درود بر دوستان گلم:53:
خسته نباشین بابا دست نگهدارین ، من دو روز نبودم از صبح تا حالا دارم پستهاتون رو میخونم{قاط} |
نقل قول:
داداش نسیمه؟ خدا من کجا برم اثری از نسیم نباشه؟{قاط} نمی دونم چحوری نفمیدن! تابلو بودم!:d جالب اینجاس برنامه ام طوریه که هرروز 8 کلاس دارم قیافه ام دیییییییییدنیه! انگشتام صادقانه توی چشممه! من استاد گُل :d می پرونم! با همون که هنوز معلوم نیس کیه می حرفم!:d خلاصه زور می زنم نفرستنم ترک اعتیاد! آره من همیشه مهمونم پسردایی! نقل قول:
اما همه تکنیک هامو از اوی سریال یادگرفتم! نقل قول:
آفرین که به همه قضیه نیسانو گوش زد می کنی!{داش مشتی} نقل قول:
سربلندمون کردی!:cool: اینایی که می گن دعوا حرصتونو در میارن دیگه! من می گم بجنگیم! نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
مهدی جون چرا زودتر نگفتی تو که میدونستی من فست فود دوست دارم . چیز برگر . وای ی یی ی ی ی |
نقل قول:
تا حالا سبیل دیدی مثل فرمون دوچرخه کورسی باشه ؟ :21: |
سلام
خسته نباشن اونایی که ارشد دارن انشاالله که موفق باشین انا بحث خانوادگیه من خودمو قاطی نمیکنم :d بثبتم:p کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (2 عضو و 2 مهمان) ترنم, Afsaneh- roj |
نقل قول:
آقا مهدی گرامی من قصد توهین و بی ادبی به مردها رو نداشتم .. منظورم شونه از زیر کار خالی کردن بود .. لطفا برداشت بد نکنید دوستان :rolleyes: |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
باغبان
سلام باغبون گلهای زیبای بهشتی اومده :53: اومده تا به گلهاش اب بده ، لطفا پشت سر هم وایسید ، یکی ، یکی ، دعوا هم نکنید :53::53::53::cool: |
به به باغبون گلهای بهشتی . جوادی من شاکیم از دستت تو چه باغبونی هستی ! سالی یه بار میای این گلها رو اب میدی . پژمرده شدیم که ...
بعدشم من نمیخوام گل باشم . یعنی باید 12 روز عمر کنم !؟ نتیجه میگیریم تناسخ وجود داره :d |
اکنون ساعت 10:15 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |