راستی دوستی چقدر می ارزد |
تمام سپاسم ازآن كسيست كه به من نيازى نداشت امافراموشم نكرد (کورش کبير)
|
گاهی نیاز است .. |
خاطرات چوبهای خیسی هستند که اتش زندگی هرگز انها را نمیسوزاند.... -هرگز چشمانت را به خاطر کسی که معنی نگاهت را نمی فهمد گریان مکن … -ابرها به اسمان تکیه میکند درختها به زمین وانسانها به مهربانیه همدیگر...... |
ساعاتي كه در انتظار خوشبختي هستيم، لذت بخش تر از دقايقي است كه به لذت خوشبختي رسيده ايم
*********** مشکلات ما را متوقف نمي کنند، بلکه به ما آموزش مي دهند.((برايان تريسي)) |
♥ موقعي که خدا پنجره ي بهشتو باز کرد منو ديد ازم پرسيد امروز چه آرزويي داري؟؟ گفتم خدايا هميشه مواظب اوني که الان داره اين نوشته رو ميخونه باش چون برام خيلي عزيزه:24:
|
یه داستان
قرن ها قبل یکی خواب میبینه که مرده میره از خواب گذار تعبیر خوابش و میگه تو امروز خواهی مرد اون مرد با خودش میگه امروز اصلا از خونه نمیرم تا اینطوری از مرگ فرار کنم اون روز مرد تا غروب تو خونه میمونه بیرون نمیره غروب که میشه میخواد بیاد به سگش اب و غذا بده باش لیز میخوره با سر میره تو ظرف اب سگه همونجا میمیره پس بدونیم مرگ حقه و نمی تونیم ازش فرار کنیم پس در طول زندگی بیایید همچون یه آدم زندگی کنیم |
|
آدمی با کینه ، زندگی را بر دوستان نیز تنگ می کند . حکیم ارد بزرگ
|
مکن کاري که پا بر سنگت آيو
جهان با اين فراخي تنگت آيو |
اکنون ساعت 05:15 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |