شاید یه چیزایی به میلشون نبوده
قدیمی ترین ماشین؟ |
نمیدونم شاید درشکه
چرا یه روز هوا گرمه یه روز سرد میشه؟ |
از قدیمی ها بپرس
افتضاح خودرو سازی جهان؟ |
آردي
بوگاتي چنده؟ |
نمیدونم
چرا انسان بوجود اومد؟ |
چون دنيا يه چيزي كم داشت!
اولين زن فضانورد كي بود؟ |
خانم والنتینا تروشکوف
اولین سگ فضانورد؟ |
لایکا
اولین ماهواره پرتاب شده به فضا توسط ایران؟ |
امید
اولین فضانورد جهان کی بود؟ |
یوری گاگارین البته اگه منظورت از آدما بود...
اولین معلم انسانها؟ |
خداوند
اولین نوزادی که در خانه کعبه بدنیا آمد؟ |
حضرت علی
کدوم پیامبر نقاشی هم میکرد؟ |
مانی
کدوم پیامبر خیاطی میکرد؟ |
ادریس
چرا هیچ زنی پیامبر نشد؟ |
چون:
1- معلوم نیست که فقط یک زن معصومه- وجود مطهره زهرای مرضیه علیها السلام – داشته باشیم و دلیلی برای عدم عصمت بعضی زنهای دیگر، نظیر زینب کبرا و حضرت فاطمه معصومه (سلامالله علیهما) وجود ندارد.1 2- درباره این مسئله که همه 124هزار پیامبر مرد هستند، باید گفت که نبوّت و رسالت به کارهای اجرایی نیاز دارد و خصوصیات بدنی و جسمی مردها به گونهای است که تاب تحمل این وظیفه سنگین را دارند. از طرفی، پشتوانه نبوت و رسالت مقام ولایت است و کمال انسان، رسیدن به مقام «ولیالله» است که این مقام، به مرد یا زن اختصاص ندارد. زنان بزرگی چون آسیه، مریم، حضرت زهرا، زینب کبرا و حضرت معصومه (سلامالله علیهنّ) بودهاند که هر یک با حفظ مرتبه و درجه خاص خود، میتوانند به مقام ولایت رسیده باشند. نبوت و رسالت امری اجرایی است و دلیل اینکه زنی به مقام نبوت نرسید، این است که پیامبر باید با همه افراد جامعه تماس بگیرد یا در جنگ و مسایل دیگر، فرماندهی را به عهده بگیرد که این کار برای زنان دشوار است، پس اگر همه پیامبران مرد بودند، به این معنی نیست که این مقام، کمال معنوی مخصوص مرد است، بلکه کمال معنوی به ولایت اختصاص دارد که در ولایت الهی میان زن و مرد تفاوتی نیست و هر دو میتوانند «ولیالله» باشند پیامبران اولوالعظم؟ |
حضرت نوح
حضرت ابراهيم حضرت موسي حضرت عيسي پيامبر خاتم نظرت در مورد پرستار مرد و زن چيه؟ هر كدوم جدا. |
حضرت محمد(الهم صل علی محمد وآل محمد)
اولین ستاره شناس؟ |
نمی دونم والله
تو هم آخرشیا میگه نظرت در مورد پرستار زن و مرد چیه میگی حضزت محمد؟ حالا واسه جبران نظرت در مورد پرستار مرد و زن چيه؟ هر كدوم جدا. |
من اصلا سوالشو ندیدم فکر کردم میگه پیامبر خاتم کی بوده چه سوتیه باحالی:21::21:
پرستاری یه شغل مقدسه مثه معلمی بعضی از پرستارای زن خیلی بداخلاقن یه بار خواستم آمپول بزنم مثه....آمپولم زد تا فرداش گریه کردم مگه میتونستم راه برم پرستاره مرد رو نمیدونم تا حالا باهاش برخورد نداشتم شکر چطوری تولید میشه؟ |
شکر از قناعت بوجود میاد
چرا باید شکر کنیم؟ |
شکر نعمت نعمتت افسون کند
کفر نعمت از کفت بیرون کند بچگیاتو دوست داشتی؟ |
خیلی زیاد
از بزرگ شدنت راضی ای؟ |
هی بد نیست میگذره
نماز میخونی؟ |
کمابیش
دوس داری چند سال عمر کنی؟ |
هر چی کمتر بهتر بار گناهمونم سبک تر
تو زندگی چی برات از همه چی مهمتره؟ |
آرامش
چقدر خودخواهی؟ |
اصلا این خصلت در من وجود نداره اینو همه میگن
چرا از منیتمون نمی کاهیم؟ |
چون تو وجودمون ریشه کرده هیچ کس حاضر نیست از خودش برای درمان درد کس دیگه از خودش بگذره
چرا فاصله بین ما آدمها این قدر زیاد شده؟ |
هر چی مردم بیشتر پول دوست بشن فاصله هم بیشتر میشه
اگه الان خدای نکرده ایران توی جنگ بود برای دفاع میرفتی؟ |
نچ من خودم وسط بمبارون بدنیا اومدم دینم ادا کردم
حاضری تا آخر عمر یه جای بکر دور از مردم باشی؟ |
تنها باشم نه می خوام چه کار اما اگه با چند نفر از کسایی که میخوام باشن چرا
اگه قرار باشه یه کلیه بدی به عزیز ترین فامیلت میدی ؟ |
چرا که نه بعضی ها واسه غریبه ها اینکار و انجام میدن واسه عزیز که دیگه جای حرف نداره
اگه بهت بگن یه مدت خیلی کوتاه زنده ای چکار میکنی؟ |
اول کلی مایوس میشدم بعد اگه وقت داشتم حسابی خوش میگذروندم و بعد از تمام گناهای کرده و ناکردم توبه میکردم.
اسم کشتی کاپیتان نمو چی بود؟ |
ملوان زبل
چطوري مجتب چه خبر پسرم؟ |
قربااااااااانت .هیچی اینجا کک پر نمیزنه...:37:
اسم اون طوطی تو جزیره اسرار (منظورم کارتون سرنتی پیتی) چی بود؟ |
نقل قول:
اسم حيووني كه اولش ب داره آخرش ز؟ |
ببر دندون دراز
اسم اسب لوک خوش شانس چی بود؟ |
جولی ؟
فرق ساتا با آی دی ای چیه ؟ |
ساتا هم بسیار جمع و جورتر از آی دی ای هستش هم از نظر سرعت تبادل اطلاعات برتری داره.
اندازه ساعد دست انسان با کدوم قسمت دیگه از بدنش برابر؟ |
درست نمی دونم ولی فکر می کنم با اندازه کفش برابره
کدوم حیوونه که خونش آبی رنگه؟ |
اکنون ساعت 04:14 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |