محمد جان مکانیک نارنجی آخه تو که با اون محمد جان آبی 90 قاطی نمیشی عزیز نگران نباش
دورت هم میگردیم . به قول امیر ننه مینایی اینجاست غصه نخور{پپوله} کوروش تو حرف نزن که اگه جلو دستم بودییییییییییییییییییی{B Adabi}{قاط}مرافه جاویدان عزیز نمیدونم اسمتون همینه یا نه به هر حال که من یه دوست شاه آبادی دارم آدم خوبیه:) افسانه جون گیر پیرزن اصفهانی بیفتی همینه . آره آفرین شوهرتم دیدی سوار نکن . من یه مدت که پای شوهرم توی گچ بود رانندش بودم از بس زیر گوشم هی حرف زد چند بار عمدا نزدیک بود ماشینو بفرستم زیر تریلی!:d کفر آدمو این مرد ها در میارن . الان هم شدم منشی بی مزد و حقوق ایشون در بانک ها و ادارات مختلف . :21: پس همون بهتر اگه زمانی خودشون هم ماشین نداشتن با تاکسی برن.:p |
سلام پست ها رو حوندم چون با لب تاپ دوستم هستم و زبان فارسی نچسبونده بسحتی دارم تایپ میکنم |
سلااااااااااااااااااااااام!
اولا که:کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) Saba_Baran90, مهدی, SonBol بعدشم که: نقل قول:
اینجوری نمیشه! باید رو در رو ببینمش با نیسانم یه فکری براش بکنم! شایدم با جومونگ (:20:) اومدم! نقل قول:
قوی نمی جنگه! من باید به جای اونم دعوا کنم! ممد کجایی؟ بیا بابا دعوا بهترین راهه که قدر الآنتو بدونی!:d نقل قول:
هم آقایون هم خانوم ها پیچیدگی های خودشونو دارن منتها نظر من اینه که چون آقایون یه جورایی غرورشون اجازه نمیده هرجایی سفره دلشونو باز کنن (البته خیلی ها هم اصلا اینطوری نیستن! خودتونگا نکن که برات مهمه!) وقتی این اتفاق می افته و برای کسی اون خود خودشونو کنار میذارن توقعشون بیشتره و اگه خدای نکرده خوب پیش نره کنار اومدن با نتیجه اش براشون سخت تره می دونی آقا محمد حق آدمایی مثل شما که زخم خوردن و الآن دلشون شکسته و هی میگن منطق منطق و فکر می کنن درستش همینه چیه؟ باید یه نفر اینقدر شادی و ارامش بیاره تو زندگیتون که هیچ منطقی نتونه توجیهش کنه که خیال من راحت شه اینقدر شما نگین منطق بجنگین و تسلیم نشین ببخشید اگه من با پستم باعث شدم خاطره بدی برات زنده بشه اما همانطور که در پست بعدی توضیح داده شد:d من کلا منظورم یه مدل دیگه اش بود راستش باعث شدی حس کنم که همه آقایون نظر خوبی درباره خانوم ها ندارن همونطور که خیلی از خانوم ها نظر خوبی درباره آقایون ندارن بی اعتمادی تنهایی میاره و تنهایی بی اعتمادی ایشالا هرکی یکی شایسته اعتماد کردن پیدا کنه که تنها نباشه که بعد از سه سال یا دو سال و دوماه و هشت روز هنوز همه جزئیات آزارش بده خدا به همه شانس دوست داشتن کسی رو بده که به همون اندازه دوسشون داشته باشه:53: ------------------------------------------------- جمله ها رو نگاه!!!!!!!!!!:eek: ایول خودم! اینه! نیگا! من میگم من عشق بارونم! داره بارون میاد!{جشن پتو}{شیت شدن} منم دارم به این فکر می کنم که خوبه که آدم کسی رو دوس داشته باشه تا بتونه همه زیبایی ها رو باهاش شریک بشه و اگر نازیبایی ای توی دنیا دید، بدونه تنها نیست، زیبایی ای هست که بودنش به تحمل همه نازیبا یی هامی ارزه:53: :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: :53: |
سلام بچه ها
اول از همه ارزوی موفقیت دارم برای همه کنکوریا:63: بابا چه حرفایی زدی صبا خانوم مهبای گل تنت سلامت شکوفه گلبرگ و غزلی ندیدم حرفی زده باشن اما انشاالله سلامت باشن اقا مهدی اشتباه تایپیت زیاده ها:d |
سلام بر همه رفقا صبا خانوم ، ترنم خانوم ، مهدی جان و همه اونهایی که هستن و نیستن
انشاءالله که خوب و سرحال باشید دست شما درد نکنه مرسی بابت حرفهای قشنگ ،زنده باشید الهی هیچوقت روزهای بد نبینیم دنیامون قشنگ شه فاصله ها زیاد نشه هیچ پسری تنها نشه هیچ غم و غصه ای تو دل هیچکی نمونه همه خوشبخت شن الهی سربازی رو بردارن زودتر سکته کردیم ما از دست این سربازی !:d ایییییی دست شما درد نکنه |
نقل قول:
من یواش یواش دارم استرس میگیرم! یکی نیست بگه به توچه؟ مگه نه اینکه نمی خوای بری!جوگیریه دیگه!:d ترنم گیان من بارون میاد اینطوری میشم اصلا از حرف زدن درباره احساسم نمی ترسم باید ببینی منواینجور موقع ها! مغز یه لشکرو می بَرَم!:d نقل قول:
هیچ پسری تنهانشه؟ دستت درد نکنه! داشتم نیسانمو می دادم پارکینگ ها! شما تنها نباشین برای ما تعریف کنین؟ ------------------------------------ شوخی می کنم ایشالا هیچکی تنها نشه با بقیه حرفای قشنگت هم شدید موافقم اما با اون قسمت سربازیش نه!:d کچل بشین ما کیف کنیم!:d:21::p |
سلام
سلام و درود بر دوستان عزیز انشاالله که حالتون خوب باشه و شب خوبی داشته باشین :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: |
سلام به همه |
نقل قول:
|
سلام بروبچ اصل حالتون چطوره خوبید ایشاالله
خانمهایی که همش دارین بر عله شوهرانتان نقشه میکشید آیا میتونید یک هفته بدون شوهرتون زندگی کنید آخه مردا چه گناهی کردن که باید همیشه از زن بترسن |
اکنون ساعت 07:32 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |