گفتین لب تاپ غم من تازه شد بچه های ما امسال همشون رفتن لپ تاپ خریدن این بابای من نمیزاره من برای خودم لپ تاپ بخرم پس انداز هم دارم پول جمع کردم برا همین روزها دیگه میگه پس اندازتو بزار من خودم برات لپ تاپ میخرم ! خلاصه یه طورایی ما رو سر این لپ تاپ پیچوند ! ولی ماشین حساب گفت برام میخره همون شب همراهم اومد برام خرید خلاصه به خاطر نداشتن لپ تاپ نتونستم همراه رفیقام این ترم کلاس کتیا برم نشد دیگه آخه خواهرم لپ تاپ داره من ندارم به من هم نمیده اصلاً استفاده هم نمیکنه ها ! بعد ماشین حساب خریدم به من حسادت میکنه میره به بابام میگه چرا براش ماشین حساب پیشرفته خریدی ! خلاصه این مدرکه رو بگیرم برم یه شغلی گیر بیارم دستمون بره تو جیبمون یه آلونکی اجاره میکنم خودم تنهایی زندگی میکنم نه دیگه نصیحت میشنویم نه دیگه جنگ اعصاب البته من بابامو خیلی دوست دارم ولی بلاخره آدم یه زمانی بزرگ میشه و میخواد مستقل زندگی کنه دیگه ولی من این ترم هر طور شده این لپ تاپو میخرم |
نقل قول:
ما مخلص همه ی بچه های پی سی سیتی هم هستیم:cool: این جواد رو اگه از نزدیک ببینی انگاری صدساله که میشناسیش و رفیقته |
من چاکرتم مهدی شیرازی جواد چند سالشه اصلاً دو کلمه حرف نمیزنه چقدر تو خودش تیریپ ساکته داداش ما جواد پاشو بیا ببینیم چند چندی بیا بابا گلهای بهشتی رو ولش کن بابا ! آخه من یه سوال شده برام چه علاقه ای هست تو به این بهشت داری یه خونه 160 متری بغل میدون به من بدن اصلاً بیخیال بهشت میشم اصلاً بگن ت ابد تو همین خونه و تو همین دنیا زندگی کن بهشت چیچی هست بابا ولش کن بهشتو بهشت و حوری بهشتی نخواستیم کاخ زمردین و زبرجد نخواستیم ما خیلی وقته از بهشت بریدیم بهشتم از ما بریده -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مهدی اصلاً نمیای اینجا نمیدونم چرا دلیلش رو نمیدونم ؟ بیا دیگه ئههههه :mad: ------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
آخ جون اینجا رو نگاه:کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (3 عضو و 3 مهمان) Saba_Baran90, مهدی, رزیتا
نقل قول:
بطلبه با شما شروع می کنم!:21: آدرس بده! نقل قول:
راس میگه حسین! پایه دعوا نیستین! ولشون کن حسین! ما خودمون همینجوری بلدیم بجنگیم!:d به قول عشق من پسرخاله کلاه قرمزی: مگـــــــــــــــــــه چیـــــــــــــــــــــه؟ و تازه تازه شم!:d نقل قول:
:24::24::24::24::24::24::24: خیلی لحن باحالی داشت این پست! خیلی آقایی ممد جون! بقیه داداشا یادبگیرین! ممد بیا یه کلاس خصوصی برای داداش من بذار! وایسا ببینم! این که نگفته برا خواهر که من دارم ذوق مرگ می شم! نکنه تو هم می خوای بری برای نسیم کادو بگیری؟ اصلا نکنه خودت نسیم داری؟ :mad: اومده بودم باهات آشتی کنیم اما آشتی تا اعلام پاسخ این پست به تعویق افتاد! نقل قول:
برم سر کار و حسودی حسودی من سربازی نمی رم! برم سرکار زندگیییییییییی می کنم! نقل قول:
خاله جون آدم زیر بارون یادش می افته عاشقه!{پپوله} خیس که میشه باورشم میشه!{پپوله}{پپوله}{پپوله} آنا خاله جون الآن که ماهستیم همینجوری شما هم هی بیا! منو نگاه!آه! نقل قول:
|
|
بهههه بیا هم مهدی جون اومده هم صبا خانوم اومده هم مهدی شیرازی اومده هم .......
منتظرید من بیام در برید نامردا میدونید من حساسم اذیتم میکنید ؟:d باشه اشکال نداره اذیت کنید ما رو ولی همتونو دوست دارم خیلی زیاد . مهدی جان من نمیدونم سر لپ تاب اگر ضرر کردم تو باید خسارتشو بدی دیگه از ما گفتن بود خودتو آماده کن :d صبا خانوم من واسه خودم رفتم ادکلن و دئودورانت خریدم ولی مگه اشکال داره آدم واسه خواهرش بره خرید کنه ؟ مگه من یدونه خواهر بیشتر دارم ؟ دورش هم میگردم هر چقدر هم اذیتم کنه بازم دوسش دارم خواهرمه . در ضمن اینقدر داغ این سربازی رو به دل من نزار آه من شما رو میگیره ها !:d نه بابا نسیمم کجا بوده آخه ! ما تهنای تهنا هستیم ، هر چند من موافقم یه روز بریزیم سر این حسین ته توی این قضیه نسیم رو قشنگ در بیاریم ببنیم داستان چیه تا الان چیزهایی که دستگیرم شده این هست که حسین 40 سالشه سبیل داره البته این یک سرنخ هست ------------------------------------------------------------------------------------------ تازه از حموم اومدم سورپرایز شدم همینجوری تو شُکم ناااااامردا چشم ما رو دور میبینید پست میزنید ؟{قاط} مگه من دل ندارم تا ساعت 10، 11 داشتیم خونه رو تمیز میکردیم من و بابام فردا مامانم از مسافرت میاد یوههههههههههو {شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}خوبه دیگه شب به خیر همتون خوابهای خوش ببنید منم مثل یه پسر خوب دارم میرم بخوابم مسواکمم زدم فردا باید برم دانشگاه شب همگی به خیر |
درود بر دوستان عزیزم:53:
فعاليت هاي در حال انجام در انجمن کاربران حاضر در انجمن: 289 (تعداد 2 عضو و 287 مهمان) MAHDI, shokofe ساعت 07:42 روز شنبه 29/11/1390 |
نقل قول:
منظورم این بود اگه رفتی برای خواهرت خرید که بیا یه دستی هم بکش رو سر داداش من! داداش من نفس منه همینجوری هم چاکرشم! کفتم یاد بگیره فردا پس فردا به دردش میخوره!:d اما بعد گفتم نکنه رفتی برای نسیم کادو بخری خواستم بزنم بشد!:mad: دیگه از ما گفتن بود! اسم یه نسیم دیگه بیاد اینجا میرم رسما به خاله رزی ازتون شکایت می کنم! حسین سیبیلش بیشتر از سنش باعث جلب توجهه!:d راستی می خوای چیکارم کنی؟ منم بفرستی سربازی؟:p:d نقل قول:
من اون فیلمو ندیدم اما اگه می دونی وام میدن تا برم یه بار دیگه ارشد بدم!:d می خوای بزنم بشد هم به لیست تهدیداتم اضافه کنم!:d خاله رزی نیست من که هستم! مواظب این اشتباهای ریز و درشت باشین!{B Adabi} نقل قول:
نقل قول:
خشنگ شده! |
راستی ممد جون تبریک می گم مامانت برگشته!
شاد باشین همیشه! |
|
اکنون ساعت 11:35 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |