|
نقل قول:
|
حسین بدو درستش کن!{B Adabi}
نقل قول:
من که هیچ تغییری نمی بینم!:d نقل قول:
آقا ممد ماها اشتباه می کنیم که برای شاد بودن دنبال دلیل می گردیم! پاک بودن همینه که زمینه اش باشه ولی اشتباه بزرگ پیش نیاد دیگه! در ضمن من خودم یه برادر کوچیکتر از خودم دارم، درسته اولا بیشتر چیزای دست اول مال من بود، اما تقریبا همه پایه های درسی رو من از اول باهاش خوندم خواهرها همیشه به برادر کوچیک به چشم برادر کوچیک نگاه می کنن! یعنی هرچقدر هم شماها مرد بشین، ماها هنوز نگرانیم! همیشه همیشه! نقل قول:
آره پسردایی این یکی بامزه تره! همش همینو بگو!:d نقل قول:
نقل قول:
از آخرین باری که جدی عصبانی شدم خیلی می گذره! اما قشنگترین جمله ای بود که این چند روز شنیدم! پتانسیل انفجار!!!!!!!:39: نقل قول:
آره پسردایی پست طولانی خیلی کیف داره! همچین ابهت داره! ---------------------------------------------------- نه دیگه پسردایی اینجا همه می خونن، همه هم که فارسی راحتشونه، یهو دیدی لو رفتم!:d اونجا کسی نمی ره بره هم حوصله انگلیسی ترجمه کردن نداره! ---------------------------------------------------- ما دعوامون ناقص موند با این پست درخشان حسین! ----------------------------------------------------- دوتاییتونو زیر بگیرم!:39: اینم ایده ایه ها!:) نه بابا اتفاقا حرف جالبی زد درباره نوترون! |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
جان من تازه دو روزه از دستش نجات پیدا کردم . نزنگیا !!!!!_:2: نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
بین هر چهار تا عدد یه بعلاوه بذار بعد جمعش کن . نقل قول:
اولش فک کردم خودم خرابکاری کردم تنظیمات دسکاری شده ! نقل قول:
-بیگی آخرش منو مجبور میکنی اون کپی شناسناممو آپلود کنم :mad: -اون سیگار رو مطمئنی از ته آتیش نزدی بیگی ؟ بیگی جون من در حد لالیگا بهت ایمان آوردم . الحق که پرفسور پی سی هستی . نسبتی با بالتازار نداری ؟ :21: نقل قول:
نقل قول:
1971 :mad:1971:mad:1971:mad: چِلا اااا ؟:21: |
کاربران حاضر در انجمن
کاربران حاضر در انجمن : , MAHDI, حسین, SHeRvin, 'goli, مهدی, masoud131, امیر عباس انصاری, pantamed, آناهیتا الهه آبها, majik280 خوش اومدین :53: اینم تقدیم به دوستان http://blog.basidoon.ir/wp-content/uploads/00000008.jpg |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
سر چی بجنگیم؟ نقل قول:
پاکشوما؟ پاکسان؟ داروگر؟ -------------------------------------------- آنا از شوخی گذشته اونایی که قراره ولنتاین برای کسی کادو بخرین، برای خودشون بخرین لوازم خونه خریدن مناسبت نمی خواد نقل قول:
شماره 110 چنده؟ من بزنگم بیان ببرنت! به نفع من نیست! به نفع نسیم هم که نیس، به نفع کیه پس؟:21: نقل قول:
کامل توضیح دادم؟ نقل قول:
خوب خودت نوشتی 1971! از ما می پرسی؟ آها دعوا! حالا دیگه شما خودت کد پیچیده هم میذاری ما باید جواب بدیم! {قاط} این برای شروع خوب بود!:d |
صبا این دعواها تکراری شده دیگه حسش نبود نقل قول بگیرم باید برای گیر دادن و دعوا کردن سوژه جدید پیدا کنیم .
اول از همه این امضات اصلا هم قیامت نیست بلکه پرفکته . ( نه اینم قدیمی شده ) مهدی کجایی بیا یه کاری کن ، سوژه دیگه نداریم به هم گیر بدیم . |
از شوخی گذشته مگه عصابی بشم یه کاری بکنم!
به قول استادمون زدم صحرای کربلا! خنثی! بی حس! گیج و منگ! |
صبا خانوم پاشو بیا بازی رکورد بزن من تا الان تو هلیکوپتر 7 ام شدم تو بولینگ 5 ام |
چی شدم یک ساعت بازی کردم سرم درد گرفت ! قبلنا 4 ، 5 ساعت بازی میکردم الان مثل اینکه تا عادت کنم یک مقدار زمان لازمه هر چند یه امروز گفتیم واسه تفنن بازی کنیم !
|
اکنون ساعت 10:17 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |