تازه تازه شم یه دیقه وایسا اینم بگم بعد قهر می کنم::d
من گلییییییی نگاه نکنم از کی یاد بگیرم چجوری کنسرت بذارم؟تازه شم؟ خب دیگه حرفمو زدم! حالا قهرم!:d |
حالا این آزمون ارشد چی هست ؟ صبا دستت به من نمیرسه . ازمون ارشد میری ؟ فردا صبح میرم دکترا :d
|
میبینم که همه امتحانای ارشدتونو دادید و اومدید
بهههه صبا خانوم چه خبر زدی تو گوش سنجش دیگه صدای سوتش اینطرفا هم اومد مرسی مرسی ما هم که شما نبودی اینجا حسابی جشن گرفته بودیم :d راستی بقیه چیکار کردن کوروش چیکار کرد ؟ مهرگان خانوم چیکار کرد ؟ دانشگاه خودتون ارشد داره ؟ اگه داشته باشه به احتمال زیاد تو دانشگاه خودتون قبول میشید . من که اصلاً صحبتش نیست اصلاً نمیخوام راجع به ارشد حرف بزنم میبینم که حسین هم اومده بی معرفت !{قاط} ما هستیم نمیایی ؟ حتماً باید یا مهدی شیرازی باشه یا مهدی خودمون که بیای ؟بی معرفت ! مهدی جان جیگرتووووووو :d من نداشته باشم تو رو باید چیکار کنم باشه چشم ازاین به بعد به خودم تلقین نمیکنم سووووووت سووووووووت پاشید بیاید ارشد خراب کرده های بیچاره من هم جزوی از جامعه شمام :d |
بیگی جون پرفسور خودم خیلی دوست دارم داداش .بیا این گل رو بگیر مال خودت اختصاصی :53: صبا هم که قهر کرده هر وقت آشتی کرد دوباره با هم دعوا میکنیم
کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (1 عضو و 4 مهمان) حسین |
اولا که:کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (1 عضو و 5 مهمان) Saba_Baran90
بعدشم که: نقل قول:
ما خونوادگی عاشق پست بلندیم!هرچند باحسین قهرم اما دلیل که نمیشه اونطور که من دوس دارم پست ها طولانی نباشه! درضمنشم ممد جون نمی خوام برم فقط رفتیم به سنجش افتخار بدیم دانشگاه خودمون گرایش مزخرفی داره مهرگان هم کنکور نداشت ادمین بیا ببینیم چیکار کردی؟ حسین جان جمله آخر پستت رو من اینطور می خونم : فردا صبح می رم دکتر ها!!!!!!!!!!! بعدشم می گم چرا می ری؟ خدا بدنده؟ نه وایسا! خدانسیم نده! معلومه دستم به شما نمی رسه شما متولد 1971 من متولد 1990! ما پیش شما درس پس می دیم استاد!{داش مشتی} نقل قول:
بهونه نیار! آدم آشتی کنه که دعوا نمی کنه! درضمن هم ما داریم می جنگیم! اینقدر حرص پسرداییمو در نیار! |
نقل قول:
نسیم داره ور میپره در حد لالیگا . آخی ی بیچاره ! دیگه چجوری بیام پاتوق ؟ |
آخه دختر به این نازی به این خوش اخلاقی
خوب حرص آدمو درمیارین با این طوفانو نسیمتون منم حساااااااااااااااس! یهو قاطی میکنم! وگرنه من که اهل دعوا نبودم! هی....... روزگار!:20: |
نقل قول:
ولی چکار کنیم دیگه آخه حوصلمون سر میره دیگه باید به ممد و صبا و ... گیر بدیم دیگه نسیم هم که قهر کرد رفت ازش خبری نیست . کنکور ارشد خراب کردی که گریه نداره ! ساله دیگه بهترشو قبول میشی :d |
حسین جون من هیچ اصراری ندارم قبول شم! بابام اینا می خوان!
باشه دوباره دعوا می کنیم! تعارف اومد نیومد داره! حالا چکار کردی این نسیم بنده خدا از دستت در رفت راستشو بگو!{B Adabi} (ما خانوم ها هی هوای همو داریم!) بره دیگه برنگرده!:d نکنه موضوع شخص ثالثه؟{داش مشتی} |
|
اکنون ساعت 07:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |