انسان صبور و شكيبا پيروزي را از دست نميدهدهر چند زمان طولاني چشم به راه بماند.http://p30city.net/images/smilies/new/53.gif
|
|
بنده دیگری نباش که خدا ترا ازاد افریده است
|
کاش کودک بودم تا بزرگترین شیطنت زندگی ام نقاشی روی دیوار بود، ای کاش کودک بودم تا از ته دل می خندیدم نه اینکه مجبور باشم همواره تبسمی تلخ بر لب داشته باشم ، ای کاش کودک بودم تا در اوج ناراحتی و درد با یک بوسه همه چیز را فراموش می کردم |
شخصي را به جهنم مي بردند . در راه بر مي گشت و به عقب خيره مي شد . ناگهان خدا فرمود : او را به بهشت ببريد . فرشتگان پرسيدند چرا ؟ پروردگار فرمود : او چند بار به عقب نگاه کرد ... او اميد به بخشش داشت |
ا:
ای گوش هایی که تنها گفتن های کلمه دار را می شنوید! پس از این جز سکوت سخنی نخواهم گفت... و شما: ای چشمهایی که تنها کلمات سیاه را می خوانید! پس از این جز سطور سپید نخواهم نوشت... وشما: ای کسانی که هرگاه حضور دارم بیشترم تا آنگاه که غایبم... پس از این مرا کمتر خواهید دید!!! به یاد استادشهید دکتر شریعتی |
من رقص دختران هندی را از نماز خواندن پدر ومادرم بیشتر دوست دارم؛ چون آنها عاشقانه میرقصند، اما پدر و مادرم از روی عادت.
***دکتر علی شریعتی*** |
آن پرنده كه از پرواز ميترسد، تا ابد در قفس خواهد ماند.
|
اگه ميخواي عاشق خالق باشي اول عاشق خلقش شو
|
فرق طوفان و نسیم فقط در نوع برخورد آنهاست یكی میشكنه..یكی اروم میكنه {پپوله} |
بهترین نسخه برای نادان ماندن این است که به آنچه میدانی اکتفا کنی
|
گفته اند انسان براي آن كه حرف زدن بياموزد، به دو سال وقت نيازمند است ولي براي آموختن سكوت، پنجاه سال مهلت لازم دارد!
|
ببخش!!!!همان طور که دوست داری خداوند تو را ببخشد.
|
خدایا من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری |
آن زمان كه خوش ترين مزه ها را داري مگذار تو را تمام بخورند... آنان كه ميخواهند ديرزماني در دلها جاي داشته باشند اين را ميدانند... براستي...هستند سيب هاي ترشي كه سرنوشت شان اينست كه تا واپسين روزهاي پاييز در انتظار مانند و يكباره رسيده و زرد و پلاسيده شوند.. ... .. ............برخي را نخست دل پير ميشود و برخي را نخست جان... و برخي در جواني پيرند. اما جواني كه دير آيد............... دير پايد ! ... .. . :) |
محبت را فراموش نكنيدو آن را ناچيز نشماريد.
افلاطون |
نمي نويسم ..... چون مي دانم هيچ گاه نوشته هايم را نمي خواني! حرف نمي زنم .... چون مي دانم هيچ گاه حرف هايم را نمي فهمي! نگاهت نمي کنم ...... چون تو اصلاً نگاهم را نمي بيني! صدايت نمي زنم ..... زيرا اشک هاي من براي تو بي فايده است! فقط مي خندم ...... چون تو در هر صورت مي گويي من ديوانه امhttp://p30city.net/images/smilies/new/53.gif |
افتخار واقعی در این است که آدمی کارهایی بکند که قابل نوشتن باشد، چیزهایی بنویسد که قابل خواندن باشد، چنان زیست کند که دنیا را برای زیستن در آن بهتر بسازد.
|
در زندگي زخم هائي هست كه مثل خوره در انزوا روح را آهسته ميخورد و ميتراشد . اين درد ها را نميشود به كسي اظهار كرد...... |
شکسپير : بدترين گناه اين است که به کسی که تو را راستگومي پندارد دروغ بگويي |
اگر عشق در عالم نبود، هنر و صنعت و زیبایی هم نبود...عشق است که بشر را از خاکستر نشینی رهایی بخشیده و زیبایی را به زندگی ما راه داده. |
ويل دورانت: من لبخند را مظهرانسانيت مي دانم
|
برای پویایی و پیشرفت ، گام نخست از پشت درهای بسته برداشته می شود.
نقد و ارزیابی بی کینه ، پاداشی است که ارزش آن را باید دانست . گفتگو با آدمیان ترسو ، خواری بدنبال دارد. |
توان آدمیان را، با آرزوهایشان می شود سنجید. |
گلي از شاخه اگر ميچينيم برگ برگش نكنيم٬ و به بادش ندهيم لااقل لاي كتاب دلمان بگذاريم و شبي چند از آن هي بخوانيم و ببوييم و معطر بشويم٬ شايد از باغچه كوچك انديشه مان گل روييد. |
|
آدم بد بخت همه لوازم خوشبخت را در اختیار دارد به جز اراده و خوشبختی
|
ادعا نمي کنم، همواره به ياد کساني هستم که دوستشان دارم ولي مي توانم ادعا کنم که لحظاتي که به يادشان نيستم نيزدوستشان دارم |
اگر میخواهی خوشبخت باشی ، جز آنکه برایت مهیاست ، آرزو مکن . . . |
هيچ وقت مغرور نشو، برگها وقتي مي ريزند كه فكر ميكنند طلا شدند |
صفای ما پابرهنه ها میدونی چیه؟ اینه که هیچ ریگی به کفشمون نیست ! |
کسی که خلاف جریان آب حرکت میکند گویی صدای طبلی دیگر را میشنو د
گنگ یا رسا! بگذارید ساز خودش را بزند |
گر عینک عادت ندارید عینک تجربه را به چشم بزنید و اگر عینک عادت دارید روی آن باز هم عینک تجربه را به چشم بزنید . پی یرژانه
|
آدميزاد هر چه انسان تر ميشود، چشم به راه تر ميشود . |
یکی محبت میکنه و یکی ناز میکنه ! اونی که ناز میکنه همیشه محبت می بینه اما اونی که محبت میکنه همیشه تنهای تنهاست |
یک سبد درد ، یک گلدان مرگ ، و لباسی سفید برای جشنی بزرگ خواه ناخواه همه دعوت میشویم . . . {پپوله} |
هوس بازان کسي را که زيبا ميبينند دوست دارند اما عاشقان کسي را که دوست دارند زيبا مي ببنند!!! |
براي خريدن عشق هر کس هرچه داشت آورد، ديوانه هيچ نداشت و گريست، گمان کردند چون هيچ ندارد مي گريد، اما هيچکس ندانست که قيمت عشق اشک است! |
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود، در دیگری باز میشود ولی ما اغلب چنان به در بسته چشم میدوزیمکه درهای باز را نمیبینیم! |
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند |
اکنون ساعت 04:26 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |