Omid7 |
11-17-2009 04:42 PM |
توضیح برهانی نژاد درباره گافی که در نود داد؛باید تکذیب می کردم
توضیح برهانی نژاد درباره گافی که در نود داد؛باید تکذیب می کردم
برهانی نژاد پس از حدود یک هفته سکوت ماجرای گافی که در برنامه نود را داد را توضیح می دهد.
سایت گل- عبدالرضا برهانی نژاد،مدیرعامل مس کرمان پس از گاف بزرگی که در برنامه نود داد تلفن همراهش را خاموش کرد و ترجیح داد با خبرنگاران صحبت نکند.او در گفت و گو با فردوسی پور مصاحبه اش با یکی از خبرگزاری ها را تکذیب کرد اما آن خبرگزاری فایل صوتی مصاحبه را روی خروجی خود قرار داد و ....
برهانی نزاد پس از حدود یک هفته سکوت ماجرا را این طور توضیح می دهد:«من واقعا براي اتفاق رخ داده متاسفم... مسلما اشكال از من بوده است كه گمان مي كنم تمام افرادي كه با من تماس مي گيرند محرمند و من مي توانم براي آنها صحبت كنم. در صحبت من هم مشخص است كه من اصلا دوست نداشتم اسم كسي برده شود اما آن خبرنگار خودش اصرار داشت كه اسامي را عنوان كند. فايل صوتي هم اين مسئله را تاييد مي كرد. من اصلا انتظار نداشتم كه او اسامي كه خودش به زبان آورده در خبر درج كند. من حق داشتم آن مصاحبه را تكذيب كنم چراكه آن اسامي را من عنوان نكردم و خود خبرنگار بر اساس حدسياتش عنوان كرد. به هر حال ما بايد از بازيكناني كه از آنها اسم برده شد دفاع مي كرديم چراكه آنها هنوز بازيكنان باشگاه ما هستند و تكذيب من هم در همان راستا بود.»
برهانی نژاد در پاسخ به این سئوال که "آیا هنوز احتمال اخراج برخی از بازیکنان مس وجود دارد یا نه "می گوید:«ما با پرويز مظلومي هماهنگ كرده ايم و او تاييد كرده است اگر ثابت شود بازيكني كم كاري كرده است حتي اگر ستاره تيم باشد بايد كنار گذاشته شود. ما نبايد اجازه دهيم اتفاقي كه در بازي برابر استيل آذين براي ما رخ داد مجددا تكرار شود.»
|