آنا حالم بده!
بیشتر از دل شکستن، خودم شکستم! اما طبق معمول بریم دعوا و شوخی! حسین نبودی من با کی دعوا می کردم! نقل قول:
آنا چرا همتون عوض شدین؟ نقل قول:
شکوفه جون آنا مهمون داری سخته! ما وقتی مهمون داریم، مامانم غذا رو درست می کنه دیگه بقیه اش منم! خواهر هم ندارم! سالاد هم تخصص خودمه! ظرفای شام هم مال منه! البته همراه با کنسرت! من کاری به سختی ظرف شستن رو بدون موسیقی انجام نمی دم! :d اگه مهمونا بشورن که هیچ، وگرنه من تا دو روز بعد از مهمونی میرم رو استندبای! نقل قول:
نقل قول:
نه که من نیام نسیم می ذاره اصلا نبودم معلوم باشه!:20: من دو روز نیام کلا به نفع نسیم می شه! اصلا همون که گفتم زنگ می زنم بیاد ببردت!:20: (وای خدا جون عجب بازیگری ام! نیگا چه خوشگل دیالوگ درام از خودم درآوردم!:d:41:) نقل قول:
یه جورایی دلم سوخته! اما بازم شادم! شکر! یه چیزای خوبی هم پیدا کردم! نقل قول:
اینقدر بغضم گرفته که به همین دو خط پستت هم داره اشکم در میاد! نقل قول:
سلیقه که نداره!(خاله جونم پیشرفت کردم! متلک دوجانبه بود!:d) نقل قول:
نقل قول:
:confused: نقل قول:
خودت بگو کجا بودی؟ آنا یعنی چی من خواهرزاده دار نمیشم بقیه دارن؟{قاط} |
آنا این تاپیک انگلیسیه نبود من غمباد می گرفتم!
غزل خیر ببینی! شده دفتر ژورنال شخصی من! حالی میده خدایی! وقتی می نویسم اصلا انگار دارم تو دفتر شخصی خودم می نویسم و به همین خاطر دوسش دارم! |
بچه ها پی سی سیتی تِمِش عوض شد شما هم همینو میبینید ؟
|
نقل قول:
نقل قول:
نوترون ذره خیلی مهمی هست میدونستین عامل انفجار هسته ای همین نوترون هست پس از این مواظب باشیم شما عصبانی نشی ! نقل قول:
من تک پسرم خاک تو سرم هستم ! :d خوش به حال پارسا تک فرزند هست میتونه از این سالهای زندگیش لذت ببره من تا دبیرستان مجبور بودم از وسایل خواهرم استفاده کنم نقل قول:
نقل قول:
|
اقا ترا خدا نقل قول کردن رو یاد بگیرید کدش و چهره ی پستها رو خراب نکنید
اگر هم اشتباه میکنید خب ویرایشش کنید . |
و برای مهدی و سهراب عزیز چون خیلی از بیشتر بقیه دوستتون دارم جداگانه براتون پست میدم
سهراب جون من بیشتر چاکر خاتم :53: مهدی جان من نصیحت تو رو گوش کردم و اتفاقاً جواب داد مرسی واقعاً گاهی اوقات فراموش میکنه مشکلاتم خیلی ساده با ی مشورت با دیگران حل میشه ممنون مهدی جون :53: |
|
|
چه فاجعه ای رخ داد اومدم پستم رو ویرایش کنم تمام نوشته ها رو دیلت کردم :mad:
|
نقل قول:
با عرض معذرت از دوستان . گفتم یه کم در گیر کار مدرسه ی دخترم بودم فکر کنم یه دو سه روز بعد از تعطیلات هم کار داشته باشم انشاالله بعدش وقتم آزاده ..بیشتر میام :) |
اکنون ساعت 07:32 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |