سلام مجدد:دی
شب دوستان بخیر و خوشی. |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
ترنم جان کم پیدا شدی آبجی ! شاد باشی :53: نقل قول:
بیگی به نظر من اسمت رو بزار گوش پَل میدونی چرا این اسم به اون آواتار اولیت که عکس یه پسر بچه بود زیاد ست میشه :d نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
درود بر شما دوستان عزیز:53:
ساعت 05:29 صبح روز سه شنبه 25/11/1390 کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) MAHDI |
نقل قول:
ساعت : 5:41 صبح روز سه شنبه 25 / بهمن / 1390 کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) حسین |
شما ها مگه خواب ندارین :d
اقا بیگ بنک کمردی لهجه نیست کردی یه زبانه زبان کردی |
نقل قول:
به هر حال مواقعی که غزل نیست شما زحمت می کشی هواشناسی میری!باش؟:) نقل قول:
فعلا که قراره بهم بخبرند طرف کیه یهو دیدی منم فردا با اون اومدم!;) راستی مگه نسیم خون آشامه که تو هوای آفتابی پیداش نمیشه!:24: آنای من هیچ نسبتی با نسیم شما نداره! چطور ممکنه یکی هم دوست صمیمی من باشه هم دوست نسیم؟:mad: نقل قول:
برگه هه رو یادت رفت!:d نقل قول:
باید ادمین به خاطر این حرکت بهتون جایزه بده!:) نقل قول:
نقل قول:
از نمره املاشم هم کم کنین لطفا! مرسی!بیا خاله رزی! من با خودکار قرمز غلط املاییشو براتون معلوم کردم! نقل قول:
دوما مگه من می تونم تحمل کنم به یکی که متولد 1971 ه بی احترامی کرده باشم و دیگه باهام آشتی نکنه؟:d نقل قول:
خاله رزی یه مثبت برای ریاضی لطفا!:d نقل قول:
صبح بخیر!(قابل توجه جمع الآن 20 دقیقه به 12 است!نه : می باشد!) |
اصلاً من رو با غزل خانوم مقایسه نکنید که نمیتونم یک دقیقه تحملش کنم !:d
این به اون در جواب تاپیک انگلیش رو اینجا میدم :d در ضمن من گفتم مازندرانی هستم مگه گفتم کجا میشینم ؟ از کجا معلوم تو کرمانشاه نباشم ؟ :d |
در ضمن حق با شماست ترنم خانوم کردی یک زبان هست |
نقل قول:
تازه تازه شم مهم اینه که بچه کجا باشی حالا هرجا هم که بشینی! تو که می دونی کردی زبانه چرا اول بهش گفتی لهجه؟ ها؟ها؟ها؟ بزنم بشد؟:mad: اینجا رو نگا:کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (1 عضو و 4 مهمان) Saba_Baran90 |
|
اکنون ساعت 10:23 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |