|
|
الهی توفیقم ده که بیش از طلب همدردی، همدردی کنم. بیش از آنکه مرا بفهمند، دیگران را درک کنم. پیش از آنکه دوستم بدارند، دوست بدارم. زیرا در عطا کردن است که می ستانیم و در بخشیدن است که بخشیده می شویم، و در مردن است که حیات ابدی می یابیم |
می دونستی خدا هر بهار واست گلهای زیبا به نشونی دلت پست می کنه ؟ میدونستی این خداست که هر سپیده دم خورشید رو مهمون خونه ت می کنه ؟ میدونستی که خدا همیشه به حرفات گوش میده ؟می دونستی این قلب مهربونی که داری انتخاب ...خدا بوده ؟ اگه نمی دونستی خوب حالا که دونستی پس معطل نکن و با قلب بی همتات ازش تشکر کن |
عشق خدا چراغ دریایی همیشه فروزانی است که با اعتماد و گفتگوی ما با او روشن خواهد ماند . عشق الهی همانند دژ محکمی است که در زمان هجوم سختیها از هر سو بدان پناه می بریم. عشق الهی همانند یک بندرگاه است، جایی که روح خسته ما جایی برای آرامش می یابد و به دور از درگیری و شتاب های بیهوده زندگی در آنجا به آرامش می رسد. |
|
خدایا ، بنده ای درد آ شنایم بسر افتاده ای بی دست وپایم ... ز غمها سینه ام دریاست، دریا گواهم گریه های هایهایم به در گاه تو می نالم به زاری مرا بگذار با این ناله هایم مرا در آتش عشقت بسوزان مكن زین شعله ی سركش رهایم از این آتش، دلم را شعله ور كن بسوزان، سوز دل را بیشتركن |
از خدا پرسیدم: خدایا چطور می توان بهتر زندگی کرد؟ |
خداوندا ! دلم را دل بفرما [IMG]http://*****************/images/8ekoabrf0zv8c8cpna.gif[/IMG] |
گویی ایام ، ایام امتحان است و تو نیز این روزها دائما مرا می آزمایی!!! |
اکنون ساعت 06:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |