صبا جان کار بد تشویق شدن نداره... نکن جانم ... :65:
|
نقل قول:
چرا آخه جوون به این خوبی مثل من ! خلاصه آخرش به غلط کردن افتادیم دیگه یک سلاح مخصوصی شما دخترا دارین اسمش قهر کردن هست ! ما هم دل نازک گفتیم حتماً غزل خانوم قهر کرد نگو رو دست خوردیم اومد جواب ما رو هم داد که هیچی به ریشمون خندید :d ای خدا ! اشکال نداره ! به هر حال ما خودزنی میکنیم تا از بروز دیکتاتوری جلوگیری کنیم :d ---------------------------------------------------------------------------- مهدی من کشته مرام تو هستم کوروش امروز اومده بود فروم داشت با شروین بازی میکرد فکر کنم crazy chess بود امیر عباس هم داشت صفحه کاربران آنلاین و نگاه میکرد از اونجایی که فقط منو کوروش و شروین و امیر آنلاین بودیم ظاهراً رفته بود تو نخ کوروش و شروین من که اصلاً نخ ندارم:d میان پستم نمیدن همینجوری میرن کلاً مشکوک میزن :39::45: شاید کوروش بخواد دوباره ترق تروق کنه همه برن تو شک آگاه باشید من دارم هشدار میدم حواشتون جمع باشه |
میخوام دو تا پست بدم 900 تا بشه پستهام اصلاً هر کار میکنم نمیتونم اصلاً زورم میاد پست جدید بزنم الان حس بحث و حرف زدن دارم آخ که اصلاً حوصله هیچی رو ندارم حتی دیدن فیلم و بیرون رفتن دوستهای من همشون میرن سفره خونه بیرون و با هم میرن مسافرت از این جور داستان و از اونجایی که من بین اونها مثل شلدون هستم تو بیگ بنگ منو همراه خودشون نمیبرن داستان داود غوز شنیدین تو سری داستانهای صادق هدایت من الان داود غوز هستم تا یکی الان نیاد حرف نزنه من همرنجوری ور ور میکنم اوضاع خیلی کسل کننده شده برام دوست دارم یک کار غیر عادی انجام بدم دیوانه بازی در بیارم نمیدونم از سقف آویزون بشم اعصابم خورده ! مشکلم با خوردن هم حل نمیشه ! هر کی نظری داره بده الان ساعت 11 هست و خوابمم نمی بره |
چرا هیچکی منو دوست نداره ؟ :confused:_:2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مامانم رفته مسافرت !خونه تنهام بابام که میاد میخوابه دارم دیوانه میشم ! |
|
منم دیروز حوصله م سر رفته بود;) |
نقل قول:
در مورد بازی من خودم یه زمانی بازیباز بودم زده شدم از بازی توش چیزی نیست همش رکورد زدن از ماشین گرفته وارکرافت و کانتر و ............... این لحظه از اون لحظه های هست که دوست داشتم کنترل رو بردارم و جلو بزنم فیلم کلیک آدام سندلر رو دیدی یه دکمه فشار میداد همه چی جلو میرفت به هر حال مرسی بابت همدردی تنهایم و تنها ، تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها تنهایم و تنها |
|
نقل قول:
اگر حوصله ات سر رفته زیرش رو کم کن درست میشه :d:d:d:d:21::21::21::21::p:p:p:p:24::24::24::24: خیلی میخوامت :بیگی جون چاکرخاتیم:cool::cool::cool: |
جهت ثبت در تاریخ
بیشترین کاربران آنلاین در انجمنها 1,094 نفر در تاریخ 11-16-2011 و در ساعت 01:51 PM بوده است SOHRAB_HAZHII, رزیتا |
اکنون ساعت 05:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |