شريفترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد |
محبوب ترین فرد کسی است که هم خود با نشاط است هم به دیگران نشاط میبخشد . . |
|
فرشتگان روزی از خدا پرسیدند : بار خدایا تو که بشر را اینقدر دوست داری غم را دیگر چرا آفریدی؟ خداوند گفت : غم را بخاطر خودم آفریدم چون این مخلوق من که خوب می شناسمش تا غمگین نباشد به یاد خالق نمی کند؟؟؟؟؟؟؟ |
ناپلئون ميگه حرفي رو بزن كه بتوني بنويسي ... چيزي رو بنويس كه بتوني پاشو امضاء كني ... چيزي رو امضاء كن كه بتوني پاش بايستي! |
وقتي گريه كردم گفتند بچه اي وقتي خنديدم گفتند ديوونه اي وقتي جدي بودم گفتند مغروري وقتي شوخي كردم گفتند سنگين باش وقتي حرف زدم گفتند پر حرفي وقتي ساكت شدم گفتند عاشقي |
گاه سکوت يک دوست معجزه ميکنه ، و تو مي آموزي که هميشه ، بودن در فرياد نيست |
هرگاه ديدي گناهي آنقدر بزرگه كه نميشه ببخشيش، بدون كه اوون از كوچيكي قلبته نه از بزرگي گناه!! |
ديگر به خدا نمي گويم مشکل بزرگي دارم، به مشکلم مي گويم خداي بزرگي دارم |
سعي كنيد آن چيز ي را كه دوست داريد بدست اوريد، وگرنه بايد آن چيز ي را كه بدست مياوريد دوست بداريد. |
زندگي مانند رانندگي در يک دشت زيباست. سعي کن از لحظاتش بهترين استفاده رو ببري. چون در انتهاي جاده تابلويي با اين عبارت نصب شده: دور زدن ممنوع! |
ما چه دير مي فهميم که زندگي همان روزهائيست که آرزوي زودتر سپري شدنشان را داشتيم |
دنيا هم به آدمهاي خوش بين نياز دارد هم به آدمهاي بد بين چون افراد خوش بين هواپيما ميسازند،افراد بدبين چتر نجات! |
اگر زیستن را دوست داشتم هرگز به هنگام به دنیا امدن نمی گریستم |
شمع سوزان توام اينگونه خامو شم نکن در کنارت نيستم اما فراموشم نکن |
گفت:فرق رويا با آرزو چيست؟ گفتم:آرزو يک حقيقت نزديک است ولي رويا يک آرزوي شيرين دست نيافتني. گفت: من رويا هستم يا آرزو؟ گفتم: روياي که به حقيقت پيوستن آن يک آرزوي شيرين است |
عفت در زن مانند شجاعت است در مرد، من از مرد ترسو همچنان متنفرم که از زن نا نجیب. (ناپلئون بناپارت) |
اگرخداوند آرزویى را در دلت نهاد، بدان توانایى رسیدن به آن را در تو دیده است. |
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود، در دیگری باز میشود ولی ما اغلب چنان به در بسته چشم میدوزیم که درهای باز را نمیبینیم |
خداوند همه چيز را در يك روز نيافريده است پس چه چيز باعث شده كه من بينديشم كه مي توانم همه چيز را در يك روز بدست بيا |
من تنها با مردی ازدواج می کنم که عتیقه شناس باشد ، زیرا فقط در این صورت است که هرچه پیرتر شدم در نظر شوهرم عزیزتر خواهم بود . آگاتا کریستین
|
دوست واقعی کسی است که دستهای تو را بگیرد ولی قلب ترا لمس کند . مارکز |
سعی نکنیم بهتر یا بدتر از دیگران باشیم ، بکوشیم نسبت به خودمان بهترین باشیم . مارکوس گداویر |
به زبانت اجازه نده که قبل از اندیشه ات به کار افتد. شیلون |
عشق همان چیزی است که به شما امکان می دهد بارها و بارها متولد شوید . باربارا دی آنجلیس |
چه شكاف عظيمي بين شناختن خدا و محبت نسبت به او وجود دارد. |
از گناه نفرت داشته باش نه از گناهكار . |
حال دل با كه توان گفت كه ما
بلبلانيم كه در موسم گل خاموشيم |
برای پناهندگی به درگاه خدا نیاز به ویزا نیست |
دنیا به قدری بزرگ است که برای همه جا هست، پس به جای آنکه جای دیگران را بگیریم سعی کنیم جای خود را بیابیم |
کاش کودک بودم تا بزرگترین شیطنت زندگی ام نقاشی روی دیوار بود، ای کاش کودک بودم تا از ته دل می خندیدم نه اینکه مجبور باشم همواره تبسمی تلخ بر لب داشته باشم ، ای کاش کودک بودم تا در اوج ناراحتی و درد با یک بوسه همه چیز را فراموش می کردم |
· زندگی عجیبه ، چون تا گریه نکنی کسی نوازشت نمی کنه ، تا نخوای بری کسی نمی گه بمون ، تا نری کسی قدرتو نمی دونه و تا نمیری کسی نمی بخشتت . |
ترجیح میدهم با کفشهایم راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم !!! |
گفت دیگه هرگز بر نمیگردم… راه خودش و گرفت و رفت… تا میتونست دور شد… غافلاز اینکه کره زمین گرد بود… |
زندگی همچون بادکنی است در دستان کودکی، که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین می برد. * |
دلهای پاک خطا نمیکنند. فقط سادگی میکنند. وامروز سادگی پاکترین خطاست |
دلهای بزرگ و احساس های بلند ، عشق های زیبا و پر شکوه می آفرینند ..
|
دروغ نیست اگر بگویم که :
بی تو زنده مانی میکنم نه زندگانی.. |
آنچه ما را بدبخت می سازد خواستن است
پس اگر بیاموزیم که خواسته های خود را به هیچ کاهش دهیم ، اندک چیزی که بدست آوریم نعمتی راستین است . |
پیام کوتاه
همه رو دوست بدارید تا همه شما را دوست بدارند .
به همه احترام بگذارید تا به شما احترام بگذارند. از کسی انتظار بیجا نداشته باش تا ازت انتظار بیجا نداشته باشند. |
اکنون ساعت 04:40 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |