سلام به دوستان گلم
انشاالله که حال همه دوستان خوب باشه انظباط همه دوستان 20-20-20- ته :cool::cool::cool::cool::cool: |
من هم سلام عرض میکنم خدمت دوستان.:cool:
نقل قول:
|
نقل قول:
مگه دستم به رئیستون نرسه!{قاط} نقل قول:
این ایشت نشت فرشت برشته شم هست؟:d ------------------------------------- ادمین که نمیاد اینجا که!:d -------------------------------------- فرانسوی یه چوچولو بلدم امروزم خودآموز ایتالیایی گرفتم :d چون یاد گرفتنش راحته و بعدش یادگرفتن اسپانیایی راحت تر میشه ---------------------------------------- اسمس دادم به مهرگان خوبه خدا رو شکر اون میره سر کلاس درگیر دانشگاس مثل من که نیس که!:d نقل قول:
اگه حسینه الآن میره از دل نسیم در میاره!:20: نقل قول:
پس از طرف من بیستویکی از نمره حسین کم کنین به نمره ممد اضافه کنین!:d نقل قول:
این شیطنت هاش از اوناس که بخاطرش معلم ها آدمو یه پایی تو هوا نگه می دارن! (برگه ای چایی ریخت روش که یادته!منو ضایع میکنی؟{B Adabi}:d) نقل قول:
هرچند قهریم اما دلیل نمیشه من از پشت بهش خنجر بزنم(ببین خانوم محترمو!)! تو این مورد من با حسینم! خاله حرفمو پس گرفتم! از ممد کم کن به حسین پس بده! (هنوز هم همونه ها! آشتی نیستم!) ---------------------------------- بچه ها اگه از این شوخی ها ناراحت میشین نشین! دوستون بدالم!:) |
صبا خانوم من الان برای خودم مردی هستم ! بزرگ شدم الان 21 سالمه
الان یکی ندونه فکر میکنه من ابتدایی ، راهنمایی هستم نمیدونم چرا وقتی شما صحبت میکنی یاد خواهرم میفتم که پس گردنی میزد بهم !:d هم قبل نصیحت هم بعد نصیحت !کلاً فرقی نداشت باید پس گردنی رو میخوردم ! در هر صورت قدر برادر رو بدونید تو دنیا همه چی هست و به دست میاد الا یه برادر کوچولو خوب برادر نعمتی هست که نصیب هر کسی نمیشه قدر بردار کویچکتون رو بدونید نمیدونم چرا یکدفعه یاد برادر افتادم این ادمین من نمیدونم کوروش چرا نمیای یه سر اینجا ما این همه خبرتو میگیرم ؟؟ ------------------------------------------------------------------------- |
سلام بچه ها خوبین
خدا رو شکر معلومه سرحال هستینم وای من دیشب ساعت سه مثل مهمون نه به اسم خودم تا صفحه407 خوندم الان اومدم دیدم شده411 صفحه انا نه کل روز بخوام خیلی حرف بزنم سره وتهش به اندازه یه پست صبا جونم حرف میزنم شکوفه جون مقدمات مهمنیو که فراهم کردی;) اقا مهدی از وقتی لبتابمو برداشتم یادم نمیاد کجا برداشتم:d مهبا گل کجاس غزلی خودم من اسم فبلیتو بیشتر دوست دارم{پپوله} انا گلبرگم که دوباره پایتخت نشین شده خاله رزیتایه عزیز الان خوبه دیگه راستی شکوفه جونم انشالله پویانت (درست گفتم اسم عزیز دلتو) زنده باشه و بتونی همچنان موفق باشه و بهترین مدارج علمی کسب کنه:53: اقا حسین اقا محمد اقا جواد و دیگر دوستان همیشه شاد باشن راستی اقا محمد شما هم اسم تو عوض کن و به جایه بیگ بنگ یه اسم خوشگل بزار:) |
|
|
مثلاً اسم من چی باشه خوبه ؟ مردتنهای شب ، یوگی و دوستان ، محمد خوشگله ، غضنفر، خراب رفاقت ، آرنولد و دیدی این ممدشه ، ممد وارد میشود ، گوجه محلی ، بتمن ! ،سوپر من ، پدیده قرن 21 ، روغن موتور فقط ایرانول ، سوخت و احتراق ، مکانیک ، مارمولک ، موذمار ،برجک ، بهادر ، بوقق ، لوس ، داره مرد میشه ، هنوز مرد نشده !،همزاد انیشتین منتها تو زمان گیر کرده یه مقدر دیرتر اومده ! ، ماداگاسکار ، حاجی ، سلیمان ، .......................................... شما بگین چی باشه من که میگم آدم با لباس سفید میره با کفنم میاد بیرون ×! البته این مال خانوماست ولی خوب در نفس قضیه تغییری ایجاد نمیکنه ! من از همون اول بیگ بنگ اسمم بود اصلاً کاملاً بی دلیل انتخاب کردم همینطوری هم موند پیشنهادی دارین بگین |
نقل قول:
شک ندارم بزرگ شدی این چه حرفیه؟ انرژی معصومانه ای توی پست هاته منم اینجوری حسیدم و جوابیدم و اینا دیگه! ز نصیحت خوشم نمیاد! بیشتر از درددل و نظر خواهرانه(خدایی!)چیزی به برادرم نمیگم چون خودم هم از نصیحت فراری ام! ببخشید اگه باعث شدم حس کنی دارم نصیحت می کنم اما مطمئن باش اینطوری نبوده!من چی می دونم خودم که بخوام کسی رو نصیحت کنم! گفتی خواهر بزرگ داری منم داداش کوچیک دارم شد دیگه!:d نقل قول:
کلاس اول بودم تا آخر دبیرستان، هر وقت معلم ها مامانمو می دیدن کلی ازم تعریف می کردن بعد آخرش می گفتن ولی خیلی حرف می زنه! بخاطر درسم نبود پرتم می کردن بیرون! نقل قول:
آره این از نیسانه هم باحال تره! ممد می خوای قهر کنیم هیجانش بیشتر بشه؟ خدا رو شکر که خوب بود وگرنه اونم مثل من می زد صحرای کربلا! پسردایی به توانایی زبانت افتخاریدم اندندندندی!:d ایشالا که کسی ناراحت نشه اگر هم جایی می دونین از حدودش پا اونورتر می ذارم حتما بهم بگین قبل از اینکه خاله رزی منو تحویل بازداشتگاه بده!:d نقل قول:
خدایی عجب تخیلی داری! تشوییییییییییق! شلدونو از قلم انداختی!:d |
ماشاله زیاد نوشتید سخته خوندنش
فقط ی نمره بیستم به من بدید. خدا برکت ;) |
اکنون ساعت 05:31 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |