نقل قول:
میزم خودم ترتیبش رو دادم ، آخر نظم هستم من . اینجا مانیتور به این بزرگی گم میشه روی میز قابل رویت هم نیست {داش مشتی} کاربران در حال دیدن موضوع: 10 نفر (1 عضو و 9 مهمان) حسین |
نقل قول:
معلومه ترتیبشو دادی: چایی که ریخته، گلدون که شکسته مانیتور هم گم شده فقط کیبوردو گم نکنی! آها ماوس هم نگه دار! فکر کردی من حواسم نیست؟ 6 نفر ، 1 عضو و 9 مهمان؟ یعنی 1+9=6! صبح که پی برابر شد با دوپی که این خودش مثلثات رو برده زیر سوال!معنیش اینه که یک برابر با 2 که آی ارسطو کجایی! الآنم که 1+9=6! |
نقل قول:
صبا الان یه سری به پست بالا بزن به من هیچ اعتباری نیست :21: |
|
نقل قول:
دیده دوست ندالم :d |
حسین جان باز خوبه می بیننت |
نقل قول:
:d |
|
آقا مهدی راستگو، راست میگه تاثیر داره در حد لالیگا:d
|
رزیتا خانوم نمره انضباط منو کم نکن اینا شیطونن منو از راه راست اخراج کردن :d
الان میرم میرم تو بخش خودم ! یه گرد و خاکی کنیم بیایم ..! مخصوصاً حسین و صبا خانوم هر دوتاشون اینا باید حتماً نمره انضباطشون کم شه چقدر اینا همه جا رو آتش میزنند هی من بهشون نصیحت میکنم ای بچه های خوب این کارها رو نکنید اینا هی حرف منو گوش نمیدن ! |
اکنون ساعت 07:45 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |