سلام بروبچ حالتون خوب بود بهتر شده ایشالو
این بروبچ هم شده تکه کلام ما :d آقا مهدی رنگی اخه پسر خوب من اگه میتونستم اندازه تو حرف بزنم که دیگه از حرف زدن تو تعجب نمیکردم علی p80 بد آشی برات پختم از باخت پرسپولیس خوشحال شدی فردا صبح میبینمت کل حسین تو هم که اون سری برای ما عینک ریبن نیاوردی مشکلی نیست این دفعه برام بیار ارادت دارم خدمت همه کاربران گل پی سی |
اصلا نگران نشین ها!
خودتونو ناراحت نکنین! منم دلم برام تنگ شده بود! بیا! بعد مهبا میگه من نباشم کسی اهمیت نمیده! مهبا جون بیا حال کن! دو روز نبودم مث اینکه انگار نه انگار! {قاط}{قاط}{قاط}{قاط}{قاط}{قاط}{قاط}{ق ط}{قاط}{قاط} در ضمن: کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (1 عضو و 4 مهمان) Saba_Baran90 در ضمن: پسردایی چرا پست هات کوتاه شده" ببرشون باشگاه! پست هم باید قد بلند باشه! حسین کبریت من کو؟:mad: پیاده رفته بودی از دختر کبریت فروش هم بخری الآن باید برمی گشتی! دوسم دارم ولی دوستون ندام!{قاط}{قاط} |
نقل قول:
مهبا جان مرسی از لطفت ... ببخشید کمی درگیر کار مدرسه هستم( بنا به دلایلی ) نتونستم بیام .. یه چند روز دیگه هم طول می کشه ... ایشاالله بعدش بیشتر میام{پپوله} |
دوستان من واقعا هنگ کردم نمی دونم چند صفحه غیبت داشتم .:rolleyes:.. نتونستم تمامی صفحات رو مرور کنم به بزرگواری خودتون ببخشید ..:d
|
سلام دختر عمه |
|
نقل قول:
دلم برا همه تنگیده بود، حال و اوضاع هم خراب بود منم درب و داغون خوشم میاد همیشه همه چی باهم اتفاق می افته!:) پسردایی ما رسم داریم هرکی میاد تاپیک انگلیسی اگه زود زود نیاد سرنزنه حقوقشو ازش میگیریم! دیگه گفته باشم! کبریت می خوام چون اینجا هنوز اونجور که دلم بگیره گرم نشده ایشالا همه میان دوباره آخر شب گرم میشه! آنا من بیخود بی جهت خسته ام! هیچکاری هم نمیکنم! مثلا باید پروژه تحویل بدم این ترم! همش یا می خوابم نمایش های موزیکال Glee رو برای بار nام نگاه می کنم یا یه سریال دیگه نگاه میکنم یا فیلم یا خودم دست به کار می شم برای یه نمایش موزیکال!:d انا من ساعت برنارد می خوام! |
بد حسابی
نقل قول:
با این جمله یاد عید امسال افتادم ... رفته بودیم قصر شیرین و بازارچه و خلاصه تو اون شلوغی بازار دیدم بالاتر از بازارچه پشت شیشه یه مغازه یه لیست بلند بالا زده بودن به عنوان مشتریان بد حساب و مبلغ بدهی هم نوشته شده بود .. مثلا .. 10000 یا 20000 منو می گی همین جوری هاج و واج نگاه می کردم به همسرم می گم وای چه کار زشتی ...آبرو بیچاره رو می برن به خاطر هیچی ؟؟؟؟؟؟ همسرم میگه بیچاره یکی دوتا که نیستن لیست و نگاه کن .. فکرش رو بکنید تو یه محیط کوچیک و این کار ؟؟؟_:2: حالا خیر ببینی این کارو نکنید ها:d |
|
افسانه جون کاش نمی گفتی!
الآن من کاملا تشویق شدم که لیست بزنم پشت در! نقل قول:
|
اکنون ساعت 05:57 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |