پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   مطالب آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=11)
-   -   مهمترین اتفاقی که امروز برات افتاده رو بنویس (http://p30city.net/showthread.php?t=10480)

رزیتا 11-29-2011 10:38 PM

خوشحالم از اینکه به جمع دوستانم برگشتم
خدارو شاکرم که یک بار دیگه احیا شدم "پس از هر زمین خوردنی دستم را محکمتر میگیرد"

فرگل 11-30-2011 08:20 AM

سلام
امروز زياد روز خوبي نيست ديشب كه ميشه شب چهارشنبه دو تا خبر بد شنيدم از ديشب حالم گرفته خدايا كمك ديگه بريدمممممممممممممممممممم

bigbang 11-30-2011 01:25 PM

رزیتا خانوم از اینکه به سایت اومدید دوباره خیلی خوشحال شدم باید حتماً میگفتم . انشاءالله که همیشه شاد و موفق و پیروز باشید .:)
---------------------------------------------------------------------------------------------
امروز امتحان میان ترم داشتم اونجوری که میخواستم امتحان ندادم فکر کنم یک سوال 1.5 نمره ای رو اشتباه نوشتم ولی مهم نیست من که زحمتم رو کشیدم حالا هر چی میخواد بشه ، بشه
امروز رفتم یک کنترل هم برای تلویزیونمون خریدم آخه هر وقت باتری کنترل تموم میشه
دیگه به خودشون زحمت نمیدن باتری عوض کنن میزنن تو سر کنترل بعدش هی
دکمه هاش رو محکم فشار میدن آخرش هم کار خودشون رو کردن (پدر و مادرم ) و دکمه روشن و خاموش کنترل از کار افتاد !
بعد برای روشن و خاموش کردن داشتن به جون تلویزیون می افتادن که اگه این خراب میشد دیگه نمیشد عوضش کرد ! :d امتحان که دادم اومدم خونه سریع کنترل رو برداشتم رفتم یه کنترل مادر فیلیپس خریدم که به اکثر تلویزیون ها میخوره مال ما ال سی دی بود خدا خدا میکردم کار کنه یعنی اینقدری که واسه این استرس داشتم برا امتحان استرس نداشتم ! خدا رو شکر کار کرد راحت شدم !

dokhtare darya 11-30-2011 11:40 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط dokhtare darya (پست 231054)
مهمترین اتفاقی که امروز برام افتاد شنیدن یک خبر بود صبح از مادرم که حالما دگرگون کرده
تازه داشتم کم کم خودما با شرایطم وفق میدادم که ......،تازه داشتم میشدم دختره شادی ......... آخه چرا چرا ،خدایا کرمت را شکر

یادمه روز جمعه از شدت ناراحتی شاید به خاطر مسئله کوچیکی اومدم از خدا گلایه کردم اما خبر نداشتم فردا شبش که مصادف بود با شب اول محرم قرار خبر بدتری بهم برسه واونم خبر تصادف وفوت عموی نوجوانم که همه فامیل مارا داغدار کرد برای چندمین بار ،واین اتفاق شد یکی از بدترین ومهمترین اتفاقات زندگیم که البته بار اولم نبود وشاید بشه گفت برای ما عادت شده که هرسال یک خبر فوت ناگهانی وغیرقابل باور بشنویم وفقط باید صبر کنیم ،بازم باید گفت خدایا شکرت ،خدایا شکرت هرچی خودت صلاح میدونی ،نمیدونم چرا میام اینجا واین حرفا را میزنم اما میدونم که حداقل شاید بتونم یکم خودما اینطوری آرام کنم چون کسی نیست که بخوام وبتونم باهاش راحت دردل کنم میام اینجا وبه واسطه اینجا با تو خدای مهربانم اینطوری دردل میکنم خدایا کمکم کن که محتاج کمکت هستم

مهدی 11-30-2011 11:45 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط dokhtare darya (پست 231555)
یادمه روز جمعه از شدت ناراحتی شاید به خاطر مسئله کوچیکی اومدم از خدا گلایه کردم اما خبر نداشتم فردا شبش که مصادف بود با شب اول محرم قرار خبر بدتری بهم برسه واونم خبر تصادف وفوت عموی نوجوانم که همه فامیل مارا داغدار کرد برای چندمین بار ،واین اتفاق شد یکی از بدترین ومهمترین اتفاقات زندگیم که البته بار اولم نبود وشاید بشه گفت برای ما عادت شده که هرسال یک خبر فوت ناگهانی وغیرقابل باور بشنویم وفقط باید صبر کنیم ،بازم باید گفت خدایا شکرت ،خدایا شکرت هرچی خودت صلاح میدونی ،نمیدونم چرا میام اینجا واین حرفا را میزنم اما میدونم که حداقل شاید بتونم یکم خودما اینطوری آرام کنم چون کسی نیست که بخوام وبتونم باهاش راحت دردل کنم میام اینجا وبه واسطه اینجا با تو خدای مهربانم اینطوری دردل میکنم خدایا کمکم کن که محتاج کمکت هستم

سارا خانوم تسلیت میگم
خداوند به شما و خانواده آن مرحوم صبر بده و برای آن مرحوم هم طلب بخشش و علو درجات را دارم. :)

رزیتا 12-01-2011 12:05 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط bigbang (پست 231497)
رزیتا خانوم از اینکه به سایت اومدید دوباره خیلی خوشحال شدم باید حتماً میگفتم . انشاءالله که همیشه شاد و موفق و پیروز باشید .:)
!

محمد جان تشکر میکنم امیدوارم شما هم همواره در همه امور زندگی موفق و پیروز باشی:53:

نقل قول:

نوشته اصلی توسط dokhtare darya (پست 231555)

سارا جان بهت تسلیت میگم، خدا رحمت کنه عموتو، امیدوارم خداوند بهتون صبر بده:53:

shokofe 12-01-2011 03:32 PM

سارا جان تسلیت میگم ........
ایشالا خدا بهتون صبر بده

poria 12-01-2011 04:39 PM

برگشتم خونه يه هفته دانشگاه نميرم و امروز اينترنتو شارژ كردم {شیت شدن}

رزیتا 12-01-2011 08:12 PM

دلم گرفته از همه _:2:

dokhtare darya 12-01-2011 09:52 PM

دوباره سلام دوستان عزیز خیلی ممنون از لطف شما

اکنون ساعت 06:00 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.