به مامان صبا و مامان شکوفه حسودیم شد:d |
رزی جون اینجاس که دو چیز به درد آدم میخوره
1- دوست خوب 2- همراه خوب (منظور تلفن همراه میباشد) سفره که پهن شد و شروع کردین به خوردن ی پیامک بده بگو نیم ساعت دیگه زنگ بزنه زنگ که زد پامیشی میری اتاق دیگه شروع میکنی به صحبت کردن حالا اگرم حرفی برا گفتن نداشتی میتونه قطع کنه خودت داستان بیژن و منیژه خسرو شیرین یا هرچی اصلا در مورد یارانه حرف بزن خودتم باورت میشه کسی پشت خطه چه برسه به دیگران کارا که تموم شد ی عذر خواهی خرجشه:24: خواهر برا این روزا خوبه آبجی جون من که همین کارو میکنم;) پ ن پ آستینامو بالا میزنم ظرف ده نفرو میشورم :21: |
نقل قول:
خودم ی خواهر دارم چی بگم ;) اصلا" به روی خودش نمیاره ناراحت نشو جوونای این روزی همینن ولی من قدیما هم همچنان آی کار میکردم ولی الان تو خونه هم یکی نیست آب دستم بده پارسا که فقط دستو میده باباش هم ی وقتایی دیگه دلش ممکنه بسوزه ی کار کوچولویی بکنه ولی بی خیال من عادت کردم ;) ........... در ضمن رزی جان با خود مهدی قهر بودم :d الان باید برای خودش سبیل بکشه:21: نقل قول:
......... ماشالا چقدر نوشته بودین همه رو خوندم ایشالا در بازی های آنلاین موفق و موید باشید منم همیشه وقتی پای کام میشینم چایی یا قهوه میخورم برای همین ی کیبورد سوزوندم چون چایی ریخت روی کیبورد:p |
سلام بروبچ :53:
اصل حالتون چطوره خوبید ایشالو:65: میبینم که چند روزی من نبودم بهتون خوش گذشته حسابی پیشروی کردید:41: خیلی خوب خوش باشید نمیگم من کجا بودم تا اونایی که سراغی از ما نمیگیرن(شیرازیها)دلشون بسوزه آی به ما خوش گذشت آی خوش گذشت :24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24: :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: :21::21::21::21::21: درضمن حواسم بهتون هست شما نباید یه زنگ به من بزنید در جریان باشید دارم برای همتون{قاط} |
سلام هاژی جون خوبی چه خبر نیستی
نکنه رفتی حج دوباره اخر ترورت میکننا :53: |
نقل قول:
من که این چند روزه که حال و اوضاعم نوسانیه خیلی بدتر از قبلم باهمه بیشتر از همه هم شرمنده این سه نفرم که برام از همه مهم ترند خدا کمکم کنه آدم شم براشون جبران کنم (به کسی نگین ها ولی خاله اومده الآن با مامانم حرفیدن و به این نتیجه رسیدن که من عاشق شدم!:d برم ببینم کسی هم برام پیدا کردن یانه! من که خودم یادم نمیاد اینطوری شده باشه اما حالا که هر دوشون مطمئن اند شاید بوده من نفهمیدم! برم ببینم کیه؟:24:) من وقتی ظرف می شورم اینقدر سر وصدا میکنم که لحظه شماری میکنن تموم شه!:d نقل قول:
خوش برگشتی! نقل قول:
|
وای فرانک چه بامزه بود این روشی که گفتی :24: |
وارونه
سلام بر دوستان {پپوله} رزیتا جان جدیدا دخترای امروزی همین جورین .. ولی من دخترم کوچولو ه ولی از حالا ازش می خوام کارکنه . ( البته کارهای کوچولو ) بمیرم قشنگ گوش به حرفم میده ....
ولی خودم نه :d سالی یه بار میرم خونه مامانم دست به سیاه و سفید نمی زنم .. گاهی یه غذایی درست کنم ... بقیه کارها رو زنداداش هام انجام میدن .نمی ذارن من کار کنم . .{شیت شدن}. ( آخه نه که یه خواهر شوهر بیشتر ندارن :21:) ولی بجاش هر وقت می خوان برن خرید .یا بیرون گردش.. همراهی شون می کنم ...کار از این سخت تر هم هست خدا وکیلی ..:d. |
|
سلام به همه امیدوارم خوب باشید من یک مقداری خواب آلود هستم نمیدونم چرا!! ولی میرم که بخوابم خوابم نمیبره مالیخولیا به همین میگن خلاصه شما ها چطورین ؟ مهدی جان چطوری ؟ آریانا کجایی ؟ بعضی ها شما کجا هستید ؟ بعد احوال ادمین چطوره ?؟ امیر عباس که آخر شبا میاد دانلود میکنه میره چطوره ؟ آقا شروین که اصلاً نمیبینه ما رو چطوره ؟ |
اکنون ساعت 07:44 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |