بابا بیخیال حسین جان ، جواد کارش درسته
چرا دلت نمیخواد گل باشی؟؟؟؟؟؟!!!!!!! گلهای بهشتی که عمرشون تموم نمیشه تازه نیازی هم به آب ندارن |
مهدی مهدی ی ی ی به قول ............
تو اصلا پایه دعوا نیستی . صبا هم که رفته درس بخونه احترامش واجب بوده فردا هم کنکور ارشد براش تمدید کردن . با همراه اول برو سر جلسه که تنها نباشی ! :d |
الان میام اونبر سبیلتو آتیش میزنم .......{قاط}
|
نقل قول:
|
صبح دیدم ، وقتی که داشتی صبحونه میخوردی!!!!!!!!!:21:
تازه باغبونم اونجا بود و دید ، اونم شاهده:24: |
حسین یعنی سبیل نداری >؟:d جدی میگی ؟
چند سالته ؟ موش تو رو نخوره !:21: حالا فکر نکن من رابینسون کروزه هستم نه ولی دیگه یه ته ریشو که داری ؟ با همون ته ریش هم آتیش روشن میشه اشتباه نکن هدف ما آتیش زدن خودته :d !!!!!! |
بیگی این سبیل فابریکه فابریکه فقط روزی دو روزی یه بار میزنمش برا همین فابریکه :21:
من که کلافه شدم از دستت بیگی آقا من به حساب شما میشه 40 و خورده ای سالم . وای ی ی خدا نکنه :24: هنوز خدا قسمت نکرده برم ناحیه مقاومت عضو بشم . :d بنزین لیتری 700 تومن مفته آخه دلت میاد ؟ کارت سوختت پر بنزینه ها بیگی ! اگر اضاف داری یه باک 60 لیتری هم بفرست بیاد . ;) |
چاکرتم حسین جون امشب با بچه ها رفته بودیم عملیات نبودی که زدیم پدر دزدها و اشرار رو در آوردیم اومدیم دیگه خلاصه اینطوریاست دیگه شبهکم الله خیراً
درست گفتم دیگه بله فردا یونی میخوام برم امشب با کامی اومدم پیسی ببینم شطورید شماها ! راستی این داش جواد چقدر لفظ قلم صحبت میکنه آدم یاد ایران قدیم میفته مهدی شیرازی که ای فقط با شیرازی ها صحبت میکنه اون یکی مهدی هم پیداش نیست شکوفه خانم هم فعلاً داره پستها رو میخونه اینطور که معلومه ارشد امسال یک مرحله ای شد برای کامپیوتر من این ترم و خوب بخونم تا ببنیم تابستونی یا وقت آزادی دارم قشنگ برا ارشد بشیینم درس بخونم دنبالش هستم بدجور سربازی هم انشاءالله نرم فرار کنیم فوق که بگیرم یه شغلی برای خودم جور میکنم البته اگر بند پ جواب داد و بابا نگفت این رو هم باید خودت انجام بدی ! |
من الان همراه دامادمون برم بیرون برا لوازم آرایشی بهداشتی بگیرم بیام
|
نقل قول:
مگه آدم خیس عاشق نمیشه؟:d من خیلی مهربونم نترسین بابا کوروش میدونه ازش بپرسین مینا چه جوریه میگه ماههههههههههه{پپوله} یه روزی منم اینجا روزی 300 تا پست میزدم کسی هم نبود کل کل کنیم اما جنگیدیم واسه خیلی چیزا به خدا الان از شور و نشاط افتادم وگرنه یک شیطونیم که نگو:21: نقل قول:
الان من متوجه نشدم دعوا دوست داری یا نداری؟ نقل قول:
تو جلو روش حرف میزنی اونم بیچاره مظلووووووووووووم;) نقل قول:
به دل میچسبه:) راستی امروز اینقدر ارشد ارشد خوندم گفتم بذ ارید یه خاطره بگم من یه بار فقط ارشد شرکت کردم اونم برا اینکه بدونم سوالات چه طوریه کلا زبان انگلیسی من زیاد خوب نیبست و ارشد رشته ی زیست شناسی تمامش خارجکیه! سوالات که فارسی بود میفهمیدم و جالب این بود با این که نخونده بودم تقریبا بلد بودم ولی متاسفانه از بخت بد تمام جواب ها انگلیسی بودن و من فقط با حسرت نگاه میکردم بعد به ر وش مینایی :d ترجمه میکردم و تست ها رو میزدم خلاصه رتبه ی جانانه ای هم گرفتم حالا قراره برم فوق دکترا شرکت کنم:21: یه چیز جالب هم امروز مانیا گفت که فعلا هم قهره با من میگه مامان تولدم چی میخری؟ گفتم حالا تا عید . خودم یه چیز خوب برات میخرم مثلا دی وی دی پلیر که بتونی تو ماشین هم کارتون ببینی . میگه نه لب تاپ بخر میگم گرونه نمیشه میگه پس گوشی لمسی بخر! میگم اونم نمبیشه میگه پس بیا همین گوشی هم که دارم برو بفروش برا خودت کارت ایرانسل بخر:24::24::24: |
اکنون ساعت 09:13 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |