مهمونی:65: |
ای وای ببخشید من فکر کردم غزل شهر بندر انزلی هست.نمیدانم انگار یک جایی این طور خوندم.حالا شایدم من دارم اشتباه میکنم
|
سلام بر همه مازندرانی های عزیز :53:
من قبلا چند بار اومدم به شکوفه جون اینجا سر زدم ولی نمی دونستم که غزل بانو اینجاس و حسابی اینجا رو شلوغ کرده خیلی خوشحال شدم:) شکوفه جون الان دیگه دو روز گذشته و مهمانی تموم شده مطمئنم خیلی خوب برگزار شده ایشالا بهت خیلی خوش گذشته :53: خوب کیانا جونم خودت برو بزن ما هم پشت سرت میایم اونجا رو شلوغ میکنیم فقط کافیه آقا مهدی صفا رو با خودش بیاره دیگه همه چی حله :) |
اکنون ساعت 06:41 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |