![]() |
انتظار ...............کشیدن سخت است.
گل ..................زیباست تا وقتی که با طراوت باشد. مراجعت ............را دوست ندارم. احساس صدمه زیاد |
احساس..........بدی دارم
صدمه.......... ندیده زیاد.............گرون نیست ارزش............ توان................. خواسته.................. |
ارزش............هر کس به عقلشه
توان.................انجام هر کاری رو هر کسی نداره خواسته..................های بزرگ برای آدمای بزرگه سرما................. سخت................ بیرون................. |
سرما.................از گرما بهتره.
سخت................نگیر. بیرون.................نرو هوا سرده. موبایل................... صدا.................... زمان................. |
موبايل .............. ت رو چند گرفتي ؟ |
شب ..................خیلی بهتر از روزه
زمستون .............خیلی سرد نیست تنهايي ...............رو دوس دارم اسم............... جک................ حال............... |
اسم............ خوببراي فرزند وظيفه پدر و مادراست
جك............مياي تو مزرعهي ما روزي يه پني كار كن حال............كار كردن نداشته بيدم تبر ........... زين............ اره............. |
تبر ...........تو بزار زمین
زين............اسبت جدیده؟ اره.............منم میام خونه........... امتحان............ یهو............... |
خونه...........ی مادربزرگه رو یادته؟
امتحان............بدترین اتقاق دانشگاهه یهو...............دیدی منم ارشد قبول شدم کتاب سنبل شیشه |
کتاب.............میتونه مفید نباشه
سنبل............ مینا جونه شیشه..........نشکنه امروز.............. توافق........... تبریک............. |
اکنون ساعت 04:52 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |