نقل قول:
محمد و سهراب فردا پیداشون میشه بقیه هم که فعلا افتخار نمیدن{قاط} |
مهدی من گفتم چشمم شهلایی میشه یعنی با ناز و قمیش بسته میشه
شهلا کیه بابا :d ------------------------------------------------------------------------------- میبینم که جمع همه جمعه به به به به ------------------------------------------------------------------------ میگم صبا خانوم شماچقدر مفهومی صحبت میکنی یه مترجم بیار حرفات رو معنی کنه بابا من هیچی نمیفهمم !{قاط} زیر دیپلم صحبت کنید ما هم بفهمیم چی میگید دیگه ! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- خانم توکلی شما کل کل کنی من تو دسته شما هستم از همین الان اعلام آمادگی میکنم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
حامد پاشو بیا پست بده هی همش نگاه میکنه بیا دو کلمه حرف بزن ببینیم چند چند هستی ؟> برای کنکور در چه حالی >؟> |
|
نقل قول:
به طور خلاصه بگم که همیشه مساوی هستم. {پپوله} کنکور رو جمعه دادم. بد نبود. خوب هم نبود. آماده نبودم. {قاط} فقط از نکات جالبش این بود که توی کلاسی که بودم آدمای جالبی داشت. نمی]خوام بگم سن بابابزرگ اما سن بابام رو حداقل داشتن :cool: نقل قول:
|
|
نقل قول:
ممنون :53: اگه بتونم بیشتر میام. فقط چون غیبتهای زیادی داشتم خیلیا رو اونطور که باید نمیشناسم. یاد جوونیهای خودم افتادم. {پپوله} یه زمانی همزمان توی چندتا فروم و سایت فعال بودم و هیچی از دیدم پنهان نبود. به به... {شیت شدن} |
|
سلام سلام |
سلام، نیمه شبه و فقط منو جیگیلی هستیم |
اکنون ساعت 09:01 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |