تنها باشی
روز تعطیل باشد غروب باشد باران هم ببارد احساس میكنی بلاتكلیف ترین آدم دنیا هستی...!! http://static1.cloob.com//public/use...7c34cc5dca-300 |
|
سلام بر هممممممممه رفقای خوب وعزیز {پپوله}
:24::24: راستی جای دوستان خالی شیراز بارون میزنه در حد المپیک |
کجججججججججججججججایییییییییین :mad::mad:
امددم نبودید کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (1 عضو و 1 مهمان) mohammad.90 ساعت : 25: 22 :rolleyes: 27/11 |
اینجاییم محمد آقا، ادمین و مهرگان خانوم و صبا خانوم و دیگران که دارند برای آزمون ارشد فردا آماده میشند ، مهدی هم که نیومده هنوز دیدی مهدی دوباره مریض شدم دیدی دوباره حالم بد شده ! برو بچز بیاید بابا اینقدر اذیتم نکنید بیاید همتون بابا من چرت و پرت میگم شما چرا ناراحت میشید من محمدم :) غم و غصه تو دلم نمی مونه شما هم یکم مثل من بیاید اگه ناراحتید من از دل تک تکتون در میارم بیاید همتون صبا خانوم اینقدر درس نخون یا احتمالاً داری درس میخونی یا احتمالاً اون سریال چی چی هست گلیییی رو داری تماشا میکنی فروم هم که نمیایی کی قلبتو شکونده بیا بگو بزنم پدرشو در بیارم مهرگان خانوم شما هم که رفتی دیگه برنگشتی هنوز هم نفهمیدیم چی شده قهری با ما ؟ ادمینم که ................. من با اردنگی بندازین بیرون از در پشتی میام تو حسینم نیومده نمیدونم چرا ؟ بچه ها بیاید ، نفس های من بیاید شما که نیستید فروم صفا نداره |
سلام سلام:53:
خوبید؟ چه بارون قشنگی میاد همه جا آدم عاشق میشه:24: هی دلش می خواد بره کنار زاینده رود ! که خشکه !!! غزل بسرایه:21: محمد جان مکانیک نمیدونم چرا دنبال کتک خوردنی آخه داداش من؟! شبا قرص خواب بخور و بگیر آروم بخواب توهم بر نداری خوب گلم;) یه داداش شروین دارم همین دور و برا همیشه شبا بیداره تا لنگ ظهر می خوابه . سیستم بدنتون میریزه به هم به خدا . ادمین هم همینطوری بود یه کم کتک خورد خوب شد . دستم برسه به شماها{شیت شدن} |
|
اوهههههههههههههه.چه خبره اینجا.
یک وقت فکر نکنید من بیدارشدم نماز صبح بخونم ها....نه اشتباه فکر کردید!!!!!!!!!!!!!.الان دقیقا ساعت 5:50 دقیقه صبح روز جمعه است و من نیم ساعته که بیدارم و دارم وب نوردی میکنم....چون پسرم من را ساعت 5:30 صبح از خواب بیدار کرده که من گشنمه و فقط ماکارونی میخواهم....!!!!!!!!!!!!!!!!!حالا یکی نیست بگه من بدبخت ساعت 5:30 صبح ماکارونی از کجا بیارم اخه بچه!!!!!!!!!!!!!که بدم تو بخوری.........خلاصه با کلی بدبختی و خواهش و تمنا و عجز و التماس حاضر شده نون و پنیر بخوره تا ظهر که من براش ماکارونی درست کنم .........واقعا خدا اخر عاقبت من را با این ختم به خیر کنه.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. خلاصه جای شما خالی....... مملکت امن و امان است اسوده بخوابید که ما همچنان بیداریم....... هیچکس در حال احاضر در سایت نیست غیر از ما..... بی زحمت یکی بیاد اینجا را تحویل بگیره ما کم کم میخواهیم رفع زحمت کنیم بریم فیس بوک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....... |
|
نه خدایی دل خجسته رو نگا!
من همین الآن از آزمون ارشد اومدم!{شیت شدن} اینقدر چرت زدم سر جلسه که مراقب داشت شک می کرد! خب چیکار کنم من این چند روز عادت کرده بودم ساعت 11 صبحانه بخورم! خوابم می اومد! به همه چیزا و کسایی که دوس داشتم فکر کردم سر جلسه که وقت بگذره!:24: نقل قول:
بچه ها آتش بس شایعه اس! من تکذیب می کنم! احتمالا خط رو خط شده! پسردایی من همیشه به این حرف های شما احترام می ذارم!:cool: نقل قول:
نقل قول:
می دونم خودم بودم! یادمه!:d آنا من اینقدر خوشم میاد از این کار! مثلا توجمع باشی یهو اساسی دعوا کنی بعد وقتی جمع می خوان پاپیش بذارن، هر دو نفر بزنن زیر خنده! جماعتی می رن سرکار!:d پسردایی نیسان به مراتب از تفنگ خطرناک تره! نقل قول:
صفا داره شما که هستی! آنا اون که می خوای پدرشو درآری گناه داره!(الآن ترحم ورزیدیم!) ما که بخشیدیم!(هندی شد!) ممد تو چرا اینقدر فکر می کنی همه از دستت ناراحتن؟ می خوای من جدی جدی باهات قهر کنم خیالت راحت شه؟{قاط} درضمن درس از اون مواردیه که تالازم نشه لازم نیست! حسینم که مگه من دستم بهش نرسه! --------------------------- تصویب شد! من از الآن باهات قهر می کنم تا فردا که ترست بریزه!:d |
اکنون ساعت 09:54 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |