نقل قول:
|
نقل قول:
چشم;) [QUOTE=مهدی;251615]
نقل قول:
حامد آقاست یکی از بهترین های فروم پی سی نقل قول:
دوست داریم با گیس سفید هی ارشد بدیم:d نقل قول:
دو تا یار دارم کم کم قدرتمو به دست آوردم:53: نقل قول:
گل پراکنی می کنی در صحن علنی فروم؟!:d ووووووی |
|
رزیتا جان یادم رفته بود کیسه های پر از پول مجتب رو :21:منم اسفناج دوس ندارم :p |
اولا |
سلام بر همه |
|
|
نقل قول:
منظورم این نبود. ما جوانان دست پیشکسوتان عزیز را میفشاریم و به آنها احترام میگذاریم. {پپوله} تازه خودم تا حالا ۵ بار سر جلسه کنکور ارشد بودم. حالا پیدا کنید پرتقال را. نقل قول:
برای محکمکاری یه دوتا مشت هم به دیوار میزنم. نقل قول:
|
نقل قول:
دوما همشو شرکت کردی یا چندتاشو ناظر بودی؟:d نقل قول:
آره شکوفه جون! منم که یک دانشجو ام :d و مهندس کامپیوتر کارم زیاد میفته به این جعبه جادو! در ضمن تو خونه ما این کامپیوتر از جذاب ترین بخش های خونه اس! نقل قول:
زود عسسکاشو بذار وگرنه با خاله رزی به این متهمت می کنیم که معتقدی شهر ماخوشگل نیست!{داش مشتی} آنا به خاله رزی بگم همش برای موبایل تبلیغ می کنی؟ نترس نمی گم! فامیلیم هرچی باشه!:d همه نیسان دارن فقط اسم من بد در رفته!{قاط} می خوای من قطار بخرم خلاقانه تر باشه! والا! جا هم برای همه هست!:21: نقل قول:
اولا که برای خط آخر پستت: به قول خودم باشششششششششش! دوما که گلی جون تعارف میکنی؟ حالا که نیسان من هست! بطلبه می خوام قطار بخرم!:24: نقل قول:
ما خونوادگی معصوم و ساکتیم اصلا پسردایی؟ معلوم نیست بچه ها؟:65: نقل قول:
اینا استعداد فامیلیه!(صرفا در تایید پسردایی!):d شکوفه جون یکی میگرن داشته باشه و سینوزیت و در هنگام عود میگرن فشارش بیفته معافیت تحصیلی بهش می خوره به نظرت دکتر جون؟;) نقل قول:
فقط حیف من دیگه مهمون نبودم!_:2: فکر کنم تازه یه عالمه پست نقل قول نگرفتم، نمی دونم! اما اینو می دونم که: من ادعا نمیکنم که همواره به یاد کسانی که دوستشان دارم هستم، اما می دانم زمانی هم که به یادشان نیستم دوستشان دارم! |
اکنون ساعت 08:09 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |